Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
S-a decis: Mai puțini bani la pensii pentru români, cu noua metodă de calcul a pensiilor

B1.rob1.ro
Preşedintele Camerei Deputaţilor şi al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că noua lege a pensiilor, care va fi supusă dezbaterii, va ţine cont de principiul ... »

Perchezitii la persoane banuite de evaziune fiscala

Digi24
În această dimineață, polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Prahova efectuează 4 percheziții, în București, Giurgiu și Prahova, la persoane bănuite de cauzarea unui prejudiciu de peste 3.700.000 de lei, pr ... »

Directorul economic al Spitalului Universitar a demisionat în urma scandalului uriaş privind condiţiile de lucru

B1.rob1.ro
Directorul economic al Spitalului Universitar din Capitală a demisionat marţi ca urmare a scandalului pornit de protestul asistenţilor medicali care acuză că sunt nevoiţi să lucreze în condiţii care pun în pericol viaţa ... »

Prim-Vicepresedinte PNL Raluca Turcan: Dancila a lovit din nou si a plecat in concediu.A anuntat cu fast o rectificare bugetara care de fapt este o catastrofa nationala!

Sfidarea atinge cote și mai mari pentru faptul că a lansat această minciună și l-a lăsat pe dl. Stănescu interimar, adică exact omul care se ocupă de gestionarea dependenței primarilor de banii publici și care nici până ac ... »

PE SCURT

Spitalul “Pius Brînzeu” din Timișoara marchează o nouă premieră medicală naţională. O pacientă în vârstă de 66 de ani a fost supusă unui tratament hibrid prin embolizare preoperatorie percutană ghida ... »

CALENDAR

AstăziLa Green Hours Jazz Café, de la ora 19.30, concert Blackbeers - Live irish Music. Peter Moynahan - voce, ghitară. Valentina Coțofană - vioară. Adi Comorașu - bas. Răzvan Stăicuț - percuție. Special guest: Simona Dițu ... »

Articole din editiile precedente:

Se schimbă vârsta de pensionare în România

b1.ro
Veşti bune pentru românii care nu mai mult până la pensionare.Camera Deputaţilor a adoptat o iniţiativă de modificare a Legii Pensiilor prin care se reduce stagiul de cotizare pentru mai multe categorii de pensionari care a ... »

Anunț teribil pentru pensionarii români: Până când mai sunt bani de pensii

Faţă de aceeaşi dată a anului trecut, statisticile Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) indică o creştere cu 11% a cuantumului activelor fondurilor de pensii private facultative la finalul lunii mai 2018, creşterea fonduri ... »

Militarii americani din zonele de operaţiuni rămân fără unele aplicaţii pentru smartphone

Departamentul apărării Statelor Unite a anunţat luni interdicţia pentru personalul din zonele de operaţiuni de a folosi orice funcţii de geolocaţie pe diferite dispozitive - smartphone, monitoare de activtăţi fizice şi altele - de ... »

PE SCURT

Raportul MFP despre execuția bugetară la finalul trimestrului al doilea arată cota de avarie la care se află politica economică a Guvernului, cât și problemele din rectificarea bugetară adoptată zilele trecute, arată deputatu ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

Dacă Sistemul Juridic e defect în 0glindă : Dem ...
Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

decat 2900 de milioane de euro am scos, din romani ...
Ți-ai făcut ITP-ul?Acum poți rămâne fara masina!

carmen dan spune un banc, dancila rade, dar nu int ...
Cine gestionează şi răspunde pentru pesta porcină

daca nu scoti 2900 lei si suspendarea inmatricular ...
Ți-ai făcut ITP-ul?Acum poți rămâne fara masina!

3 pupa l n dorsala pe bufonul din latul habspurcic ...
Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei: