Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
România a imprumutat de pe piețele externe 1,2 miliarde de dolari

Ministerul Finanțelor Publice a realizat, joi, 7 iunie 2018, cu succes, prima operațiune de răscumpărare anticipată și de preschimbare parțială a unei serii de euroobligațiuni existente în dolari.  Tranzacția s-a d ... »

Depozitarul Central va distribui dividende pentru BURSA DE VALORI BUCUREŞTI S.A.

Curierul Naţional
Depozitarul Central informează investitorii că, începând cu data de 11.06.2018, distribuie dividende pentru acţionarii emitentului BURSA DE VALORI BUCUREŞTI S.A. (simbol: BVB). Emitentul va distribui acţionarilor divid ... »

FMI: Avansul creditelor neperformante şi practicile de creditare ale IFN-urilor sunt principalele vulnerabilităţi cu care se confruntă sectorul financiar românesc

Avansul creditelor neperformante şi practicile de creditare ale IFN-urilor sunt principalele vulnerabilităţi cu care se confruntă sectorul financiar românesc, se arată într-un raport elaborat de experţii Fondului Monetar I ... »

Eugen Teodorovici, critici dure pentru ANAF: Este o abordare de dinainte de 89

b1.ro
Ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici îi critică pe cei de la ANAF pentru publicarea listei negre a celor care au datorii la stat. În opinia ministrului, abordarea sublaternilor săi este una tipică pentru perioada comunist ... »

Controverse în vânzarea terenurilor agricole

DAN EMANUEL DOBREANU
Parlamentul analizează modificarea Legii Nr.14/2014 care reglementează și în prezent vânzarea terenurilor agricole. Prin acest act normativ au fost stabilite anumite criterii, dar cel mai important decurge din Art.2, ce preve ... »

Inflația a ajuns la cel mai înalt nivel din ultimii cinci ani

b1.ro
Inflația a crescut și în luna mai, rata anuală ajungând la 5,41%, arată datele INS. Este cel mai înalt nivel din februarie 2013 până în prezent.În cazul produselor nealimentare, prețurile au crescut ... »

Proiectele colectivităţilor teritoriale, care se vor înscrie în cadrul Sezonului Franţa-România, au fost discutate în cadrul Întâlnirilor Franco - Române ale Cooperării descentralizate

Proiectele dezvoltate de colectivităţile teritoriale franceze şi române, care se vor înscrie în cadrul Sezonului Franţa-România 2018-2019, au fost discutate în cadrul Întâlnirilor Franco - Rom&a ... »

Articole din editiile precedente:

Cum se fac băncile stăpâne pe banii clienților

Ramona Olaru / gds.ro
Conturile bancare în care clienții nu au făcut operațiuni de multe luni sau de mulți ani devin inactive atunci când banca decide acest lucru, iar banii din acele conturi rămân la cheremul băncii, din cauza unui vid l ... »

Patronatele Confindustria Romania și UGIR au cerut în mod oficial autorităților române să inițieze imediat o masă de dezbateri pe tema lipsei mâinii de lucru

Miercuri, 6 iunie, a avut loc la București Forumul Economic Both Worlds 2018 Confindustria România, Oamenii și Munca, Cum să păstrezi și să atragi forța de muncă prin măsuri speciale, aflat deja la cea de-a zecea ediție.&nbs ... »

INS: Salariul mediu brut a fost in luna aprilie 4512 lei si cel net de 2713 lei

În luna aprilie 2018, câştigul salarial mediu nominal brut a fost de 4512 lei, cu 0,5% mai mare decât în luna martie 2018.   Câştigul salarial mediu nominal net a  fost de 2713 lei, î ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

4 faci furt de expresie jigodie= huligan adresata ...
Un călător s-a aruncat în fața metroului, dar nu a fost rănit

5 tu nu ai deloc ...
Veste soc despre plata pensiilor: Ce trebuie să facă urgent toți pensionarii români

pisha: deci tu o ai mai mica decat inflația! ...
Veste soc despre plata pensiilor: Ce trebuie să facă urgent toți pensionarii români

decat ca tot la parnaie ma pensionez! ...
Lovitură pentru guvernul DĂNCILĂ! Dezvaluiri incendiare despre planurile instaurării dictaturii în România! Măcelul aplicat de jandarmi confirmă totul

dragnea, infractorul criminal, analfabetul sef, vo ...
Un călător s-a aruncat în fața metroului, dar nu a fost rănit

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei: