Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (3) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Actualitate

Apă Canal SA Sibiu, prezență de top la Expo Apa 2018

Actualitate - Curierul Naţional
(citeste alte articole de acelasi autor »)


Data adaugarii: 2018-05-17

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:În perioada 14 — 16 mai ac, 'Expo Apa' a reunit în capitală principalii operatori publici din domeniul serviciului de alimentare cu apă și canalizare din România. Palatul Parlamentului a fost gazda celei a XX-a ediții a Forumului national al Apei — Expo Apa, manifestare dedicată operatorilor regionali cât și producătorilor și furnizărilor de servicii și echipamente din domeniu.

În cadrul Forumului au fost organizate mai multe evenimente de presitigiu în comunitatea furnizorilor acestor servicii: 'Conferința Tehnico-Științifică Internațională Managementul și utilizarea eficientă a apei 2018', Seminarul 'Finanțarea Infrastructurii de Apă prin Fonduri Europene în perioada de programare 2014-2020', Atelierul de lucru 'Reglementări în domeniul apei la nivel international', Concursul 'Instalarea branșamentelor sub presiune' cât și o amplă expoziție de echipamente specializate în exploatarea infrastructurii de apă și canalizare.

'Apă Canal' SA Sibiu a realizat în cadrul standului Comitetului Teritorial Olt — Jiu al Asociației Române a Apei, o prezentare a principalelor investiții derulate cu sprijin din partea Uniunii Europene, lucrări ce au dus la creșterea calității infrastructurii și serviciilor în întreaga arie de operare. În plus, la standul Comitetului Olt — Jiu al ARA, organism al cărei conducere este asigurată de societatea sibiană, a avut loc lansarea primului ziar al operatorilor din România, 'Apa Press', publicație ce prezintă cele mai importante activități ale acestora.

Directorul general al 'Apă Canal' SA Sibiu, ing. Vasile Maier, a subliniat că ' Expo Apa 2018 a fost un bun prilej pentru a vedea unde ne aflăm în raport cu tendințele și exigențele din domeniu.
Apreciez că suntem într-o direcție potrivită și că avem forța, resursele și priceperea necesare continuării programelor de dezvoltare din surse europene. 'Apă Canal' Sibiu este o companie puternică, ambițioasă, într-o contină transformare. Pentru asta avem nevoie de un personal bine pregătit și de fondurile necesare modernizării și extinderii întregii infrastucturi pe care o administrăm.'

Prezent la manifestări, ministrul Fondurilor Europene, doamna Rovana Plumb, a subliniat că 'la nivelul ministerului analizăm proiecte de dezvoltare de aproximativ 2,6 miliarde de Euro, în condițiile în care sectrorul de apă și canalizare din România a beneficiat deja de lucrări în valoare de 5 miliarde de Euro. Lucrăm la o strategie care să ducă la o accelerare a ritmului de procesului pregătire a proiectelor'.

'Apă Canal' SA Sibiu are în pregătire următorul program de investiții realizat cu sprijin european, a cărui valoare depășește 200 de milioane de Euro, fiind printre cele mai ample derulate de un operator din România. 'Vrem ca prin acastă nouă finanțare să modernizăm, în principal, rețelele mari de transport ale apei brute de la sursă către uzinele de apă dar și să extindem rețelele de canalizare și alimentare cu apă', a mai declarat directorul general al 'Apă Canal' Sibiu, ing. Vasile Maier.
 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Adauga comentariul tau:
  * Nume: Email:

  * Mesaj:

  caractere rămase.

  Câmpurile notate cu * sunt obligatorii. Adresa de e-mail nu va fi publicată pe site. Mesajele sunt citite de redactorii Curierul National şi pot fi publicate in ziar.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  1 bla bla bla ...
  FTMB a aniversat 28 de ani de la înființare

  1 bla bla bla ...
  FTMB a aniversat 28 de ani de la înființare

  A controlat cineva vreodata afacerile acestei gog ...
  FTMB a aniversat 28 de ani de la înființare

  Compania japoneza NIDEC are o cifra de afaceri ame ...
  Japonezii de la Nidec au inaugurat în Argeș cea mai mare fabrică de motoare electrice din România.

  In sfarsit o veste buna , afacerile militienesti d ...
  Târgu Jiu: Investitorii străini se relochează în țări vecine României, din lipsa forței de muncă

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei:

  Eveniment

  Economie

  Actualitate Companii

  Politic

  Business Style

  Actualitate

  Turism

  IT&C

  Transporturi

  Retail

  Auto

  Piata artei

  Piata farma

  Real estate

  Extern

  Util