Cumpara acum
Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Actualitate

Continua acţiunile pentru prevenirea şi combaterea pescuitului ilegal

Actualitate


Sursa foto: Crapmania.ro

Data adaugarii: 2018-07-08

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:


Poliţiştii Serviciului de Poliţie Delta Dunării au continuat acţiunile pentru prevenirea şi combaterea pescuitului ilegal. În 4 zile, au fost constatate 3 infracţiuni, fiind indisponibilizate peste 140 de kg. de peşte, două ambarcaţiuni cu motor şi 29 de unelte de pescuit.
În perioada 2 - 5 iulie 2018, poliţiştii Serviciului de Poliţie Delta Dunării au acţionat în zona deltaică pentru prevenirea şi combaterea pescuitului ilegal.
Astfel, au fost constate 3 infracţiuni, prevăzute de O.U.G. 23/2008, privind pescuitul şi acvacultura şi au fost confiscate bunuri în valoare de 33.000 de lei: 144 de kg. de peşte, două ambarcaţiuni cu motor şi 29 de unelte de pescuit.
Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare.
Exemple:
* La data de 4 iulie 2018, pe lacul Razim, poliţiştii au depistat doi bărbaţi, de 24 şi 42 de ani, ambii din judeţul Tulcea, în timp ce desfăşurau activităţi de braconaj piscicol, prin folosirea a 4 setci, de tip monofilament, în lungime totală de aproximativ 260 de m., cu ajutorul cărora au capturat 51 de kg.
de peşte proaspăt, din speciile caras şi plătică.
Uneltele de pescuit, precum şi cantitatea de peşte au fost confiscate, iar ambarcaţiunea folosită în activitatea de braconaj piscicol a fost ridicată în vederea confiscării.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor prevăzute de O.U.G. nr. 23/2008, privind pescuitul şi acvacultura.
* La data de 4 iulie 2018, pe lacul Fortuna, din judeţul Tulcea, poliţiştii au depistat doi bărbaţi, în timp ce desfăşurau activităţi de braconaj piscicol, cu ajutorul a 15 setci, din fir textil, în lungime de 900 de m., având capturată cantitatea de 71 de kg. de peşte proaspăt, din diferite specii, deşi în perioada 1 iunie - 30 septembrie, este interzisă folosirea uneltelor de pescuit de tip setcă în bălţile, lacurile, gârlele şi canalele de pe teritoriul Rezervaţiei Biosferei "Delta Dunării".
Cantitatea de peşte a fost confiscată, iar ambarcaţiunea, dotată cu motor, folosită la activitatea de braconaj piscicol a fost ridicată în vederea confiscării.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor prevăzute de O.U.G. 23/2008, privind pescuitul şi acvacultura.
 
 • Currently 5.00/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

Nota curentă: 5.0 din 1 vot

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

 1. de Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul:
  PEȘTE 5/13 IISUS 5, MARIA 5, TIȘBITUL 13; Pește 5 Iisus 5, Maria 5, Ilie 5; Pești 5/8 IISUS 5, MARIA 5, ILIE 8; PE.ȘTI. PE-Palme, ȘTI-Tișbitul. Palmele lui Tișbitul. Acestea sunt numerele literelor și laturilor numelor divine împreună cu definiția, prin care peștii au fost creați pe planeta Pământ și pe celelalte planete din Cosmosul infinit.
  2018-07-08, 16:29:04 (adresa: 78.97.35.*)
 2. de Platica:
  Bai nr. 1 , esti intreg la minte sau platit sa activezi rubrica . In loc sa spui romanilor ca pescuitul in Romania a fost vandut grecilor si turcilor , iar noi romanii am ramas cu ciosvarte, tu bati campii cu prosti . Romanii trebuie sa stie ca tor pestele din pietele tarii sunt importuri sau plevusca din lacurile barosanilor care le - au cumparat pe nimic. De ce aceasta situatie ? Intrebatii pe comunistii care conduc tara de 28 de ani . De icre negre din delta a mai auzit cineva. Piata e inundata de icre negre si rosii rusesti.
  2018-07-08, 21:03:46 (adresa: 109.98.38.*)
Adauga comentariul tau:
* Nume: Email:

* Mesaj:

caractere rămase.

Câmpurile notate cu * sunt obligatorii. Adresa de e-mail nu va fi publicată pe site. Mesajele sunt citite de redactorii Curierul National şi pot fi publicate in ziar.


Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

CUBA 4/8 ILIE 4/8; CU.B.A. CU-Creierul, B-13 Enori ...
Cuba și-a modificat Constituția. Este recunoscută economia de piață, dar «nu va exista un viraj capitalist»

dancila este de unica folosinta pentru infractorul ...
Vizita ministrului Sanatatii si a ministrului Finantelor Publice la Constanta

erata:de stiut cuM..,; ,,monedei "(societatii) ...
Cuba și-a modificat Constituția. Este recunoscută economia de piață, dar «nu va exista un viraj capitalist»

adica intorc societatea cubaneza la 180°inapoi ,l ...
Cuba și-a modificat Constituția. Este recunoscută economia de piață, dar «nu va exista un viraj capitalist»

deja in Anglia este seceta si cu interdictia oblig ...
Noi achiziţii în apărare: Alte 5 avioane de tip F-16 ar urma să intre în dotarea forţelor armate române

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei: