Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Actualitate

CCIB, în slujba comunităţii de afaceri bucureştene

Actualitate - Curierul Naţional
(citeste alte articole de acelasi autor »)


Data adaugarii: 2018-05-17

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:Miercuri, 16 mai 2018, a avut loc Adunarea generală a reprezentanţilor membrilor Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB). Pe ordinea de zi a adunării – statutar constituită – s-au aflat atât probleme organizatorice, cât şi probleme de natură strategică. 
 
În prima parte a evenimentului a fost dezbătut Raportul privind evoluţia comerţului, industriei, serviciilor şi a altor activităţi din municipiul Bucureşti, a fost dezbătut şi aprobat Raportul Colegiului de Conducere privind activitatea CCIB în intervalul mai 2017 – aprilie 2018 şi au fost aprobate: deciziile adoptate de Colegiul de Conducere în această perioadă, obiectivele CCIB aferente perioadei 2018-2019, execuţia bugetară pe anul 2017, proiectul bugetului pentru anul 2018 și a fost validat raportul de verificare al auditorului pentru anul 2017. 
 
În deschidere, președintele CCIB, prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, a vorbit despre seria de manifestări menite să marcheze aniversarea a 150 de ani de activitate neîntreruptă a Camerei bucureștene, serie derulată sub sloganul Dialog. Identitate. Valoare, subliniind faptul că până acum au avut loc trei evenimente: Seara Partenerilor, care s-a adresat membrilor și viitorilor membri, colaboratorilor și partenerilor din mediul privat și public ai Camerei bucureștene, expoziția de pictură, grafică și sculptură ARTĂ și COMERȚ. 150 de ani de la fondarea Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București și conferința „FOCUS BUCUREŞTI: dezvoltare urbană, economie, mobilitate”.
Potrivit  prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, seria evenimentelor aniversare continuă cu vernisajul expoziției „Bucureşti-Leipzig-Lipscani – o poveste europeană”, care are loc joi, 17 mai, Ziua porților deschise la CCIB, dublată de un Salon al antreprenorilor (26-27 iunie), Gala Aniversară CCIB – 150 de ani de progres și sprijin pentru mediul de afaceri (3 octombrie).
 
Potrivit raportului privind activitatea CCIB, prezentat de prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, preşedintele Camerei bucureştene, în continuare au fost foarte bine primite de comunitatea de business forumurile de afaceri și de investiții, misiunile economice, precum și evenimentele din seria „Ziua oportunităţilor de afaceri”.
 
Potrivit documentelor aprobate de Adunarea generală, în perioada următoare se va acorda o atenţie deosebită promovării serviciilor de arbitraj, oferite de Curtea de Arbitraj Comercial de pe lângă CCIB, reînființată la începutul acestui an, dar și a celor de mediere, oferite de specialiștii Centrului de Mediere de pe lângă Camera bucureșteană. Alte direcţii prioritare ale activităţii CCIB în perioada următoare vizează: dezvoltarea activităţii de formare şi perfecţionare managerială, organizarea unor evenimente de promovare, inclusiv în colaborare cu administraţia publică locală, dar şi a unor manifestări care să aducă la aceeaşi masă oamenii de afaceri din industrie cu reprezentanţii domeniului cercetare-dezvoltare-inovare. De asemenea, se va pune accent pe promovarea serviciilor de consultanţă în domeniile: comerţ exterior, fiscal şi juridic. 

 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Timpul de 30 zile în care puteaţi face comentarii pe marginea acestui articol a expirat.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  PANA SE VA DEFINITIVA IMPLEMENTAREA GLOBALIZARII S ...
  Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

  Din investițiile în armament și dezvoltarea lui ...
  SUA: Bugetul Pentagonului pe 2019 depășește 700 miliarde de dolari

  Perplex ???Cum ??? Să vină HULIGANUL să pună - ...
  Andreea Paul (INACO): Rata efectivă de absorbție a banilor europeni la sub 1% pentru capitalul uman românesc și pentru dezvoltare regională în august 2018 te lasă perplex

  Huliganii de la BUTOANE : genereazä huliganii din ...
  Lovitură pentru guvernul DĂNCILĂ! Dezvaluiri incendiare despre planurile instaurării dictaturii în România! Măcelul aplicat de jandarmi confirmă totul

  ue este comunism ...
  Crește presiunea Uniunii Europene asupra Poloniei

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei:

  Eveniment

  Economie

  Actualitate Companii

  Politic

  Business Style

  Actualitate

  Turism

  IT&C

  Transporturi

  Retail

  Auto

  Piata artei

  Piata farma

  Real estate

  Extern

  Util