Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro




« Alte articole din categoria Actualitate

Aproximativ 150.000 de români au mâncat eclere Cofetăriile Delice în 2017

Actualitate - Curierul Naţional
(citeste alte articole de acelasi autor »)


Data adaugarii: 2018-06-12

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:



Peste 140.000 de Eclere, 100.000 de Amandine și 90.000 de Savarine i-au îndulcit pe românii care au trecut prin Prahova sau au comandat prăjituri de la Cofetăriile Delice în 2017. Pentru că sunt tradiționaliști când vine vorba de prăjituri, Savarina, Ora 12 sau Amandina încă le fac cu ochiul românilor, chiar dacă stiu bine ce înseamnă un Mousse sau o prajitură Mon Amis cu ciocolată belgiană.
 
Gusturile nu se discută, mai ales când vine vorba despre prăjituri. Cum orice masa adevarată se încheie întotdeauna cu un desert, românii încă sunt fanii prăjiturilor tradiționale. 
„Deși în București vindem prăjituri create în ultimii ani, sunt o serie de bucureșteni care se opresc pentru prăjiturile noastre tradiționale în Ploiești sau Câmpina. Aceștia vor să manânce o Amandină sau o Indiană, așa cum o făceau în copilărie,” susține Carmela Dragomir, cofondator al Cofetăriilor Delice.
 
Din cifrele realizate de Cofetăriile Delice, în anul 2017, rezultă că românii preferă încă deserturile tradiționale.
Cu cremă naturală de vanilie și glazură de ciocolată belgiană, eclerul este un desert  potrivit pentru orice sărbatoare sau pentru un ”dulce” la mijlocul zilei. Această particularitate îl poziționează pe locul unu în preferințele românilor. În 2017, Cofetăriile Delice au vândut peste 140.000 eclere în cofetăriile proprii,  în localurile afiliate sau direct către clienţii care au comandat online și telefonic. 
 
Locul doi în topul nostru este ocupat de clasica Amandină, un gust al copilăriei pentru mulți dintre noi. Deși este o prăjitură tradițională, blatul și glazura cu cacao belgiană De Zaan îi oferă un aer modern, iar o vizită împreună cu copii la Cofetăriile Delice este o idee bună pentru a trăi și a împărtăși experiețele copilăriei tale și celor mici. Cererea pe piață în 2017 a fost de peste 100.000 amandine.
 
 
Pe locul trei, în preferințele autohtone rămâne tradiționala savarină. Românii sunt tot mai preocupați de originea și natura ingredientelor folosite la rețete.
Savarina de la Cofetăriile Delice conține blat cu ou, drojdie și friscă naturală, deci cu un gust intens de lapte. Cofetăriile Delice folosesc doar ingrediente naturale, potrivite pentru cei interesați să manânce sănătos. 90.000 de români au mâncat acest desert de la Cofetăriile Delice în 2017. 
 
Inclusiv deserturile Ora 12 și Indiana au fost pe „buzele” românilor. Cele două deserturi reimaginate de către Carmela Dragomir, singurul cofetar român medaliat cu aur la Olimpiadele Mondiale de cofetărie din Elveția, se află pe lista preferinţelor și sunt accesibile ca preț pentru orice pofticios. 
 
„În cofetăriile noastre, prăjiturile tradiționale rămân cele mai vândute. În Câmpina și în Ploiești, dar și în toată țara prin comenzi, prăjiturile tradiționale au depășit 60 de procente din vânzările Cofetăriilor Delice. Deși folosim ingrediente naturale, unt și ciocolată belgiană, deserturile sunt accesibile ca preț oricărui iubitor de dulce. Acesta este un obiectiv în business-ul nostru”, spune Laurențiu Dascălu, director general Cofetăriile Delice.

Contemporan și haute couture
Mousseurile speciale cu ciocolată belgiană au fost vândute la peste 120.000 de români în 2017, prăjiura Trilogie, la peste 110.000 de bucăți. 
 
Desertul Belcolade a fost comandat de aproape 80.000 de români și este în continuare la mare căutare în rândul consumatorilor de deserturi rafinate,  fiind comandat în întreaga țara. 
 
Cofetăriile Delice au încheiat anul 2017 cu o cifră de afaceri de aproximativ 22 milioane de lei. Pentru cele 7 localuri și laboratorul Cofetăriile Delice, lucrează aproximativ 170 de angajați, o bună parte din cofetari fiind instruiți la locul de muncă de Carmela Dragomir, singurul cofetar român medaliat cu aur la Olimpiada de Cofetărie din Franța și Elveția (tripul medaliată cu aur). 
 
Cofetăriile Delice se află în Câmpina, Bușteni și Ploiești, comenzile primite de laboratorul din Câmpina sunt distribuite oriunde în țară cu mașinile proprii.

 
  • Currently nan/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Noteaza articolul.

 



Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  1. de dragnea, infractor:
    decat dobidancila mai zice ”eclere”!
    2018-06-13, 08:16:29 (adresa: 83.103.229.*)

Timpul de 30 zile în care puteaţi face comentarii pe marginea acestui articol a expirat.


Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

poate, cu alta culoare?!!.... ...
Experţii bancari au estimări rezervate privind creşterea economiei. Care sunt pronosticurile pentru următoarea perioadă

asa-zisa ”crestere economica” se bazeazaza doa ...
Experţii bancari au estimări rezervate privind creşterea economiei. Care sunt pronosticurile pentru următoarea perioadă

cozi de topor nu gasesti la acest popor ...
Polonia: A fost abandonată definitiv reforma electorală propusă de partidul la putere

pentru ca popii si politrucii inca nu sunt taiati! ...
Cine gestionează şi răspunde pentru pesta porcină

Directorii si actionarii de la VW pot fi asemăn ...
Scandalul Volkswagen: Directorul ar fi aflat de softul de manipulare a emisiilor de gaze înaintea autorităţilor

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei: