Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Considerați normal să plătiți vizita la medicul de familie?

Da
Nu
Casa de Sănătate trebuie să intervină

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Italia ar fi încălcat regulile în domeniul omologării automobilelor

Comisia Europeană a decis să deschidă o procedură de infringementComisia Europeană a decis miercuri să deschidă o procedură de infringement împotriva Italiei pentru că ar fi &ic ... »

Volvo încetează dezvoltarea de noi motoare diesel

Constructorul se va concentra pe maşinile electrice şi hibride. Actuala generaţie de diesel-uri va fi produsă cel puţin până în 2023 Compania Volvo spune, prin vocea CEO-ului său, că nu va mai dezvolta noi motoriză ... »

Articole din editiile precedente:

Comisia Europeană va chema statul italian în justiţie pe tema emisiilor maşinilor Fiat-Chrysler

Comisia Europeană va intenta o acţiune în justiţie contra statului italian pe care îl acuză că nu a venit cu destule dovezi care să arate că sistemele de control a emisiilor instalate pe maşinile Fiat sunt legale, spun s ... »

Elvis has left the garage: modelul BMW 507 care a aparţinut starului a fost restaurat

Revenire strălucitoare pentru una dintre cele mai spectaculoase descoperiri de automobile clasice din ultima vreme: modelul BMW 507 care a fost condus de starul american Elvis Presley în timp ce îşi efectua serviciul militar & ... »

Volvo inceteaza dezvoltarea de noi motoare diesel si se va concentra pe masinile electrice si hibride. Actuala generatie de diesel-uri va fi produsa cel putin pana in 2023

Compania Volvo, spune, prin vocea CEO-ului sau, ca nu va mai dezvolta noi motorizari diesel fiindca este prea mare costul reducerii emisiilor poluante si deci nu mai renteaza financiar. Compania va dezvolta noi modele hibride si electric ... »

Mazda şi-a făcut muzeu în Germania

Cele 45 de modele Mazda clasice expuse aici spun povestea neconvenţională a constructorului japonezPrimul muzeu Mazda din Europa, şi singurul din Europa care aduce la viaţă istoria neconvenţională a unui constructor de maşini din Hi ... »

i20 R5 - rezultate pozitive în cadrul competiţiilor pentru clienţi

Noua generaţie i20 R5 a obţinut prima victorie internaţională, alături de Giandomenico Basso, în Raliul Transilvaniei, prima etapă din competiţia Tour European Rally (TER).Giandomenico Basso, fost campion european şi câ ... »

Ford ar vrea să reducă efectivele pe plan mondial cu 10% pentru a creşte profitabilitatea

Ford ar vrea să renunţe la 10% dintre angajaţii săi pe plan mondial pentru a-şi îmbunătăţi profitabilitatea, scrie Wall Street Journal, citând surse din companie. Alte surse citate de Reuters spun că este vorba de o zec ... »

Comisia Europeana va chema statul italian in justitie pe tema emisiilor masinilor Fiat-Chrysler

Comisia Europeana va intenta o actiune in justitie contra statului italian pe care il acuza ca nu a venit cu destule dovezi care sa arate ca sistemele de control a emisiilor instalate pe masinile Fiat sunt legale, spun surse citate de R ... »

Înmatriculările de maşini SH din import, de şase ori peste cele de maşini noi

În primele patru luni ale anului au fost înscrise în circulaţie aproape 29.000 de maşini noi şi 167.000 de maşini second-hand din import, arată datele DRPCIV. Totuşi, în aprilie, numărul de maşini second-hand ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

toate parlamentele post 2009 sunt ilegitime si lov ...
Andreea Paul: Cerem fiecărui demnitar român: Raportul anual de activitate însoțit de Raportul cheltuielilor publice cu mandatul său și o lege pentru sancționarea celor care nu o fac!

daca dragnistii nu-si vor lasa pasnic labele de pe ...
Numeroase grupuri de manifestanti din tara au ajuns la Bucuresti pentru a participa la protest. Primii protestatari s-au adunat in Piata Univesitatii

dobanda trebuie sa fie ceva mai mare decat inflati ...
BNR nu exclude cresterea dobânzii

decat cheltuim miliarde, mai trebuie sa si facem?! ...
Autostrada Ploieşti-Braşov a intrat în dezbatere publică

UTOPIE : DUPÃ ,AŞA lege VOM IMPORTA parlamantar ...
Andreea Paul: Cerem fiecărui demnitar român: Raportul anual de activitate însoțit de Raportul cheltuielilor publice cu mandatul său și o lege pentru sancționarea celor care nu o fac!

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei:

Eveniment

Finante Banci

Actualitate Companii

Politic

In brief

Actualitate

IT&C

Retail