Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Actualitate

eSky România, cea mai profitabilă sucursală eSky Group în anul 2017

Actualitate - Curierul Naţional
(citeste alte articole de acelasi autor »)
Data adaugarii: 2018-06-12

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:


eSky Group, compania care deține eSky România, anunță pentru anul 2017 un venit net de peste 30 de milioane de euro, la o valoare totală tranzacționată de 256 milioane de euro. Pe plan local, eSky România a înregistrat anul trecut un venit net de peste 4.9 milioane de euro, la o valoare totală tranzacționată de 30.4 milioane de euro, devenind astfel cea mai profitabilă sucursală la nivel de grup. 

eSky Group a înregistrat o creștere financiară semnificativă în anul 2017. Compania, care operează în peste 20 de țări din Europa și America de Sud, a anunțat un indicator EBITDA de peste 5 milioane de euro, raportând un profit net cu 21% mai mare comparativ cu anul 2016. Pe plan local, eSky România a înregistrat un indicator EBITDA de peste 1.2 milioane de euro. eSky România se situează, de asemenea, pe primul loc la nivel de grup la ponderea vânzărilor mobile versus desktop.
 „Rezultatele eSky România înregistrate în anul 2017 vin ca o confirmare a eforturilor noastre, dar și a faptului că strategia pe care am urmat-o s-a integrat perfect cu nevoile pieței. Cea mai spectaculoasă creștere la care am fost martori pe plan local a fost cea a vânzărilor din mobile – dacă în anii trecuți, peste jumătate dintre tranzacțiile realizate pe site-ul eSky.ro erau încheiate de pe desktop sau laptop, începând cu al doilea semestru al anului 2017, situația s-a schimbat semnificativ: 61% din rezervările de servicii turistice au fost încheiate direct de pe telefonul mobil. Acest lucru s-a datorat atât creșterii exponențiale a pieței mobile la nivel global, dar și a eforturilor noastre susținute în a dezvolta un site optimizat mobile și o aplicație ușor de utilizat”, a declarat Łukasz Neska, CMO eSky Group.

2018, noi creșteri anunțate pentru eSky România

Compania estimează o creștere de 23% a valorii totale tranzacționate, comparativ cu anul 2017. Așadar, pentru anul 2018 sunt așteptate tranzacții de peste 37 de milioane de euro pe plan local.

Date fiind evoluția pieței și trendurile din vânzări înregistrate până în acest moment, eSky România estimează că până la finalul anului 2018, 80% dintre tranzacții vor fi efectuate direct de pe mobil, fie prin aplicație, fie pe varianta mobile a site-ului eSky.ro.

Pe lângă dezvoltarea de pe piețele pe care deja este prezentă, compania eSky Group a confirmat pătrunderea pe noi piețe în anul 2018.

„Eforturile noastre ca business sunt concentrate spre a dezvolta o companie globală, cu piețe locale puternice și stabile. Vom urmări astfel să integrăm conceptul de business glocal, respectiv dezvoltarea unui model global, fără a ignora cerințele și trendurile locale”, a declarat Marius Turbatu, Global Expansion Director în cadrul eSky Group.

 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Adauga comentariul tau:
  * Nume: Email:

  * Mesaj:

  caractere rămase.

  Câmpurile notate cu * sunt obligatorii. Adresa de e-mail nu va fi publicată pe site. Mesajele sunt citite de redactorii Curierul National şi pot fi publicate in ziar.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  Mai sa fie. Sa fie aceasta miscare a rusilor leg ...
  Alro Slatina vinde din actiuni

  fara nica suntem o tara in care platesti pt orange ...
  800.000 de imobile, înregistrate, până în prezent, prin Programul naţional de cadastru şi carte funciară 2015-2023

  fara nica suntem o tara in care platesti pt orange ...
  800.000 de imobile, înregistrate, până în prezent, prin Programul naţional de cadastru şi carte funciară 2015-2023

  Ce tara suntem daca dupa 28 de ani de la lovitura ...
  800.000 de imobile, înregistrate, până în prezent, prin Programul naţional de cadastru şi carte funciară 2015-2023

  dracNEA SA VA IA DE PiSD-ei BORATI SI BORFASI CE P ...
  Discursul Asistentului Secretarului de Stat al SUA pentru Europa şi Eurasia, Wess Mitchell, la Universitatea din Bucureşti

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei: