Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (3) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria IT&C

Tehnologia blockchain pătrunde mai adânc în industrie

IT&CData adaugarii: 2017-05-19

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:

EY a lansat EY Ops Chain, prin care lărgeşte aria de utilizare a tranzacţiilor online securizate de tip blockchain. Folosind EY Ops Chain, companiile îşi pot simplifica managementul lanţului de aprovizionare şi pot integra contractele digitale, pot avea acces la informaţii despre inventar şi logistică, la preţuri, facturare şi plăţi.

EY anunţă lansarea EY Ops Chain, un set de aplicaţii şi servicii menit să ajute organizaţiile în procesele lor comerciale prin utilizarea tehnologiei blockchain. EY Ops Chain combină serviciile bazate pe blockchain dezvoltate de EY împreună cu colaboratorii săi din industrie, cumulând expertiza EY din zona de consultanţă, taxe şi audit, în scopul îmbunătăţirii performanţelor şi creşterii afacerilor.
„E timpul ca tehnologia blockchain să treacă dincolo de aplicaţiile financiare şi să pătrundă mai adânc în industrie. Am lansat EY Ops Chain cu viziunea de a revoluţiona modul în care se aplică tehnologia blockchain, astfel încât, integrând zona financiară cu cea operaţională, să se ajungă la o industrializare a tehnologiei blockchain în afaceri”, a declarat Paul Brody, EY Global Innovation Leader.
Folosind EY Ops Chain, companiile îşi pot simplifica managementul lanţului de aprovizionare şi pot integra contractele digitale, pot avea acces la informaţii despre inventar şi logistică, la preţuri, facturare şi plăţi. Astfel, se poate îmbunătăţi acurateţea previzionării şi se poate estima cu mai multă precizie perioada de execuţie a unei comenzi, reducându-se, în acelaşi timp, necesarul de capital circulant. 
EY va extinde, în timp, disponibilitatea EY Ops Chain din zona iniţială de servicii financiare şi de management al lanţului de aprovizionare către alte sectoare industriale, inclusiv energie şi utilităţi, industria auto, petrol şi gaze, media şi entertainment şi altele.

Mărfurile în tranzit pot fi asigurate şi finanţate automat

„Operaţiunile financiare sunt încorporate în fiecare fază a operaţiunilor de business, iar simplificarea proceselor de plăţi, finanţare şi asigurări contribuie, în cele din urmă, la creşterea performanţelor afacerii. Folosirea tehnologiei blockchain pentru îmbunătăţirea acestor operaţiuni poate aduce beneficii afacerii. De exemplu, mărfurile în tranzit pot fi asigurate şi finanţate automat, iar taxele vamale şi impozitele pot fi plătite imediat după sosirea într-un port”, a adăugat Brody.
Ca parte a investiţiei în tehnologia blockchain, EY a lansat şi propriul Blockchain Lab în Union Square în New York, unde se integrează elemente specifice din industria serviciilor financiare cu operaţiunile financiare care încorporează tehnologie blockchain.
Pentru lansarea EY Ops Chain, EY investeşte în cercetare şi continuă să angajeze profesionişti, incluzând criptografi, fizicieni, matematicieni şi dezvoltatori de software pentru a facilita proiectarea scalabilă şi matură de servicii blockchain. 
„În cadrul noului EY Financial Services Blockchain Lab, aceşti profesionişti vor lucra pentru a ajuta clienţii să aplice tehnologiile blockchain şi distributed ledger în cadrul industriei serviciilor financiare, aflată în permanentă schimbare din perspectiva reglementărilor, cerinţelor clienţilor şi a managementului riscurilor”, a comunicat compania.

Reţea de facilităţi globale

Noul BlockChain Lab din New York se alătură altor două locaţii blockchain cheie ale EY din Londra şi Trivandrum, India, ca parte a reţelei globale de cercetare EY. Aceste laboratoare blockchain sunt cele mai noi din cadrul investiţiei de mai multe milioane de dolari efectuate de EY în EY wavespace™ - o reţea de facilităţi globale de inovare şi creştere care susţine inovarea în tehnologii disruptive şi conectează firmele, laboratoarele şi profesioniştii EY din întreaga lume.
„În România, EY este aproape atât de clienţi, cât şi de start-up-urile care lucrează la proiecte R&D în domeniul blockchain. Suntem pregătiţi să împărtăşim ideile inovatoare dezvoltate la nivel global în fiecare dintre cele trei centre de cercetare a tehnologiilor de tip blockchain”, spune Aurelia Costache, Financial Services Advisory Leader EY România.

 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Timpul de 30 zile în care puteaţi face comentarii pe marginea acestui articol a expirat.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  Cumva echipa Dragnea- Dancila- Nicolicea va plec ...
  Lovitură pentru Ungaria: Statutul de democraţie sigură, pus la îndoială de Canada, după ce o activistă a primit azil politic

  Cumva echipa Dragnea- Dancila- Nicolicea va plec ...
  Lovitură pentru Ungaria: Statutul de democraţie sigură, pus la îndoială de Canada, după ce o activistă a primit azil politic

  meic a foto?! ...
  Viorica Dăncilă, noi precizări despre Pilonul II de pensii: Nu se desființează, dar vom face o analiză

  Canada da note altor tari despre cat de sigure sun ...
  Lovitură pentru Ungaria: Statutul de democraţie sigură, pus la îndoială de Canada, după ce o activistă a primit azil politic

  si din india au plecat alungati! ...
  Lovitură pentru Ungaria: Statutul de democraţie sigură, pus la îndoială de Canada, după ce o activistă a primit azil politic

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei:

  Eveniment

  Finante Banci

  Actualitate Companii

  Politic

  In brief

  Actualitate

  IT&C

  Retail