Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro




Articole din editiile precedente:

Echipamentele radio fara marcaj CE sunt ilegale și produc interferente

Echipamentele radio fara marcajul CE (Conformitate Europeana) trebuie scoase imediat din functiune intrucat prin interferentele produse cauzeaza disfunctionalitati serviciilor de radiocomunicatii autorizate, inclusiv celor destinate pentru ... »

Google Maps: Schimbarea surpriza pe iPhone si Android

RTV.net
Google Maps are o noua schimbare surpriza descoperita pentru iPhone si Android, compania Google oferind ceva ce utilizatorii doreau sa vada de mult timp.Google Maps pregateste o functie surpriza pentru utilizatorii iPhone si Android din lum ... »

Interconectarea IP pentru serviciile de telefonie in consultare publica

Sursa foto: Viata Libera
ANCOM a lansat astazi in consultare publica un proiect de decizie care stabileste cerintele tehnice armonizate si tarifele serviciilor auxiliare pentru interconectarea IP  pentru terminarea apelurilor fixe si mobile in retelele publice ... »

MAI lanseaza un sistem informatic pentru emiterea actelor de stare civilă

Proiectul este cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020, Axa Prioritară 2 - Tehnologia Informației și Comunicației (TIC) pentru o economie digitală competitivă, Obi ... »

Noi posibilităţi de finanţare pentru operatorii privaţi

Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, prin Organismul Intermediar pentru Promovarea Societății Informaționale, și Ministerul Fondurilor Europene, prin Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Compet ... »

Kaspersky: Crește numărul versiunilor virusului bancar Trojan pentru dispozitive mobile

Virușii bancari Trojan pentru dispozitive mobile sunt, oficial, pe lista celor mai importante amenințări cibernetice din T2 2018. Numărul de pachete de instalare pentru mobile banking - modificări care ajută atacatorii să evite detec ... »

evoMAG vinde servicii de instalare de aer condiționat

Serviciul este disponibil în 10 opțiuni de instalare, care variază de la 24 de ore, până la 6 – 9 zile;evoMAG estimează vânzarea de aproximativ 500 de servicii de instalare de aer condiționat până la fina ... »

Facebook: Schimbari importante pentru iPhone si Android

Facebook a anuntat astazi o serie de schimbari importante pentru aplicatiile care sunt disponibile pentru iPhone si Android, iata ce vei putea face de acum.Facebook a anuntat in cursul acestei zile noi schimbari pentru aplicatiile pe care l ... »

Google a lansat Android 9 Pie

b1.ro
Google a lansat Android 9 Pie, care este prima oară disponibil pentru telefoanele din seria Pixel, produse chiar de Google.Ulterior, după dispozitivele din seria Pixel, la rând vor veni telefoanele producătorilor care fac parte din ... »

WhatsApp: Update-ul cu Functia importanta pe Telefoane

WhatsApp a lansat noaptea trecuta un nou update care aduce o functie importanta pe telefoane, ea fiind anuntata acum ceva vreme de catre companie, insa implementata abia acum.WhatsApp a fost actualizata din nou noaptea trecuta de catre comp ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

Dacă Sistemul Juridic e defect în 0glindă : Dem ...
Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

decat 2900 de milioane de euro am scos, din romani ...
Ți-ai făcut ITP-ul?Acum poți rămâne fara masina!

carmen dan spune un banc, dancila rade, dar nu int ...
Cine gestionează şi răspunde pentru pesta porcină

daca nu scoti 2900 lei si suspendarea inmatricular ...
Ți-ai făcut ITP-ul?Acum poți rămâne fara masina!

3 pupa l n dorsala pe bufonul din latul habspurcic ...
Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei: