Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Actualitate

Coldwell Banker România deschide un birou nou în Constanța

ActualitateData adaugarii: 2018-08-08

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:

Coldwell Banker România este primul consultant imobiliar de calibru care deschide un birou în Constanța. Compania ajunge astfel la șapte birouri, dintre care patru în Capitală – două dedicate preponderent pieței rezidențiale și două sectorului corporate, și câte unul în Brașov și Cluj – Napoca;

Peste 25.000 de locuințe au fost finalizate în Constanța și împrejurimi în ultimii 11 ani, aceasta fiind a treia piață rezidențială din România, după București și Cluj - Napoca.


Coldwell Banker România, una dintre cele mai mari companii de consultanță imobiliară active în România, a deschis un nou birou în Constanța, fiind primul jucător de profil care deschide un birou în orașul de la malul mării. 

Compania a ajuns astfel la șapte birouri, dintre care patru în Capitală – două dedicate preponderent pieței rezidențiale și două sectorului corporate, și câte unul în Brașov (Coldwell Banker Alpin) și Cluj – Napoca (Coldwell Banker Transilvania). Investiția în deschiderea noului birou s-a ridicat la peste 100.000 de euro, incluzând și bugetul de funcționare necesar pentru următoarele șase luni. 

”Lucrăm în mod activ la consolidarea și extinderea activității atât în București cât și în principalele orașe din țară, beneficiind de expunerea internațională a Coldwell Banker și având cereri de la numeroși jucători activi pe piața imobiliară locală. Constanța este a treia piață rezidențială regională din România după București și Cluj-Napoca, cu peste 25.000 de locuințe livrate în perioada 2007 – 2017 potrivit statisticilor oficiale și cu noi vârfuri înregistrate în ultimii ani. În plus, cererea de servicii profesionale a crescut semnificativ pe segmentele spațiilor logistice și de birouri, care vor continua să se dezvolte în Constanța în următorii ani”, afirmă Bogdan Voica, CEO Coldwell Banker România.

Compania este unul dintre cele mai mari consultanți imobiliari activi pe piața locală, înregistrând o cifră de afaceri cumulată de 5,3 milioane de euro în 2017 și fiind consultantul și agentul exclusiv a peste 15 proiecte rezidențiale, cumulând peste 10.000 de locuințe planificate. Divizia de evaluări din cadrul Coldwell Banker România a evaluat în 2017 proprietăți imobiliare cu o valoare de aproximativ 2 miliarde de euro în timp ce divizia de property management administrează proprietăți cu o suprafață cumulată de aproximativ 150.000 metri pătrați.

”Constanța are un potențial fantastic de dezvoltare atât pe segmentul rezidențial, cât și în zona de office sau industrial. Ne aflăm într-un moment excelent pentru a oferta piața cu o echipă profesionistă de consultanți imobiliari și un birou care respectă standardele internaționale ale mărcii. Echipa Coldwell Banker Constanța numară în acest moment 6 consultanți, din care 3 seniori cu peste 10 ani de experiență în imobiliare și vânzări, persoane care au gestionat proiecte de anvergură în Bucureși și marile orașe”, afirmă George Botezatu, managing partner Coldwell Banker Constanța.
Peste 25.000 de locuințe au fost finalizate în Constanța și împrejurimi în ultimii 11 ani, aceasta fiind a treia piață rezidențială din România, după București și Cluj – Napoca, potrivit datelor Institutului Național de Statistică.

Cu o istorie de 110 de ani, compania de origine americană este deținută în prezent de Realogy Corporation, unul din cei mai mari francizori din domeniul imobiliar la nivel mondial. Prin rețeaua sa, Coldwell Banker acoperă 50 de țări cu peste 3.000 de birouri și are peste 86.000 de consultanți și brokeri.

 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Adauga comentariul tau:
  * Nume: Email:

  * Mesaj:

  caractere rămase.

  Câmpurile notate cu * sunt obligatorii. Adresa de e-mail nu va fi publicată pe site. Mesajele sunt citite de redactorii Curierul National şi pot fi publicate in ziar.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  Dacă Sistemul Juridic e defect în 0glindă : Dem ...
  Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

  decat 2900 de milioane de euro am scos, din romani ...
  Ți-ai făcut ITP-ul?Acum poți rămâne fara masina!

  carmen dan spune un banc, dancila rade, dar nu int ...
  Cine gestionează şi răspunde pentru pesta porcină

  daca nu scoti 2900 lei si suspendarea inmatricular ...
  Ți-ai făcut ITP-ul?Acum poți rămâne fara masina!

  3 pupa l n dorsala pe bufonul din latul habspurcic ...
  Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei: