Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Poate face fata sistemul de urgenta din Romania unui cutremur asemanator celui din 1977?

DA - Comentati ca sa explicati
NU- Comentati ca sa explicati
NU STIU/ NU RASPUND

Comentarii (27) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
[email protected] national.ro

[email protected] national.ro
« Alte articole din categoria IT&C

Tehnologia blockchain pătrunde mai adânc în industrie

IT&CData adaugarii: 2017-05-19

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:

EY a lansat EY Ops Chain, prin care lărgeşte aria de utilizare a tranzacţiilor online securizate de tip blockchain. Folosind EY Ops Chain, companiile îşi pot simplifica managementul lanţului de aprovizionare şi pot integra contractele digitale, pot avea acces la informaţii despre inventar şi logistică, la preţuri, facturare şi plăţi.

EY anunţă lansarea EY Ops Chain, un set de aplicaţii şi servicii menit să ajute organizaţiile în procesele lor comerciale prin utilizarea tehnologiei blockchain. EY Ops Chain combină serviciile bazate pe blockchain dezvoltate de EY împreună cu colaboratorii săi din industrie, cumulând expertiza EY din zona de consultanţă, taxe şi audit, în scopul îmbunătăţirii performanţelor şi creşterii afacerilor.
„E timpul ca tehnologia blockchain să treacă dincolo de aplicaţiile financiare şi să pătrundă mai adânc în industrie. Am lansat EY Ops Chain cu viziunea de a revoluţiona modul în care se aplică tehnologia blockchain, astfel încât, integrând zona financiară cu cea operaţională, să se ajungă la o industrializare a tehnologiei blockchain în afaceri”, a declarat Paul Brody, EY Global Innovation Leader.
Folosind EY Ops Chain, companiile îşi pot simplifica managementul lanţului de aprovizionare şi pot integra contractele digitale, pot avea acces la informaţii despre inventar şi logistică, la preţuri, facturare şi plăţi. Astfel, se poate îmbunătăţi acurateţea previzionării şi se poate estima cu mai multă precizie perioada de execuţie a unei comenzi, reducându-se, în acelaşi timp, necesarul de capital circulant. 
EY va extinde, în timp, disponibilitatea EY Ops Chain din zona iniţială de servicii financiare şi de management al lanţului de aprovizionare către alte sectoare industriale, inclusiv energie şi utilităţi, industria auto, petrol şi gaze, media şi entertainment şi altele.

Mărfurile în tranzit pot fi asigurate şi finanţate automat

„Operaţiunile financiare sunt încorporate în fiecare fază a operaţiunilor de business, iar simplificarea proceselor de plăţi, finanţare şi asigurări contribuie, în cele din urmă, la creşterea performanţelor afacerii. Folosirea tehnologiei blockchain pentru îmbunătăţirea acestor operaţiuni poate aduce beneficii afacerii. De exemplu, mărfurile în tranzit pot fi asigurate şi finanţate automat, iar taxele vamale şi impozitele pot fi plătite imediat după sosirea într-un port”, a adăugat Brody.
Ca parte a investiţiei în tehnologia blockchain, EY a lansat şi propriul Blockchain Lab în Union Square în New York, unde se integrează elemente specifice din industria serviciilor financiare cu operaţiunile financiare care încorporează tehnologie blockchain.
Pentru lansarea EY Ops Chain, EY investeşte în cercetare şi continuă să angajeze profesionişti, incluzând criptografi, fizicieni, matematicieni şi dezvoltatori de software pentru a facilita proiectarea scalabilă şi matură de servicii blockchain. 
„În cadrul noului EY Financial Services Blockchain Lab, aceşti profesionişti vor lucra pentru a ajuta clienţii să aplice tehnologiile blockchain şi distributed ledger în cadrul industriei serviciilor financiare, aflată în permanentă schimbare din perspectiva reglementărilor, cerinţelor clienţilor şi a managementului riscurilor”, a comunicat compania.

Reţea de facilităţi globale

Noul BlockChain Lab din New York se alătură altor două locaţii blockchain cheie ale EY din Londra şi Trivandrum, India, ca parte a reţelei globale de cercetare EY. Aceste laboratoare blockchain sunt cele mai noi din cadrul investiţiei de mai multe milioane de dolari efectuate de EY în EY wavespace™ - o reţea de facilităţi globale de inovare şi creştere care susţine inovarea în tehnologii disruptive şi conectează firmele, laboratoarele şi profesioniştii EY din întreaga lume.
„În România, EY este aproape atât de clienţi, cât şi de start-up-urile care lucrează la proiecte R&D în domeniul blockchain. Suntem pregătiţi să împărtăşim ideile inovatoare dezvoltate la nivel global în fiecare dintre cele trei centre de cercetare a tehnologiilor de tip blockchain”, spune Aurelia Costache, Financial Services Advisory Leader EY România.

 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Adauga comentariul tau:
  * Nume: Email:

  * Mesaj:

  caractere rămase.

  Câmpurile notate cu * sunt obligatorii. Adresa de e-mail nu va fi publicată pe site. Mesajele sunt citite de redactorii Curierul National şi pot fi publicate in ziar.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  E "avocatnet.ro". Cam cât de greu poate să fie s ...
  Ghidul situaţiilor financiare pe 2016: cele mai importante aspecte de care să ţii cont la întocmire şi depunere

  Cea mai mare firma de filme online, Torrent, ofera ...
  Netflix a sosit în România. Serialele sunt acum şi în limba română

  la bloc in oras sau la casa pe camp, inteleg. dar ...
  7 oraşe, 1.400 de ansambluri rezidenţiale

  dac-ar fi asa, de ce sa mai platesti?! ...
  Prima Casă nu se execută

  plus: contabilitate creativa, inginerii financiare ...
  Memorandum pentru susţinerea sectoarelor culturale şi creative

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Alege TV

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei:

  Eveniment

  Finante Banci

  Actualitate Companii

  Politic

  In brief

  Actualitate

  IT&C

  Retail