Cumpara acum
Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Mitingul PSD din Piaţa Victoriei, în plină desfăşurare: Peste 100.000 de persoane participă alături de Dragnea, Tăriceanu şi Dăncilă

B1
UPDATE 20:00 Liderii coaliţii aflate la putere, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, premierul Viorica Dăncilă, membrii guvernului, dar şi alţi li ... »

Resfinţirea bisericii Mănăstirii Dealu

Biserica „Sfântul Nicolae” a Mănăstirii Dealu din cadrul Arhiepiscopiei Târgovişte, singurul corp arhitectural care s-a păstrat din vechiul ansamblu, va fi resfinţită după ce a fost restaurată. Duminică, 10 ... »

Articole din editiile precedente:

Spectacol caritabil- 9 iunie 2018

Pe 9 iunie 2018,  ora 18, Asociația Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie- Izvorâtorul de Mir” (A.M.V.V.D.)  organizează la Mănăstirea Dealu, de lân ... »

Ministrul Agriculturii, Petre Daea: Lansarea Cadrului Financiar Multianual ne îndeamnă la găsirea de soluții pentru tinerii fermieri

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre DAEA, a participat la reuniunea Consiliului de miniștri Agricultură și Pescuit, care a avut loc în data de 5 iunie 2018, la Sofia, în Bulgaria, la Palatul Național al Cul ... »

Resfintirea bisericii Manastirii Dealu

Biserica „Sfantul Nicolae” a Manastirii Dealu din cadrul Arhiepiscopiei Targoviste, singurul corp arhitectural care s-a păstrat din vechiul ansamblu, va fi resfintita dupa ce a fost restaurata.Duminica, 10 iunie 2018, Preaferic ... »

PE SCURT

• Depozitarul Central in­for­mează investitorii că, în perioada 08.06.2018-31.12.2018, distribuie dividende pentru acţionarii CARBOCHIM S.A. (simbol CBC).• Odată cu lansarea AI Ex­press, Mastercard va ajuta c ... »

CALENDAR

Astăzi• Venin - frumuseți de neatins. Muzeul Național de Istorie Na­turală „Grigore Antipa” vă invită să explorați o nouă expoziție temporară inedită cu exponate vii, dar și cu piese de o valoare inestimabi ... »

PE SCURT

• Asociația Dental Office Ma­na­gers din România (ADOM) lansează înscrierile pentru primul program de manage­ment al resurselor umane în domeniul serviciilor stomato­logice din România, care se ... »

CALENDAR

Mâine• La Teatrul Elisabeta, Bucu­reşti, de la ora 19.00, piesa „Boeing Boeing”. Distribuție: Aurelian Temișan, Anca Sigar­tău, Lucian Ghimişi, Monica Davidescu, Alexandra Velni­ciuc, Anca Dinicu, Bog ... »

PE SCURT

• UniCredit anunță că a sem­nat acorduri exclusive cu Allianz și Generali pentru dis­tribuirea produselor de asi­gurări în Bosnia și Her­țe­go­vina, Bulgaria, Croația, Repu­blica Cehă, Ungaria ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

Turcia si Erdogan infirma previziunile sumbre pe c ...
Pe fondul, totuși, al unor controverse, Recep Erdogan a fost reales din primul tur de scrutin președinte al Turciei. Opoziția denunță fraude

nu mai ingreuna ti traficul,faceti va piste pt. bi ...
Din 26 iunie "Pedalăm pentru România" Pe bicicletă din Bucureşti, Timişoara şi Iaşi, până la Alba Iulia

VETI TRAI LA FEL DE BINE CA ROMANII DIN ROMANIA DE ...
Regatul Unit promite facilitarea vieții europenilor care vor să rămână pe teritoriul britanic după Brexit

Pe tatuku vostru pesede DRAG NE-A fost sa-l vedem ...
Un val de reacţii după condamnarea lui Dragnea

VREME 5 IISUS 5, MARIA 5, Ilie 5; VREME 17 IISUS H ...
Prognoza meteo: Temperaturile cresc, dar de marți seară se întorc ploile

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei: