Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Fiscul ne pune iar pe drumuri

Sursa foto: ceccarbusinessmagazine.roRoxana Petcu
Cine depune declaraţia 600 în cazul în care obţine doar venituri din drepturi de proprietate intelectuală Prin ordonanţa de urgenţă nr.79/2017 s-au ad ... »

2018, anul exceselor ANAF asupra contribuabililor

Foto: Andreea AndreiAndreea Andrei
La 16 ianuarie 2018, a avut loc, la sediul Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România, o conferinţă de presă privind excesele ANAF asupra contribuabililor pentru obţinerea premiilor prev ... »

Care sunt principalele 10 obligatii impuse de GDPR companiei tale. Mai ai doar 4 luni sa le pui in aplicare, pentru a nu plati amenzi uriase!

Sursa foto:The Drum
Ordonanta EU GDPR (General Data Protection Regulation), care inlocuieste Directiva 95/46/EC, va intra in vigoare in data de 25 mai 2018. Ea se aplica in cazul in care organizatia sau firma are sediul in UE, sau colecteaza si proceseaza date ... »

Deciziile adoptate de Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară

Curierul Naţional
 În cadrul şedinţei de astăzi, Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat măsuri privind cadrul de funcţionare a pieţelor financiare nebancare supravegheate – asigurări, piaţă de capital ş ... »

Absolvenţii care îşi continuă studiile nu primesc ajutor de şomaj

Absolvenţii care, la data solicitării şomajului, au fost admişi sau urmează cursurile unei forme de învăţământ nu vor beneficia de indemnizaţie de şomaj, după intrarea în vigoare a unor modificări la Legea şom ... »

Articole din editiile precedente:

ANRE aprobă un preţ al gazelor naturale de 88,28 lei pe MWh

Comitetul de Reglementare al Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei - ANRE a aprobat preţurile pentru furnizarea reglementată a gazelor naturale la clienţii casnici la nivelul de 88,28 lei/MWh. Noul nivel est ... »

În  luna  noiembrie  2017,  cifra  de  afaceri  din  serviciile  de piaţă  prestate  în  principal  întrprinderilor  a  scăzut faţă  de  luna precedentă cu 0,5% 

Curierul Naţional
În  luna  noiembrie  2017,  cifra  de  afaceri  din  serviciile  de  piaţă  prestate  în  principal întreprinderilor, în  termeni nominali, ... »

Bancnota de 500 de euro se mai poate folosi doar în 2018

Gazeta de Sud
Banca Centrală Europeană (BCE) a anunţat că va opri emiterea bancnotei de 500 de euro, aceasta putând să mai fie folosită doar anul acesta, potrivit unui comunicat al băncii.  Aproape 30% din cele peste 1.000 de miliarde d ... »

Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ denunţă "umilirea" profesorilor: salarii mai mici decât secretare şi şoferi din primării

 Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI) susţine că angajaţii din educaţie au printre cele mai mici salarii din sistemul bugetar, în ciuda majorărilor anunţate în acest an. FSLI dă î ... »

Fondul de investiții RC2 dorește să își majoreze participaţia în Policolor la 55,36%

Curierul Naţional
RC2 intenționează să cumpere o paticipație indirectă suplimentară de 15.36% din acțiunile producătorului român de lacuri și vopsele Policolor;·Fondul propune către acționari să investească 100% în Român ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

Din investițiile în armament și dezvoltarea lui ...
SUA: Bugetul Pentagonului pe 2019 depășește 700 miliarde de dolari

Perplex ???Cum ??? Să vină HULIGANUL să pună - ...
Andreea Paul (INACO): Rata efectivă de absorbție a banilor europeni la sub 1% pentru capitalul uman românesc și pentru dezvoltare regională în august 2018 te lasă perplex

Huliganii de la BUTOANE : genereazä huliganii din ...
Lovitură pentru guvernul DĂNCILĂ! Dezvaluiri incendiare despre planurile instaurării dictaturii în România! Măcelul aplicat de jandarmi confirmă totul

ue este comunism ...
Crește presiunea Uniunii Europene asupra Poloniei

florin citu incita huliganii la violenta ...
Lovitură pentru guvernul DĂNCILĂ! Dezvaluiri incendiare despre planurile instaurării dictaturii în România! Măcelul aplicat de jandarmi confirmă totul

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei:

Eveniment

Economie

Actualitate Companii

Specializat

Politic

Economie mondiala

Actualitate