Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Economie

Aproape 300 de persoane au participat la Forumul Antreprenorilor Made in Romania

Economie

imagine-articol-1

Data adaugarii: 2018-08-06

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:

Aproape 300 de persoane au participat la Forumul Antreprenorilor Made in Romania;
Felix Pătrășcanu (FAN Courier), Mircea Turdean (Farmec), Marius Ștefan (Autonom Rent-a-Car), Cristian Logofătu (Bittnet) și Radu Constantinescu (Qualitance) au fost principalii speakeri.
 
 Aproape 300 de persoane au participat la Forumul Antreprenorilor Made in Romania, organizat de Bursa de Valori București (BVB) și partenerii săi. Felix Pătrășcanu (FAN Courier), Mircea Turdean (Farmec), Marius Ștefan (Autonom Rent-a-Car), Cristian Logofătu (Bittnet) și Radu Constantinescu (Qualitance) au fost principalii speakeri și au împărtășit din experiența lor de business.

„Numărul mare de antreprenori prezenți la această ediție dovedește că Bursa de Valori București este pe drumul cel bun în crearea acestei comunități de antreprenori români, care, la fel cum am văzut și în proiectul Made in Romania, își doresc să-și dezvolte afacerile și sunt dornici să învețe din experiențele altor antreprenori mai experimentați și care au reușit să construiască adevărate povești de succes românești.
Astfel, forumul a fost un bun prilej de a pune din nou la aceeași masă antreprenori, consultanți, analiști, finanțatori și investitori, pentru a învăța unii de la alții astfel încât să creeze sinergii utile mediului de afaceri din România”, a declarat Lucian Anghel, Președintele Consiliului de Administrație al Bursei de Valori București.

„Orice afacere este alimentată atât de viziunea fondatorilor, cât și de bani. Pentru a pune cele două componente în mișcare în direcția potrivită, este nevoie de strategie, de oameni care să-i îndrume pe antreprenori, să-i ajute în unele zone în care aceștia nu au experiență, juridic, marketing, finanțare, etc. Am putea spune că prin întreaga serie de evenimente sub egida Made in Romania ne dorim să creăm un «supermarket» unde antreprenorii pot găsi tot ceea ce au nevoie pentru compania lor, consultanți, investitori, antreprenori asemenea lor, cu care să poată dezbate și chiar să pună bazele unor parteneriate de afaceri”, a afirmat Adrian Tănase, Directorul General al Bursei de Valori București.

În ultimii ani, BVB s-a concentrat pe dezvoltarea mediului de afaceri local, bazându-se pe o strânsă colaborare cu antreprenorii, investitorii instituționali și individuali, precum și cu ceilalți actori ai pieței de capital, iar Made in Romania rămâne vârful de lance al inițiativelor BVB adresate antreprenorilor.

 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Adauga comentariul tau:
  * Nume: Email:

  * Mesaj:

  caractere rămase.

  Câmpurile notate cu * sunt obligatorii. Adresa de e-mail nu va fi publicată pe site. Mesajele sunt citite de redactorii Curierul National şi pot fi publicate in ziar.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  Dacă Sistemul Juridic e defect în 0glindă : Dem ...
  Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

  decat 2900 de milioane de euro am scos, din romani ...
  Ți-ai făcut ITP-ul?Acum poți rămâne fara masina!

  carmen dan spune un banc, dancila rade, dar nu int ...
  Cine gestionează şi răspunde pentru pesta porcină

  daca nu scoti 2900 lei si suspendarea inmatricular ...
  Ți-ai făcut ITP-ul?Acum poți rămâne fara masina!

  3 pupa l n dorsala pe bufonul din latul habspurcic ...
  Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei: