Cumpara acum
Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Cine va fi noul președinte al Federației Române de Fotbal (FRF)?

Răzvan Burleanu
Ionuț Lupescu
Marcel Pușcaș

Comentarii (0) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Auto

Uleiul Ravenol – Pentru funcţionarea excelentă a motorului

Auto


Sursa foto: pixabay.com

Data adaugarii: 2018-03-05

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:

Doar uleiul de motor selectat în mod corespunzător poate să-şi îndeplinească calitativ funcţiile și caracteristicile principale. Proprietăţile uleiului trebuie să respecte în întregime proiectarea motorului şi condiţiile de funcţionare specificate ale producătorului, iar acest lucru nu numai că va facilita funcţionarea motorului, ci va prelungi semnificativ durata de viaţă a acestuia. În prezent, un foarte mare număr dintre conducătorii auto folosesc ulei de motor Ravenol pentru motoarele maşinilor.

Uleiul de motor universal: cum să îl recunoşti în magazinele specializate

La alegerea uleiului pentru motor, trebuie să acorzi atenţie caracteristicilor produsului, care trebuie să corespundă condiţiilor de temperatură în care este exploatat vehiculul, folosind clasificarea SAE, pentru determinarea regimului de temperatura a uleiului. Acesta permite şoferilor să estimeze parametrii de vâscozitate la temperaturi joase şi înalte, şi în consecinţă, proprietăţile de pornire ale motorului.
 
Spre exemplu, dacă cumperi ulei de motor Ravenol  pentru  vară, acesta este marcat cu SAE 30. Cu cât este mai mare numărul de marcaj, cu atât vâscozitatea uleiului Ravenol este mai mare, fiind ideal pentru temperaturile ridicate de lucru. Prin urmare, se constatat că acest ulei Ravenol este de cea mai bună calitate. În marcarea uleiului de iarnă există întotdeauna un "W" (Winter), fiind uşor de identificat.
 
Uleiul Ravenol universal este adecvat pentru utilizarea lui atât pe timp de vară cât şi pe timp de iarnă. După cum se ştie, există două tipuri de vâscozitate, prima - determină eficienta funcţionarii uleiului la temperaturi ridicate, iar a doua determină eficiența funcţionarii uleiului la temperaturi reduse.

Clase de ulei universal. Ce fel de ulei ar trebui să foloseşti?

Desigur, pentru climatul nostru variabil, utilizarea uleiului universal în motor este cea mai bună opţiune, cu condiţia ca acesta să fie ulei Ravenol de calitate.
Cu toate acestea, chiar şi la alegerea unui ulei multigrad este necesar să se ţină seama de o serie de caracteristici.
 
Ia în considerare intervalul de temperatură în care va fi utilizat automobilul. Cu cât coloana termometrului coboară mai jos, cu atât este mai mic numărul de marcaj SAE. În timpul iernii se recomandă utilizarea unui ulei de motor Ravenol, etichetat SAE 5W, acesta oferind o pornire uşoară a motorului pe vreme rece, crescând în mod semnificativ durata de viaţă a motorului şi reducând consumul de combustibil. 
 
Trebuie să reţii că vâscozitatea ridicată a uleiului la temperaturi "plus" nu este întotdeauna bună pentru maşina ta. Consultă întotdeauna recomandările producătorului atunci când alegi un produs.
 
Ia în considerare starea motorului maşinii şi uzură, alegând ulei Ravenol de calitate, care trebuie să fie mai vâscos, acest lucru fiind deosebit de important în lunile fierbinţi de vară.

Ulei universal pentru motoare

În alegerea uleiului universal pentru motor, de obicei se selectează numai producătorii care s-au dovedit a fi recunoscuţi, datorită calităţii produselor.
 
Calitatea uleiului de motor depinde în mare măsură de bază şi de setul de aditivi. Este foarte important să alegi ulei Ravenol de calitate, pentru că funcţiile să fie îndeplinite 100%. Experţii în general recomanda uleiul Ravenol universal pentru motoare.
 
Uleiul Ravenol este renumit pentru fiabilitatea şi calitatea germană de neegalat. Cei peste 60 de ani de experienţă în producţia de uleiuri, permit  garanţia celui mai bun  ulei Ravenol de calitate. Uleiul Ravenol posedă toate proprietăţile necesare pentru funcţionarea durabilă a oricărui motor. Conservă considerabil resursele de combustibil, protejează motorul de uzură prematură, şi practic, nu se evaporă şi nu permite depunerile de carbon şi funingine în camerele de combustie.
 
Acest tip de ulei de motor Ravenol a câştigat de mult timp respectul printre atomobiliști şi merită să primească cele mai mari ratinguri ale cumpărătorilor din întreaga lume. Cumpărând ulei Ravenol de calitate, îţi asiguri motorul maşinii, oferindu-i o protecţie excelentă împotriva uzurii, o productivitate ridicată şi economie destul de eficientă de combustibil.
 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Timpul de 30 zile în care puteaţi face comentarii pe marginea acestui articol a expirat.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  Barcelona 16 Iisus Hristos 16, Ilie Tișbitul 16; ...
  Fostul premier francez Manuel Valls ia în considerare posibilitatea candidaturii la postul de primar al Barcelonei

  Dar in Romania in 28 de ani cat cred romanii ca s- ...
  Robert Mugabe ar fi făcut dispărute diamante în valoare de 15 miliarde de dolari

  decat ca nu au primit, ci poate vor primi, daca .. ...
  POR - APROAPE 14.000 DE APARTAMENTE AU PRIMIT FINANTARE PENTRU LUCRARI DE CRESTERE A EFICIENTEI ENERGETICE

  decat ca eu fac suma asta direct din buget! ...
  Robert Mugabe ar fi făcut dispărute diamante în valoare de 15 miliarde de dolari

  decat l-am trimis sa se afle-n treaba! ...
  Ministrul afacerilor externe, Teodor Meleşcanu, a avut ieri, 20 aprilie 2018, o întrevedere cu prim-ministrul Republicii Tunisiene, Youssef Chahed

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei:

  Eveniment

  Economie

  Fonduri Europene

  Politic

  Business Style

  Actualitate