Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Auto

Arvato Bertelsmann intră în Bucureşti cu un centru dedicat Opel

Auto


Sursa foto: YouTube

Data adaugarii: 2017-11-08

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:


Arvato Services, deţinut de grupul media german Bertelsmann, începe oficial activitatea şi în Bucureşti, pentru clientul Opel. Aici lucrează în prezent 30 de persoane, iar până la sfârşitul anului compania intenţionează să ajungă la 80 de angajaţi în cadrul biroului din Bucureşti. Arvato anunţă şi numirea Danielei Micuşan ca director general al filialei din România, funcţie dezvoltată recent. 
„Dorim să ne extindem prezenţa în România, astfel încât parteneriatul cu Opel a venit la momentul potrivit. Suntem acum în plin proces de angajare pentru biroul din Bucureşti şi continuăm să dezvoltăm şi celelalte centre din România, deoarece am găsit aici persoane bine pregătite, serioase şi dornice să se dezvolte profesional. Mizăm ca la sfârşitul anului să avem în total peste 1.600 de angajaţi”, a declarat Matthias Müller, director Customer Services Nearshore, Arvato Bertelsmann.  
Pentru clientul Opel de la Bucureşti, compania caută agenţi de asistenţă a clienţilor vorbitori de italiană, germană, franceză ori spaniolă la nivel expert. Aceştia trebuie să cunoască şi limba engleză pentru a participa la discuţii multi-naţionale, să poată folosi cu uşurinţă pachetul Microsoft Office, Internet Explorer şi diverse aplicaţii de comunicare, să aibă o gândire logică pentru rezolvarea oricărei situaţii şi să poată lucra eficient în echipă. Experienţa în relaţiile cu clienţii reprezintă un avantaj. Sunt disponibile şi posturi de analist de date, supervizor, lider de echipă.
Pachetul de beneficii include, pe lângă salariu, tichete de masă, bonusuri de performanţă şi bonusuri anuale, asigurare medicală privată pentru angajat şi reduceri pentru membrii familiei, ajutor de naştere, acces la biblioteci online, programe de sănătate la birou, reduceri la săli de sport şi diverse activităţi recreaţionale, traininguri de dezvoltare personală şi profesională, precum şi posibilitatea de a participa la diverse evenimente susţinute sau sponsorizate de companie.  
O altă noutate din cadrul extinderii companiei vine de la centrul din Braşov, care a deschis un nou departament de dezvoltare IT, ce realizează aplicaţii software pentru industria de infrastructură şi utilităţi publice. În prezent, departamentul este format dintr-o echipă de 10 programatori, iar până la sfârşitul anului compania doreşte să ajungă la 20 de programatori. Aici se caută atât programatori cu experienţă şi cunoştinţe solide, cât şi candidaţi la începutul carierei în IT şi care doresc să se dezvolte, deoarece compania oferă traininguri personalizate în funcţie de nivelul de pregătire al candidaţilor. Specializările căutate sunt Java şi web.  
Extinderea susţinută a Arvato România se concretizează prin numirea Danielei Micuşan în funcţia de director general, de la începutul lunii iulie. „Priorităţile noastre includ dezvoltarea strategică a prezenţei în România, printr-o creştere consolidată şi prin afirmarea ca lider de piaţă atât în ceea ce priveşte calitatea şi competitivitatea serviciilor oferite, cât şi ca angajator preferat în industrie”, a declarat Daniela Micuşan, director general, Arvato România.
Cu peste nouă ani de experienţă în roluri de top management pentru jucători lideri de piaţă în industriile BPO, SSC, IT&C şi Asigurări, Daniela Micuşan a parcurs o creştere profesională complexă, în arii variate de expertiză, precum: achiziţii, analiză, operaţiuni, tehnic, management de organizaţii la nivel de ţară în organizaţii precum Mando Hella Electronics, Asko Group, Convergys - BUW România, Atos IT Solutions and Services şi Allianz Worldwide Partners, unde anterior a îndeplinit funcţia de director general şi adjunct al preşedintelui. 
În prezent, Arvato România are peste 1.500 de angajaţi în centrele din Braşov, Sibiu şi Cluj-Napoca şi oferă servicii integrate, în 14 limbi, pentru clienţi business din industrii precum înalte tehnologii, gaming, comerţ electronic, auto, finanţe, hardware şi software, vânzări şi turism. La nivel internaţional, Arvato Bertelsmann este lider european pe piaţa furnizorilor BPO, cu peste 70.000 de angajaţi în 40 de ţări. Filiala românească a Arvato încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de aproximativ 24,7 milioane de euro.
 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Timpul de 30 zile în care puteaţi face comentarii pe marginea acestui articol a expirat.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  primul comunist pe lista iohanis, cu o avere de sa ...
  E oficial, scad pensiile românilor

  Doamne !!!! Dar ce criminali , idioti , rai , nero ...
  E oficial, scad pensiile românilor

  Da este un articol relevant pentru B1, acesti cori ...
  E oficial, scad pensiile românilor

  cu ,...copy - paste,nu. ...
  Peste 10.000 de candidați pentru cele 1.600 de locuri de la școlile de poliție

  europeni arabi,!!!? ...
  Regatul Unit promite facilitarea vieții europenilor care vor să rămână pe teritoriul britanic după Brexit

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei:

  Eveniment

  Economie

  Finante Banci

  Actualitate Companii

  Politic

  Actualitate

  Turism

  IT&C

  Transporturi

  Retail

  Auto

  Real estate

  Extern

  Util