Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Actualitate

Demonstrații cu senzori OPTEX wireless și centrale de efracţie Texecom la IFSEC 2018

Actualitate - Curierul Naţional
(citeste alte articole de acelasi autor »)


Data adaugarii: 2018-06-14

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:


 
OPTEX, lider mondial în dezvoltarea de soluții de detecție, anunță prezența senzorilor săi din gama wireless la IFSEC 2018, în cadrul standului Texecom, unde vor fi utilizați pentru demonstrația unui sistem wireless de detecție la intruziune.
 
În societatea modernă, este tot mai multă nevoie de sisteme de securitate inteligente, iar utilizatorii, indiferent de natura acestora, își doresc fără echivoc fiabilitate, eficiență, flexibilitate și automatizare, pentru a obține o integrare cât mai solidă. De aceea, centralele de alarmă au evoluat și s-au transformat în adevărate hub-uri de comunicații, care permit printre altele monitorizarea și configurarea elementelor conectate de la distanță, cu ajutorul aplicațiilor mobile. Iar pentru simplificarea instalării, se preferă tot mai des utilizarea de senzori wireless, care, pe lângă eliminarea inconvenientului legat de infrastructura necesară conectării, asigură și un plus de flexibilitate în privința amplasării. Ținând cont de toate aceste aspecte, OPTEX a inclus în portofoliul său cele mai bune dispozitive wireless de pe piață, iar drept dovadă, acestea urmează a fi folosite de Texecom pentru a demonstra avantajele unui sistem wireless de detecție la intruziune.
 
Avantajele oferite de utilizarea senzorilor wireless în cadrul sistemelor integrate de securitate sunt, fără nicio îndoială, incontestabile, dar pot fi amplificate atunci când sunt folosiți alături de tehnologia Ricochet. Aceasta permite construirea de sisteme de securitate bazate pe transmisiuni wireless de tip plasă, ceea ce îi asigură utilizatorului atât flexibilitatea mult dorită, cât și redundanță. Practic, fiecare dispozitiv din sistem poate recepționa și replica mai departe semnalul wireless de la celelalte dispozitive, ceea ce garantează siguranță, scalabilitate și rază de acoperire mult îmbunătățite, căci aceste caracteristici nu mai sunt limitate de comunicațiile punct la punct.
 
Pentru a oferi utilizatorilor posibilitatea de a beneficia de avantajele tehnologiei, toți senzorii wireless OPTEX - atât cei cu detecție activă în domeniul infraroșu, cât și cei de tip PIR (Passive InfraRed) - pot fi echipați cu modulul wireless Ricochet BGR-01, care a fost proiectat pentru a funcționa cu centrala de efractie Premier Elite oferit de Texecom. Centrala de efractie recunoaște senzorii OPTEX și diferitele tipuri de alarme pe care le pot genera aceștia, iar compatibilitatea este astfel deplină. Pe lângă simplitatea și flexibilitatea din faza instalării, sistemul este caracterizat și de o flexibilitate deosebită în fazele de configurare și operare, căci întreaga soluție de securitate poate fi administrată de la distanță, prin intermediul aplicației Texecom Connect.
 
Texecom va prezenta la standul său din cadrul IFSEC 2018 sistemul de securitate wireless de tip „plasă” și vor simula diverse scenarii de utilizare în cadrul cărora vor demonstra capabilitățile de control de la distanță, cu ajutorul aplicației Connect.

 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Adauga comentariul tau:
  * Nume: Email:

  * Mesaj:

  caractere rămase.

  Câmpurile notate cu * sunt obligatorii. Adresa de e-mail nu va fi publicată pe site. Mesajele sunt citite de redactorii Curierul National şi pot fi publicate in ziar.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  INDUSTRIA ROMANA E ADMIRABILA, E SUBLIMA PUTEM ZIC ...
  Cum arată DACIA fabricată de americani

  Iar vreti sclavi cu 200 euro/luna salariul minim n ...
  Masa rotunda cu Guvernul Romaniei pe tema crizei fortei de munca

  1 ,ai uitat voit sa mentionezi gulerele albe ale p ...
  DLAF: 150 de cazuri suspecte de fraudă cu fonduri europene în anul 2017

  Am inteles , ca pe timpul comunismului institutii ...
  DLAF: 150 de cazuri suspecte de fraudă cu fonduri europene în anul 2017

  NĂVODARI 8 DUMNEZEU 8; Năvodari 8/15 Dumnezeu 8/ ...
  Anunț începere proiect: „Înfiinţare cabinet integrat fizioterapie-kinetoterapie în oraşul Năvodari”

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei: