Cumpara acum
Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Considerați normal să plătiți vizita la medicul de familie?

Da
Nu
Casa de Sănătate trebuie să intervină

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
[email protected] national.ro

[email protected] national.ro
« Alte articole din categoria Finante Banci

Piața fondurilor de investiții în iulie

Finante BanciData adaugarii: 2017-08-12

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:

Asociatia Administratorilor de Fonduri a realizat o analiză a modului în care a evoluat piața fondurilor de investiții în iulie.
 
Fonduri deschise locale
 • activele nete ale celor 77 de fonduri deschise locale au crescut in luna iulie cu 0,9%, nivelul atins fiind de 22,78 mld RON (5 mld.€),in vreme ce cresterea in anul curent a fost de 4,1%.
 • fondurile deschise locale au inregistrat in luna iulie intrari nete de 108,3 mil RON (23,7 mil.€), fiind vizate fondurile reunite sub categoria “altele” (29,7 mil RON), cele de randament absolut (23,3 mil RON), cele diversificate (18,6 mil RON), cele de actiuni (7,3 mil RON) si cele monetare (2,9 mil RON), in vreme ce fondurile cu capital garantat au avut rascumparari nete de 10,4 mil RON.
 
Fonduri deschise straine distribuite in RO
 • activele nete exprimate in lei ale celor 99 de fonduri deschise straine distribuite in Romania au crescut cu 3,4% comparativ cu luna iunie, pana la nivelul de 2,94 mld RON (644,9 mil.€) si au inregistrat de la inceputul anului o crestere de 13,2%.
 • fondurile deschise straine distribuite in Romania, avand o pondere de 11,4% in totalul activelor fondurilor deschise de investitii, au inregistrat in luna iulie intrari nete de 28,2 mil RON (6,2 mil.€).

Fonduri inchise locale
 • activele nete ale celor 17 fonduri inchise (cu exceptia SIF si FP) au scazut cu 2,8% in luna raportata, pana la 504,8 mil RON (110,7mil.€); aceste fonduri au inregistrat iesiri nete in luna iulie de 11,9 mil RON (2,6 mil.€) si au avut o crestere a activelor nete in acest an de 8,8%; evolutia recenta s-a datorat in mare masura transformarii unor fonduri inchise in fonduri deschise.
 
Piata totala a fondurilor
 • activele nete ale celor 193 de fonduri deschise si inchise, locale si straine, au crescut in iulie cu 1%, pana la 26,2 mld RON (5,75 mld.€) inregistrand un avans de 5,1% in anul 2017;subscrierile nete ale lunii au fost de 124,6 mil RON (27,3 mil. EUR).
 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Timpul de 30 zile în care puteaţi face comentarii pe marginea acestui articol a expirat.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  Oferta speciala lucru online: cautam persoane capa ...
  Oficial: România, o ţară de minicontabili

  CEAUSEL si CEAUSICA= dracNEA -VIORICA LA TARGOVIST ...
  Ministrul Teodor Meleșcanu: „România şi Italia continuă să pledeze pentru o Uniune Europeană puternică, unitară, coezivă, pe baza respectului pentru valorile şi principiile fundamentale care formează baza proiectului european”

  KIM JONG UN si KIM JONG DOI= dracNEA PENTRU NOI (t ...
  Poziție fermă a membrilor Parlamentului European: Europa nu ar trebui să îi ajute pe dictatori să își spioneze propriii cetățeni

  Anna mai trebuie sa recunosti ca esti o TeRFeLista ...
  Creşterea ROBOR, spaima creditelor în lei

  treci la categoria asistati. ...
  Ministrul Teodor Meleșcanu: „România şi Italia continuă să pledeze pentru o Uniune Europeană puternică, unitară, coezivă, pe baza respectului pentru valorile şi principiile fundamentale care formează baza proiectului european”

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei: