Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Actualitate

Rezultatele etapei finale a celei de-a XVI-a ediţii a Cupei MAE

Actualitate


Sursa foto: Revista 22

Data adaugarii: 2018-06-11

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:

Cea de-a XVI-a ediţie a Cupei MAE a continuat în week-end-ul 9-10 iunie 2018, într-o atmosferă de fairplay şi bună dispoziţie, la finalul celor două zile fiind anunţaţi câştigătorii pentru celelalte competiţii care s-au desfăşurat în acest week-end: fotbal, tenis de câmp, tenis de masă, badminton, baschet şi şah.
Pe parcursul celor două zile, s-au desfăşurat la Clubul Diplomatic semifinalele şi finalele pentru majoritatea competiţiilor sportive înscrise în Cupa MAE.
La finalul unei competiţii strânse, finala de la tenis de câmp a fost câştigată de Mihai Harbic (MAE) la simplu, iar la dublu de echipa formată din Sorin Moise şi Mihai Harbic (MAE).
După etapele de calificare, la care au concurat 30 de participanţi, finala masculină la tenisul de masă a fost câştigată de Kim Hyon Song, de la Ambasada Republicii Populare Democrate Coreene. La feminin, locul I a fost adjudecat de Zhou Qinhghua, de la Ambasada Republicii Populare Chineze.
La dublu, finala de tenis de masă a fost câştigată de echipa Ambasadei Republicii Populare Democrate Coreene, formată din Kim Hyon Song şi Ri Su Dong.
La baschet s-a impus 'International All Stars', după o competiţie care a îmbinat sportivitatea şi buna dispoziţie.
La şah, învingător a fost desemnat Dumitrache Şerban (România).
Finala feminină de badminton a fost câştigată de Olimpia Pârje (MAE), iar Zhou Chaohan, de la Ambasada Republicii Populare Chineze, s-a impus în proba masculină.
Ultima competiţie, cea mai disputată, a fost cea de fotbal, unde echipa MAE a câştigat detaşat în faţa echipei din Peru, cu scorul de 6 la 1, în faţa unui public entuziast.
Întrecerile au fost arbitrate de oficiali de la federaţiile române sportive specifice, care au fost alături la fiecare ediţie a 'Cupei MAE', asigurand an de an buna desfăşurare a tuturor întrecerilor sportive.
'Play fair, play for all', a fost deviza care a definit toate întrecerile sportive din cadrul Cupei MAE. Ediţia din acest an a beneficiat de sprijinul a doi parteneri tradiţionali ai Ministerului Afacerilor Externe: Primăria Municipiului Bucureşti şi Comitetul Olimpic Român.
Festivitatea de decernare a premiilor acordate pentru competiţiile sportive desfăşurate  în cea de-a XVI-a ediţie a Cupei MAE va avea loc pe 12 iunie 2018.
Unul dintre cele mai aşteptate evenimente de diplomaţie publică ale Ministerului Afacerilor Externe, 'Cupa MAE', s-a desfăşurat în perioada 2-10 iunie, la Clubul Diplomatic din Bucureşti. La ediţia din acest an s-au înscris peste 300 de diplomaţi din 27 de ţări, care au concurat pe parcursul a două weekenduri consecutive, în cadrul a opt discipline sportive înscrise în competiţie: fotbal, baschet, badminton, tenis de câmp, tenis de masă, şah, tur ciclist şi golf.

 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Adauga comentariul tau:
  * Nume: Email:

  * Mesaj:

  caractere rămase.

  Câmpurile notate cu * sunt obligatorii. Adresa de e-mail nu va fi publicată pe site. Mesajele sunt citite de redactorii Curierul National şi pot fi publicate in ziar.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  Mai sa fie. Sa fie aceasta miscare a rusilor leg ...
  Alro Slatina vinde din actiuni

  fara nica suntem o tara in care platesti pt orange ...
  800.000 de imobile, înregistrate, până în prezent, prin Programul naţional de cadastru şi carte funciară 2015-2023

  fara nica suntem o tara in care platesti pt orange ...
  800.000 de imobile, înregistrate, până în prezent, prin Programul naţional de cadastru şi carte funciară 2015-2023

  Ce tara suntem daca dupa 28 de ani de la lovitura ...
  800.000 de imobile, înregistrate, până în prezent, prin Programul naţional de cadastru şi carte funciară 2015-2023

  dracNEA SA VA IA DE PiSD-ei BORATI SI BORFASI CE P ...
  Discursul Asistentului Secretarului de Stat al SUA pentru Europa şi Eurasia, Wess Mitchell, la Universitatea din Bucureşti

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei: