Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Spectacol caritabil- 9 iunie 2018

Pe 9 iunie 2018,  ora 18, Asociația Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie- Izvorâtorul de Mir” (A.M.V.V.D.)  organizează la Mănăstirea Dealu, de lângă Târgoviște, în curtea CRRR –AMVVD, spectacolul caritabil „SUFLET DE EROU VII”.Evenimentul îşi propune strângerea de fonduri pentru construirea PRIMULUI CENTRU DE RECUPERARE REFACERE ȘI REABILITARE (C.R.R.R.) la standarde internaționale pentru tratarea și recuperarea fizică și psi ... »

Ministrul Agriculturii, Petre Daea: Lansarea Cadrului Financiar Multianual ne îndeamnă la găsirea de soluții pentru tinerii fermieri

Sursa foto: Antena3
Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre DAEA, a participat la reuniunea Consiliului de miniștri Agricultură și Pescuit, care a avut loc în data de 5 iunie 2018, la Sofia, în Bulgaria, la Palatul Național al Cul ... »

Resfintirea bisericii Manastirii Dealu

Biserica „Sfantul Nicolae” a Manastirii Dealu din cadrul Arhiepiscopiei Targoviste, singurul corp arhitectural care s-a păstrat din vechiul ansamblu, va fi resfintita dupa ce a fost restaurata.Duminica, 10 iunie 2018, Preaferic ... »

PE SCURT

• Depozitarul Central in­for­mează investitorii că, în perioada 08.06.2018-31.12.2018, distribuie dividende pentru acţionarii CARBOCHIM S.A. (simbol CBC).• Odată cu lansarea AI Ex­press, Mastercard va ajuta c ... »

CALENDAR

Astăzi• Venin - frumuseți de neatins. Muzeul Național de Istorie Na­turală „Grigore Antipa” vă invită să explorați o nouă expoziție temporară inedită cu exponate vii, dar și cu piese de o valoare inestimabi ... »

Articole din editiile precedente:

PE SCURT

• Asociația Dental Office Ma­na­gers din România (ADOM) lansează înscrierile pentru primul program de manage­ment al resurselor umane în domeniul serviciilor stomato­logice din România, care se ... »

CALENDAR

Mâine• La Teatrul Elisabeta, Bucu­reşti, de la ora 19.00, piesa „Boeing Boeing”. Distribuție: Aurelian Temișan, Anca Sigar­tău, Lucian Ghimişi, Monica Davidescu, Alexandra Velni­ciuc, Anca Dinicu, Bog ... »

PE SCURT

• UniCredit anunță că a sem­nat acorduri exclusive cu Allianz și Generali pentru dis­tribuirea produselor de asi­gurări în Bosnia și Her­țe­go­vina, Bulgaria, Croația, Repu­blica Cehă, Ungaria ... »

CALENDAR

Astăzi• La Teatrul Naţional Bucu­reşti, de la ora 20.00, piesa “Omul care a văzut moartea”. Distribuție: Costel Constantin, Adela Mărculescu, Ilinca To­mo­­roveanu, Marius Bodochi, Florentina Ţilea, R ... »

Amintirea unui savant: Victor Papacostea

Valeriu Râpeanu
Sub auspiciile Fundaţiei Culturale Memoria a avut loc dezvelirea bustului celui ce a fost un eminent profesor al Universităţii din Bucureşti, istoricul Victor Papacostea, personalitate proeminentă a vieţii ştiinţifice româneş ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

Mai sa fie. Sa fie aceasta miscare a rusilor leg ...
Alro Slatina vinde din actiuni

fara nica suntem o tara in care platesti pt orange ...
800.000 de imobile, înregistrate, până în prezent, prin Programul naţional de cadastru şi carte funciară 2015-2023

fara nica suntem o tara in care platesti pt orange ...
800.000 de imobile, înregistrate, până în prezent, prin Programul naţional de cadastru şi carte funciară 2015-2023

Ce tara suntem daca dupa 28 de ani de la lovitura ...
800.000 de imobile, înregistrate, până în prezent, prin Programul naţional de cadastru şi carte funciară 2015-2023

dracNEA SA VA IA DE PiSD-ei BORATI SI BORFASI CE P ...
Discursul Asistentului Secretarului de Stat al SUA pentru Europa şi Eurasia, Wess Mitchell, la Universitatea din Bucureşti

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei: