Cumpara acum
Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (3) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Articole din editiile precedente:

Coface publică topul primelor 500 de companii de Europa Centrală și de Est

Sursa infografic: Coface
Sectorul auto și transport reprezintă vârful în regiuneIndustria petrolului și gazelor își continuă declinul și pierde prima poziție pentru prima datăCompaniile din Top 500 ECE au generat o cifră de afaceri de 580 mld. euro în 2016. Cele mai mari companii au înregistrat o scădere a cifrei de afaceri și a profitului net, însă și-au crescutsemnificativ forța de muncă. Sectorul auto a depășit sectorul petrol și gaze,fiind cel mai mare pentru prima dată. Acestea sunt principalele rezultate ale celui de-al nouălea st ... »

Proiect legislativ pentru impozitarea coloșilor IT în Europa: Taxele să se plătească unde s-a produs valoare, nu în țara de reședință

Ideea a fost vehiculată și de Pierre Moscovici acum câțiva ani (acesta nereferindu-se în mod special la industria serviciilor online), dar pare să se fi pierdut pe drum. Sursa foto: Info Puls
Ministrii europeni de Finante vor discuta saptamana viitoare o propunere legislativa care urmareste stabilirea unor taxe mai mari pentru gigantii online precum Google sau Amazon, potrivit unui document consultat de agentia Reuters, citata d ... »

Comisia Europeană face o nouă evaluare a dimensiunii scandalului ouălor contaminate

Sursa foto: CNNMaria Capitaine
Potrivit Bruxelles-ului, frauda ouălor contaminate continuă să se extindă. Cifre noi  obţinute de Comisia Europeană arată că scandalul legat de folosirea fipronilului s-a extins la 34 de ţări, dintre care 22 sunt membre ale U ... »

O americancă filantroapă lasă, după moartea sa, 22 milioane de dolari grădinii zoologice din Köln

Maria Capitaine
Presa germană de vineri relata că Elisabeth Reichert (93 de ani), o americancă fugită din Germania nazistă cu soţul său evreu, lasă moştenire, după încetarea din viaţă, imensa sumă de 22 milioane dolari (18,5 milioane de ... »

Pentru evitarea trucajelor, omologarea vehiculelor în Europa devine mult mai severă

Maria Capitaine
O nouă eră începe pentru constructorii de automobile, dar şi pentru consumatorii europeni. Intră în vigoare un protocol mult mai sever privind omologarea vehiculelor noi, în locul celui de până acum, discreditat ... »

Germania: excedent bugetar record în primul semestru al acestui an

Maria Capitaine
În actuala sa campanie electorală pentru legislativele din 24 septembrie, Angela Merkel mizează pe modul sănătos în care au fost gestionate finanţele publice sub guvernarea sa, pe bilanţul său economic în general.&I ... »

Lituania nu mai vrea să depindă energetic de Rusia: La Vilnius a sosit deja primul cargou cu gaz lichefiat american

Maria Capitaine
Este un simbol politic - comentează analişti politici europeni citaţi de "Les Echos". Lituania este prima ţară din fostul bloc sovietic care primeşte o primă încărcătură de gaz lichefiat  (GNL) provenit din St ... »

Rusia: recoltă de cereale cum nu a mai avut de 40 de ani

Maria Capitaine
Potrivit societăţii  de consiliere ProZerno, recolta de grâu şi de porumb a Rusiei din acest an ar putea atinge 130,7 milioane de tone. Este o producţie chiar mai mare - cu 2,6% - faţă de precedentul record înregistra ... »

Rusia bate un record la recolta de cereale cum nu a mai avut de 40 de ani

Maria Capitaine
Potrivit societatii  de consiliere ProZerno, recolta Rusiei de grau si de porumb din acest an ar putea atinge 130,7 milioane de tone.Este o productie chiar mai mare- cu 2,6% - fata de precedentul record inregistrat in 1978, in era sovi ... »

Horațiu Pepine: nu numai lucrătorii din Est fac concurenţă neloială în Vest, ci şi retailerii din Vest fac acelaşi lucru în Est

Critici după vizita președintelui francez Emmanuel Macron, în România. Într-un articol publicat de Deutsche Welle, citat de b1.ro, jurnalistul Horațiu Pepine afirmă că președintele Klaus Iohannis a renunțat la toate ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

CA IN CONGO, TOVARASI, DOAR CA ACOLO NU E IARNA SI ...
Romanii au salarii mari, dar nu isi dau seama

SPERAM CA PRIMARUL DIN BUCALE !!! ...
Grecia: Primarul din Salonic a fost bătut pe stradă de extremiștii de dreapta

Romania inca,are leul romanesc ...
Italia ar putea ieși din Zona Euro. Planul populiştilor care au câştigat alegerile

DOAR SALARIUL MINIM NET E DE 200 EURO IN ROMANIA A ...
Romanii au salarii mari, dar nu isi dau seama

OLTENIA SI TELEORMAN NU VREA AUTOSTRAZI ! ...
Moldova vrea autostradă: Sute de maşini sunt în drum spre Bucureşti pentru a cere Guvernului urgentarea proiectelor de infrastructură

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei: