Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Se schimbă vârsta de pensionare în România

B1.rob1.ro
Veşti bune pentru românii care nu mai mult până la pensionare.Camera Deputaţilor a adoptat o iniţiativă de modificare a Legii Pensiilor prin c ... »

Anunț teribil pentru pensionarii români: Până când mai sunt bani de pensii

Faţă de aceeaşi dată a anului trecut, statisticile Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) indică o creştere cu 11% a cuantumului activelor fondurilor de pensii private facultative la finalul lunii mai 2018, creşterea fonduri ... »

Militarii americani din zonele de operaţiuni rămân fără unele aplicaţii pentru smartphone

Departamentul apărării Statelor Unite a anunţat luni interdicţia pentru personalul din zonele de operaţiuni de a folosi orice funcţii de geolocaţie pe diferite dispozitive - smartphone, monitoare de activtăţi fizice şi altele - de ... »

PE SCURT

Raportul MFP despre execuția bugetară la finalul trimestrului al doilea arată cota de avarie la care se află politica economică a Guvernului, cât și problemele din rectificarea bugetară adoptată zilele trecute, arată deputatu ... »

CALENDAR

AstăziLa Hollywood Multiplex (de la ora 16.00) şi Cinema Muzeul Ţăranului (de la ora 18.00), piesa “Localul” (O: The Place). Cu: Valerio Mastandrea, Marco Giallini, Alessandro Borghi, Silvio Muccino, Alba Rohrwacher, Vittori ... »

Articole din editiile precedente:

Jurişti: Ordonanţa de Urgenţă privind revizuirea sentinţelor date pe protocoale anunţată de Toader nu poate fi aplicată retroactiv

Juriştii sunt sceptici în legătură cu OUG privind revizuirea sentinţelor date pe protocoale, despre care a vorbit T. Toader, deoarece nu ar putea fi aplicată retroactiv. Însă, dacă ea ar intra în vigoare, efectele a ... »

Augustin Lazăr, procurorul general al PICCJ, invită procurorii să participe la procedura iniţiată de Ministerul Justiţiei

Referitor la procedura aflată în curs privind selecția procurorilor în vederea efectuării propunerii de numire în funcția vacantă de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție, domnul Augustin Lazăr, procur ... »

MAE:Coduri de caniculă și declararea stării de alertă

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Portugheză că Institutul Mării și Atmosferei (IPMA) a extins avertizarea de cod roșu de ca ... »

CALENDAR

AstăziLa Teatrul Naţional Bucureşti, de la ora 20.00, piesa „Cafeneaua”. Distribuție: Horaţiu Mălăele, Dana Dogaru, Emilia Popescu. Regie: Horaţiu Mălăele. Preț bilete: 120 lei.La Cinema Europa, de la ora 15.00, filmu ... »

Ţintele controalelor fiscale: Ce criterii de risc au inspectorii şi ce domenii vizează

„Codul de procedură fiscală nu prevede criterii clare de risc după care s-ar putea ghida inspectorii când declanşează controale, dar în ultima perioadă am remarcat unele elemente comune în notificările transmi ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

ITALIA 12 HRISTOS 12; I.T.ALIA. I.T.-Ilie Tișbitu ...
Bilanțul catastrofei de la Genova, în continuă creștere. Funeralii naționale în absența sicrielor unora dintre victime, ale căror familii condamnă guvernul

weber a ajuns un manipulat ...
Iohannis: Condamn ferm intervenţia brutală a Jandarmeriei; ministrul de Interne trebuie să dea urgent explicaţii

19-08-2018. 1+9+8+2+1-8=13 ALLAH; 20+1+8-8=21 MAHO ...
Un al doilea seism puternic, duminică, în largul coastelor insulei indoneziene Lombok

NEA EXPLICAT : LAPTELE DE BIVOLIŢĂ E NEGRU ... ...
Iohannis: Condamn ferm intervenţia brutală a Jandarmeriei; ministrul de Interne trebuie să dea urgent explicaţii

chichirau si gotiu la troaca ...
Cine gestionează şi răspunde pentru pesta porcină

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei: