Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (3) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Fonduri Europene

Directorul general al Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, Adrian CHESNOIU, a primit astazi, vizita unei delegaţii din partea Agenţiei de Plăţi din Slovacia

Fonduri Europene


Sursa foto: AmosNews

Data adaugarii: 2018-05-15

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:


Directorul general al Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, domnul Adrian CHESNOIU, a primit marţi, 15 mai 2018, vizita unei delegaţii din partea Agenţiei de Plăţi din Slovacia, delegaţie condusă de directorul general al Agenţiei, domnul Juraj KOŽUCH.
În cadrul întâlnirii de lucru au fost prezentate un scurt istoric şi structura Agenţiei, stadiul implementării Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 - 2020 (PNDR 2020), fluxurile procedurale pentru măsurile de investiţii gestionate, precum şi principalele obiective, alocări, cheltuieli eligibile, beneficiari ai măsurilor cuprinse în PNDR 2020. De asemenea, un subiect important pe ordinea de zi a întâlnirii, pe marginea căruia s-au purtat discuţii ample, l-a constituit prezentarea instrumentelor financiare din PNDR 2020.
'Sunt încântat să vă primesc azi în Agenţia noastră pentru acest schimb de experienţă şi vă transmit din partea ministrului agriculturii, domnul Petre DAEA şi a secretarului de stat, Alexandru POTOR, toate gândurile noastre bune, precum şi tot sprijinul pentru acest demers. Colegii mei din Agenţie şi din cadrul Autorităţii de Management pentru PNDR vă pot pune la dispoziţie informaţiile de care aveţi nevoie privind instrumentele financiare şi vă asigur de tot sprijinul Agenţiei în acest sens.
Sunt convins de faptul că şi noi vom avea de învăţat multe lucruri de la dumneavoastră şi cred că întâlnirea aceasta a cooperării şi a schimbului de experienţă dintre Agenţii va conduce la progres de ambele părţi.' a precizat directorul general al AFIR, domnul Adrian CHESNOIU.
Totodată, reprezentanţii AFIR au abordat în timpul întâlnirii de lucru şi alte subiecte de interes pentru colegii din cadrul Agenţiei de Plăţi din Slovacia, cum sunt bazele de date cu preţuri de referinţă implementate la nivelul AFIR, dar şi managementul riscurilor şi al neregulilor ce pot apărea în implementarea proiectelor de investiţii finanţate cu fonduri europene pentru agricultură şi dezvoltare rurală.
'Apreciem deschiderea dumneavoastră pentru care vă mulţumim. Considerăm extrem de utilă această întâlnire şi contăm pe experienţa voastră pentru a ne ajuta să implementăm cu succes instrumentele financiare în ţara noastră.' a menţionat directorul general al Agenţiei de Plăţi din Slovacia, domnul Juraj KOŽUCH.
În partea a doua a întâlnirii au fost prezentate măsuri privind prevenirea fraudelor conform legislaţiei comunitare, tipuri de nereguli întâlnite în cadrul Politicii Agricole Comune, precum şi exemple concrete de nereguli întâlnite de experţii români în implementarea proiectelor finanţate de AFIR, prin intermediul PNDR 2020.
 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Adauga comentariul tau:
  * Nume: Email:

  * Mesaj:

  caractere rămase.

  Câmpurile notate cu * sunt obligatorii. Adresa de e-mail nu va fi publicată pe site. Mesajele sunt citite de redactorii Curierul National şi pot fi publicate in ziar.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  1 bla bla bla ...
  FTMB a aniversat 28 de ani de la înființare

  1 bla bla bla ...
  FTMB a aniversat 28 de ani de la înființare

  A controlat cineva vreodata afacerile acestei gog ...
  FTMB a aniversat 28 de ani de la înființare

  Compania japoneza NIDEC are o cifra de afaceri ame ...
  Japonezii de la Nidec au inaugurat în Argeș cea mai mare fabrică de motoare electrice din România.

  In sfarsit o veste buna , afacerile militienesti d ...
  Târgu Jiu: Investitorii străini se relochează în țări vecine României, din lipsa forței de muncă

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei:

  Eveniment

  Economie

  Fonduri Europene

  Actualitate Companii

  Politic

  Business Style

  Actualitate

  Turism