Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
“Râsete în Parlament”

Valeriu Râpeanu
Marţi, la librăria Mihail Sadoveanu a avut loc lansarea celei de-a doua ediţii a volumului „Râsete în Parlament” de Ştefan Cazimir. După 1990 reputatul profesor de istoria literaturii române, critic şi istoric literar, autor a numeroase volume de exegeză critică şi de ediţii din operele clasicilor noştri, la loc de frunte situându-se cele despre viaţa şi opera lui I.L.Caragiale – Ştefan Cazimir a fost deputat timp de trei legislaturi în parlamentele de după 1990. A avut buna idee să-şi strângă între coperţile unui volum in ... »

Ministerul Finanțelor: Economia României înregistrează o creștere puternică

Curierul Naţional
După finalizarea consultărilor bilaterale dintre reprezentanții Ministerului Finanțelor Publice și cei ai FMI, sinteza concluziilor comitetului director al FMI a menționat îmbunătățirea stării economiei, rata scăzută a șo ... »

24.007 locuri de muncă vacante la nivel național

Curierul Naţional
Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, înevidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) sunt înregistrate24.007 locuri de muncă, în data de 6 iunie ... »

Guvernul blochează din nou Roşia Montană

Andreea Andrei
Ministrul Culturii și Identității Naționale, George Ivașcu, a transmis miercuri, 6 iunie 2018, ambasadorului României la UNESCO, Adrian Cioroianu, că România retrage dosarul prin care se solicită includerea localităţii ... »

Fermierii îşi vând roșiile pe reţelele de socializare

Eugen Măruţă (Gazeta de Sud)
Tomatele sunt la mare căutare în această perioadă şi ajung să fie vândute direct din solarii sau pe reţelele de socializare. Potrivit lui Dan Tănăsescu, directorul Direcţiei pentru Agricultură Gorj, cei 14 fermieri, &i ... »

Primele zboruri directe România – Canada

Gazeta de Sud
Românii care vor să meargă în vacanțe în Canada pot ajunge la destinație și cu zboruri directe de pe Aeroportul Henri Coandă cu aeronave Boeing 767. Acestea sunt operate de compania Air Canada și merg către Toronto ... »

FMI avertizează România: Preţurile cresc, investiţiile rămân în urmă, economia se supraîncălzeşte

Anca Dumitraşcu (gds.ro)
Fondul Monetar Internaţional (FMI) a analizat ultimul raport privind evoluţiile din România şi avertizează, într-un comunicat transmis miercuri, că inflaţia şi deficitele cresc, absorbţia fondurilor europene este slabă, ... »

A fost inaugurata o sala de sport in Voluntari

Curierul Naţional
Viceprim-ministrul Paul Stănescu, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice, a participat astăzi, 6 iunie 2018, la ora 19.00 la inaugurarea sălii de sport ”Gabriela Szabo” din orașul Voluntari, județul Il ... »

Copiii, în pericol. Lipsesc vaccinurile vitale!

Ana-Maria Predilă (Gazeta de Sud)
Medicii de familie atrag atenția asupra pericolului la care sunt expuși copiii din cauza faptului că mai multe vaccinuri lipsesc. Din luna aprilie, medicii din maternități nu mai au vaccinul împotriva hepatitei. Tot de atunci, me ... »

Restricţii de circulaţie pe mai multe drumuri din ţară

Mariana Butnariu (Gazeta de Sud)
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că la această oră nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună restricţii de circulaţie pe drumurile naţionale sau pe autostrăzile ţării.Tra ... »

993 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

Curierul Naţional
 Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România,993 locuri de muncă vacante, după cum urmează: Austria – 305 locuri de muncă: 100 bucatar, 100 cameristă, 100 chelner, 5 ... »

Consumul gospodăriilor a contribuit cel mai mult la creşterea economiei româneşti în primul trimestru

Anca Dumitraşcu (gds.ro)
Consumul gospodăriilor a avut cea mai importantă contribuţie la creşterea economiei româneşti în primul trimestru din acest an, comparativ cu perioada similară a anului trecut, în timp ce exportul a avut o contribuţ ... »

Mastercard, de 12 ani în lumina reflectoarelor la TIFF

Curierul Naţional
 La cea de-a XVII-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF), recent încheiată, Mastercard a sărbătorit 12 ani de parteneriat cu cel mai renumit festival de film din România, care a avut loc &ici ... »

Structurile operative ale Poliției Române și ale Poliției de Frontieră primesc autospeciale de intervenție noi

Curierul Naţional
Poliția și Poliția de Frontieră au recepționat prima tranșă de mașini noi din cele peste 560 achiziționate din suma de 30 de milioane lei cu care a fost suplimentat bugetul Ministerului Afacerilor Interne, în luna aprilie a.c ... »

Grupul orizontal de lucru privind drogurile s-a reunit la Bruxelles

Curierul Naţional
În cursul săptămânii trecute, directorul Agenţiei Naţionale Antidrog (ANA), Sorin Oprea, a participat, la reuniunea Grupului Orizontal de Lucru privind Drogurile (HDG), care se desfăşoară lunar, la Bruxelles.Înt&aci ... »

PROIECTE DE PESTE 25 DE MILIOANE DE LEI PENTRU JUDETUL CONSTANTA

Curierul Naţional
Viceprim-ministrul Paul Stănescu, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice, a semnat astăzi, 6 iunie, la Constanţa, două contracte de finanţare prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 5 - Imb ... »

ROBOR la cel mai înalt nivel din 2014

Mariana Butnariu (Gazeta de Sud)
Ratele la creditele în lei explodează, indicele Robor la trei luni, în funcţie de care sunt calculate dobânzile variabile la creditele în lei, a crescut de la 2,87% la 2,89%, informează BNR. Nivelul atins vineri l ... »

Primii 1.000 de legumicultori care au vândut în programul „Tomata“ își primesc banii

Alina Mitran (gds.ro)
Legumicultorii din județul Olt care s-au înscris în programul „Tomata“ și au și făcut dovada valorificării celor 2.000 kg, cât cere programul, își vor primi, cel târziu până luni, banii ... »

Incendiul de vegetație din Pădurea Roșie de lângă CNE Cernobîl nu ne-a afectat

Gazeta de Sud
Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului a anunţat că în perioada 04-06 iunie 2018 nu s-au înregistrat depășiri ale limitelor de avertizare/atenționare pentru factorii de mediu urmăriți de Rețeaua Națională de S ... »

Răzvan Popescu, EY România: Automatizările de procese vor genera locuri de muncă cu noi aptitudini tehnice la pachet

Curierul Naţional
Uber, Airbnb, Dropbox, UiPath, OVH – toate aceste companii inovează serviciile și sistemele cu care am fost obișnuiți și se bucură de o extraordinară rată de adopție la nivel global. Dar a inova întotdeauna a înse ... »

Acordarea indemnizaţiei de şomaj absolvenţilor diferitelor instituţii de învăţământ promoţia 2018

Gazeta de Sud
Odată cu terminarea anului şcolar 2017-2018, absolvenţii instituțiilor de învățământ sunt aşteptaţi să se înscrie în evidenţele Agenţiei Judetene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mehedinti pentru a benef ... »

Recomandări pentru prevenirea infracţiunilor săvârşite cu violenţă Actualitateacum 31 minute

Gazeta de Sud
Pentru a vă feri de posibilii infractori, nu trebuie să neglijaţi nici un amănunt şi să acordaţi atenţie sporită unor reguli de comportament care vor contribui la sporirea vigilenţei generale şi la construirea „barierelor&r ... »

Protest în Piața Universității, pentru Roșia Montană. ”Trădarea de ţară în aur se măsoară!”

b1.ro
Circa 200 de oameni protestează în Piața Universității din Capitală împotriva deciziei Guvernului de a opri procedura de includere a Roșiei Montane în patrimoniul UNESCO, fără dezbatere publică sau anunţ prealabi ... »

România a împrumutat peste UN MILIARD DE DOLARI! Cât mai vrea statul să se împrumute anul acesta

b1.ro
România a împrumutat 1,2 miliarde de dolari, de pe piețele internaționale, cu scandeță la 30 de ani. Randamentul pe care îl va plăti statul este de 5,2%, similar cu cel al unei emisiuni în dolari, tot pe 30 de ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

Turcia si Erdogan infirma previziunile sumbre pe c ...
Pe fondul, totuși, al unor controverse, Recep Erdogan a fost reales din primul tur de scrutin președinte al Turciei. Opoziția denunță fraude

nu mai ingreuna ti traficul,faceti va piste pt. bi ...
Din 26 iunie "Pedalăm pentru România" Pe bicicletă din Bucureşti, Timişoara şi Iaşi, până la Alba Iulia

VETI TRAI LA FEL DE BINE CA ROMANII DIN ROMANIA DE ...
Regatul Unit promite facilitarea vieții europenilor care vor să rămână pe teritoriul britanic după Brexit

Pe tatuku vostru pesede DRAG NE-A fost sa-l vedem ...
Un val de reacţii după condamnarea lui Dragnea

VREME 5 IISUS 5, MARIA 5, Ilie 5; VREME 17 IISUS H ...
Prognoza meteo: Temperaturile cresc, dar de marți seară se întorc ploile

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei: