Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria IT&C

S-a lansat o nouă cameră din seria „Travel Zoom” -TZ

IT&CData adaugarii: 2017-04-21

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:

Noul model din populara serie „Travel Zoom” -TZ, LUMIX DC-TZ90, a fost lansat recent de Panasonic. Prin upgrade-ul adus senzorului de la o rezoluţie de 18,1-megapixeli (TZ80) la o rezoluţie de 20,3-megapixeli, LUMIX TZ90 beneficiază acum de un zoom optic de 30x (echivalent 35 mm: 24-720mm) într-un corp compact permiţând, în acelaşi timp, înregistrare 4K VIDEO/4K PHOTO. Noul ecran LCD înclinabil permite utilizatorilor să se bucure de nenumărate posibilităţi pentru realizarea fotografiilor de tip „selfie”, inclusiv selfie 4K şi selfie panoramic. 
Noul senzor MOS de 20,3-megapixeli, de mare sensibilitate, şi procesorul de imagine Venus Engine permit utilizatorilor să înregistreze imagini de calitate înaltă chiar şi în cazul înregistrărilor cu sensibilitate ISO ridicată, în medii iluminate slab.
LUMIX TZ90 poate înregistra imagini video fluide, de înaltă rezoluţie QFHD 4K la 3840x2160 şi 30p(60Hz) / 25p(50Hz) în format MP4. Beneficiind de avantajul tehnologiei 4K, utilizatorii pot capta momente unice la 30 fps cu o rezoluţie echivalentă cu 8-megapixeli ca 4K PHOTO. Sunt disponibile diverse alte funcţii practice bazate pe tehnologia 4K. Funcţia Post Focus le permite utilizatorilor să selecteze cu uşurinţă zona de focalizare după înregistrarea imaginii.
Funcţia Focus Stacking (combinare imagini focalizate diferit într-o singură fotografie) le permite utilizatorilor să ajusteze profunzimea de câmp după înregistrare combinând imagini multiple captate cu funcţia de post-focus, totul în interiorul camerei. În plus, LUMIX TZ90 încorporează o funcţie de compunere lumină cu care camera sintetizează imaginile, selectând şi salvând pixelii mai luminoşi. Acest lucru face posibilă producerea cu uşurinţă a unor imagini mult mai impresionante şi luxuriante ale unor situaţii precum focuri de artificii sau scene nocturne. 
Funcţia 4K Live Cropping (decupare 4K în timp real) realizează zoom sau panoramare stabilă în cazul imaginilor video 4K de înaltă rezoluţie. Utilizatorii pot realiza imagini video Full-HD perfecte, adăugând efecte impresionante după înregistrarea materialului original în 4K. Datorită operării digitale, acest lucru poate fi efectuat fără mişcarea fizică a obiectivului.
Pentru răspuns şi mai rapid şi mobilitate mai ridicată, LUMIX TZ90 integrează tehnologia DFD (Depth From Defocus - adâncime din defocalizare) pentru a obţine o focalizare automată ultra-rapidă de aprox. 0,1 sec. Aceasta contribuie la o înregistrare în rafală de mare viteză de 10 (AFS)/5 (AFC) fps. 
LUMIX TZ90 prezintă, de asemenea, o varietate de funcţii de focalizare automată, precum Focalizare automată tactilă, Focalizare automată în 49 de puncte şi Focalizare automată în lumină slabă, care permit utilizatorilor să obţină cele mai bune rezultate într-o gamă variată de situaţii de înregistrare.
 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Timpul de 30 zile în care puteaţi face comentarii pe marginea acestui articol a expirat.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  Rectificare - Iar industria este construita de cat ...
  Ziua Națională a Contabilului Român - o țară, o economie nu pot avansa fără specialiști

  Ce anume mai contabilizati, din patrimoniul tarii, ...
  Ziua Națională a Contabilului Român - o țară, o economie nu pot avansa fără specialiști

  adica eliminarea politiei rutiere si examen fara s ...
  Modificare BOMBĂ a Codului Rutier: Nimeni nu mai scapă doar cu o amenda!

  SUSTEM TOT MAI PUTINI ROMANI IN ROMANIA, DE ACEEA ...
  Modificare BOMBĂ a Codului Rutier: Nimeni nu mai scapă doar cu o amenda!

  CECAR nu trebuie sa monopolizeze aceasta zi a Cont ...
  Ziua Națională a Contabilului Român - o țară, o economie nu pot avansa fără specialiști

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei:

  Actualitate

  IT&C

  Piata artei

  Extern