Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Fonduri Europene

Directorul general al Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, Adrian CHESNOIU, a primit astazi, vizita unei delegaţii din partea Agenţiei de Plăţi din Slovacia

Fonduri Europene


Sursa foto: AmosNews

Data adaugarii: 2018-05-15

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:


Directorul general al Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, domnul Adrian CHESNOIU, a primit marţi, 15 mai 2018, vizita unei delegaţii din partea Agenţiei de Plăţi din Slovacia, delegaţie condusă de directorul general al Agenţiei, domnul Juraj KOŽUCH.
În cadrul întâlnirii de lucru au fost prezentate un scurt istoric şi structura Agenţiei, stadiul implementării Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 - 2020 (PNDR 2020), fluxurile procedurale pentru măsurile de investiţii gestionate, precum şi principalele obiective, alocări, cheltuieli eligibile, beneficiari ai măsurilor cuprinse în PNDR 2020. De asemenea, un subiect important pe ordinea de zi a întâlnirii, pe marginea căruia s-au purtat discuţii ample, l-a constituit prezentarea instrumentelor financiare din PNDR 2020.
'Sunt încântat să vă primesc azi în Agenţia noastră pentru acest schimb de experienţă şi vă transmit din partea ministrului agriculturii, domnul Petre DAEA şi a secretarului de stat, Alexandru POTOR, toate gândurile noastre bune, precum şi tot sprijinul pentru acest demers. Colegii mei din Agenţie şi din cadrul Autorităţii de Management pentru PNDR vă pot pune la dispoziţie informaţiile de care aveţi nevoie privind instrumentele financiare şi vă asigur de tot sprijinul Agenţiei în acest sens.
Sunt convins de faptul că şi noi vom avea de învăţat multe lucruri de la dumneavoastră şi cred că întâlnirea aceasta a cooperării şi a schimbului de experienţă dintre Agenţii va conduce la progres de ambele părţi.' a precizat directorul general al AFIR, domnul Adrian CHESNOIU.
Totodată, reprezentanţii AFIR au abordat în timpul întâlnirii de lucru şi alte subiecte de interes pentru colegii din cadrul Agenţiei de Plăţi din Slovacia, cum sunt bazele de date cu preţuri de referinţă implementate la nivelul AFIR, dar şi managementul riscurilor şi al neregulilor ce pot apărea în implementarea proiectelor de investiţii finanţate cu fonduri europene pentru agricultură şi dezvoltare rurală.
'Apreciem deschiderea dumneavoastră pentru care vă mulţumim. Considerăm extrem de utilă această întâlnire şi contăm pe experienţa voastră pentru a ne ajuta să implementăm cu succes instrumentele financiare în ţara noastră.' a menţionat directorul general al Agenţiei de Plăţi din Slovacia, domnul Juraj KOŽUCH.
În partea a doua a întâlnirii au fost prezentate măsuri privind prevenirea fraudelor conform legislaţiei comunitare, tipuri de nereguli întâlnite în cadrul Politicii Agricole Comune, precum şi exemple concrete de nereguli întâlnite de experţii români în implementarea proiectelor finanţate de AFIR, prin intermediul PNDR 2020.
 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Timpul de 30 zile în care puteaţi face comentarii pe marginea acestui articol a expirat.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  Dacă Sistemul Juridic e defect în 0glindă : Dem ...
  Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

  decat 2900 de milioane de euro am scos, din romani ...
  Ți-ai făcut ITP-ul?Acum poți rămâne fara masina!

  carmen dan spune un banc, dancila rade, dar nu int ...
  Cine gestionează şi răspunde pentru pesta porcină

  daca nu scoti 2900 lei si suspendarea inmatricular ...
  Ți-ai făcut ITP-ul?Acum poți rămâne fara masina!

  3 pupa l n dorsala pe bufonul din latul habspurcic ...
  Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei:

  Eveniment

  Economie

  Fonduri Europene

  Actualitate Companii

  Politic

  Business Style

  Actualitate