Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Eveniment

CALENDAR

Eveniment

Data adaugarii: 2018-04-24

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:


Astăzi

„Războiul - între mit și artă”. După expoziția ”Fizionomii uni­ficatoare. «Toți în unu» – povestea unui proiect de țară”, Muzeul Municipiului Bucu­rești oferă publicului, mai ales celui tânăr, o selecție sintetică a pieselor din patrimoniul Pinacotecii Municipale cu va­loare ilustrativă pentru Pri­mul Război Mondial și momentul Centenarului. Locaţie: Muzeul Municipiului București - Pala­tul Suțu.

Nova.
Creatorii invitați în cadrul NOVA vor prezenta în cele zece zile ale festivalului invenții artistice multimedia care transformă publicul în copilot și trasează noi uni­versuri, cu noi experiențe. Bio-senzori care scot senti­men­tele la suprafață și le transformă în timp real în imagine și sunet, instrumente digitale care redau compoziții olfactive, medii sonice tridi­men­sionale, sinergii audio-vizuale, primul prototip de in­teligență artificială destinat dansului, corpuri care își depășesc limitele fizice și se reconstruiesc în medii noi, cvasivirtuale, cvasi-reale. Loca­ţie: Point.

Bastien și Bastienne. O echipă tânără de creație - alcătuită din dirijorul Răzvan Apetrei, regizoarea Irina Crăiță și sce­no­grafele Bianca și Sabina Veșteman - debutează pe scena UnderGrant a Operei Comice pentru Copii cu o nouă inter­pretare a operei „Bastien și Bastienne” de Wolfgang Ama­deus Mozart. Peisajul pastoral din opera lui Mozart se transformă în această produc­ție într-o sală de lectură, unde cele două personaje principale sunt colegi de școală. Locaţie: Opera Comică pentru Copii.
 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Timpul de 30 zile în care puteaţi face comentarii pe marginea acestui articol a expirat.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  PANA SE VA DEFINITIVA IMPLEMENTAREA GLOBALIZARII S ...
  Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

  Din investițiile în armament și dezvoltarea lui ...
  SUA: Bugetul Pentagonului pe 2019 depășește 700 miliarde de dolari

  Perplex ???Cum ??? Să vină HULIGANUL să pună - ...
  Andreea Paul (INACO): Rata efectivă de absorbție a banilor europeni la sub 1% pentru capitalul uman românesc și pentru dezvoltare regională în august 2018 te lasă perplex

  Huliganii de la BUTOANE : genereazä huliganii din ...
  Lovitură pentru guvernul DĂNCILĂ! Dezvaluiri incendiare despre planurile instaurării dictaturii în România! Măcelul aplicat de jandarmi confirmă totul

  ue este comunism ...
  Crește presiunea Uniunii Europene asupra Poloniei

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei: