Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Considerați normal să plătiți vizita la medicul de familie?

Da
Nu
Casa de Sănătate trebuie să intervină

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
[email protected] national.ro

[email protected] national.ro
« Alte articole din categoria Fonduri Europene

Programul România - Republica Moldova 2014-2020 a lansat două apeluri de propuneri de proiecte

Fonduri Europene

Data adaugarii: 2017-12-22

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:


Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, în calitate de Autoritate de Management, a lansat, în data de 20 decembrie 2017, două apeluri de propuneri de proiecte pentru Programul Operaţional Comun România-Republica Moldova 2014-2020.

Apelul 1 se adresează proiectelor HARD (proiecte a căror componentă de infrastructură depăşeşte 1.000.000 de euro), iar alocarea financiară totală disponibilă este de 32.500.000 de euro.
Apelul 2 se adresează proiectelor SOFT (proiecte care nu includ componentă de infrastructură sau a căror componentă de infrastructură are o valoare mai mică de 1.
000.000 de euro), iar alocarea financiară totală disponibilă este de 16.102.160 de euro.
Data limită pentru depunerea on-line a aplicaţiilor este 7 mai 2018, ora 16:00. Aplicaţiile vor fi depuse şi în format de hârtie.
Informaţii despre paşii de urmat pentru depunerea aplicaţiilor, priorităţile vizate de apeluri, valoarea maximă a finanţărilor acordate, precum şi regulile de eligibilitate sunt prezentate în pachetele de aplicaţie disponibile pe site-ul programului.
Potenţialii beneficiari ai acestor apeluri de propuneri de proiecte al Programului RO-MD sunt: autorităţi regionale/judeţene şi locale, instituţii publice, instituţii de învăţământ, instituţii culturale, ONG-uri, institute de cercetare sau alte organizaţii relevante având sediul în aria programului (România - judeţele Botoşani, Iaşi, Vaslui, Galaţi; Republica Moldova - întreg teritoriul).
Programul urmăreşte selectarea de proiecte care au ca rezultat crearea de parteneriate între entităţi aflate de o parte şi cealaltă a graniţei, care să aducă beneficii comunităţilor din zona de frontieră.
 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Adauga comentariul tau:
  * Nume: Email:

  * Mesaj:

  caractere rămase.

  Câmpurile notate cu * sunt obligatorii. Adresa de e-mail nu va fi publicată pe site. Mesajele sunt citite de redactorii Curierul National şi pot fi publicate in ziar.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  Oferta speciala lucru online: cautam persoane capa ...
  Oficial: România, o ţară de minicontabili

  CEAUSEL si CEAUSICA= dracNEA -VIORICA LA TARGOVIST ...
  Ministrul Teodor Meleșcanu: „România şi Italia continuă să pledeze pentru o Uniune Europeană puternică, unitară, coezivă, pe baza respectului pentru valorile şi principiile fundamentale care formează baza proiectului european”

  KIM JONG UN si KIM JONG DOI= dracNEA PENTRU NOI (t ...
  Poziție fermă a membrilor Parlamentului European: Europa nu ar trebui să îi ajute pe dictatori să își spioneze propriii cetățeni

  Anna mai trebuie sa recunosti ca esti o TeRFeLista ...
  Creşterea ROBOR, spaima creditelor în lei

  treci la categoria asistati. ...
  Ministrul Teodor Meleșcanu: „România şi Italia continuă să pledeze pentru o Uniune Europeană puternică, unitară, coezivă, pe baza respectului pentru valorile şi principiile fundamentale care formează baza proiectului european”

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei:

  Eveniment

  Economie

  Fonduri Europene

  Finante Banci

  Actualitate Companii

  Politic

  Actualitate