Cumpara acum
Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Articole din editiile precedente:

PE SCURT

• În urma acțiunilor de com­batere a șederii și muncii ilegale a cetățenilor străini, polițiștii de imigrări din mu­nicipiul București au aplicat sancțiuni contraven­ționale de peste 14.000 de lei. &b ... »

CALENDAR

Astăzi• Motanul încălțat. Montarea redă cu fidelitate întâmplările pline de haz şi umor prin care trec mezinul nedreptăţit de soartă şi năzdrăvanul său mo­tan, în drumul lor spre bogăţie şi f ... »

Ziua Europei - Sărbătoare a păcii şi unităţii

Mădălin Iulian Mihai / Andreea Andrei
Ziua Europei este sărbătorită pe două date: 5 mai pentru Consiliul Europei și 9 mai pentru Uniunea Europeană (UE). Pentru UE, ziua de 9 mai este de asemenea cunoscută ca Ziua Schuman, comemorând declarația istorică a ministru ... »

CALENDAR

Astăzi• Bucharest Coffee Festival 2018 este organizat în perioada 10 - 13 mai la Hanul Gabroveni. Evenimentul va reuși să aducă împreună producătorii locali, importatorii de cafea, națio­nali și internaționali, ... »

PE SCURT

• Vodafone Group Plc a sem­nat un acord pentru preluarea operațiunilor Liberty Global din România, Germania, Re­publica Cehă și Ungaria, în urma unei tranzacții cu o valoare totală de 18,4 miliarde de euro.&nbs ... »

Ziua Europei - Sărbătoare anuală a păcii şi unităţii în Europa

Mădălin Iulian Mihai
Pentru sarbatorirea Zilei Europei exista doua date: 5 mai pentru Consiliul Europei și 9 mai pentru Uniunea Europeană (UE).Pentru UE, ziua de 9 mai este de asemenea cunoscută ca Ziua Schuman, comemorând declarația istorică a minis ... »

Astăzi se sărbătorește Ziua Europei

Curierul Naţional
Pe continentul european, Ziua Europei este o sărbătoare anuală a păcii și unității în Europa. Sunt două date pentru sărbătorirea acestei zile: 5 mai pentru Consiliul Europei și 9 mai pentru Uniunea Europeană (UE). Pentru U ... »

Administrația Monumentelor și Patrimoniului Turistic găzduiește expoziția 10 mai - Ziua Regalității

Curierul Naţional
Primăria Municipiului București, prin Administrația Monumentelor șiPatrimoniului Turistic (AMPT), sub auspiciile Familiei Regale a României,organizează expoziția intitulată 10 mai - Ziua Regalității. Vernisajul va avea l ... »

PE SCURT

• Curtea Constituțională a României a decis că modul de recrutare a poliţiştilor este neconstituţional. Este vorba de prevederile articolului 10, alineatul 5, teza a doua din legea privind statutul poliţis­tului.• ... »

CALENDAR

Astăzi• Răpirea din Serai. Este povestea de iubire dintre Konstanze și Belmonte, un tânăr care luptă pentru a-și salva iubita din palatul lui Selim Pașa, în care era închisă. Încă o dată aflăm că iub ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

Poate o violeaza careva! ...
Cancelarul german Angela Merkel promite că va oferi mai mult ajutor în problema imigranţilor

Uite cine vorbeste : numita matei, turnatoare ordi ...
Sorina Matei: Cioloș, intoxicare grosieră cu informaţii false, menite să inducă panică în populaţie, doar din motive politice și disperare

Tovarasa Dancila si comunistii au primit in sfars ...
Cancelarul german Angela Merkel promite că va oferi mai mult ajutor în problema imigranţilor

Tot acest bombardamant mediatic privind pensiile a ...
Veste soc despre plata pensiilor: Ce trebuie să facă urgent toți pensionarii români

Merita crezit pentru ca a terminat la Yale si se s ...
Sorina Matei: Cioloș, intoxicare grosieră cu informaţii false, menite să inducă panică în populaţie, doar din motive politice și disperare

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei: