Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria IT&C

Kaspersky Lab Anti Targeted Attack a avut o rată de succes de 100% în detecţia ameninţărilor complexe

IT&C


Sursa foto: deccanchronicle.com

Data adaugarii: 2017-08-07

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:


Având în vedere că una din patru companii s-a confruntat cu un atac cu ţintă precisă în ultimele 12 luni, nevoia organizaţiilor de a avea sisteme eficiente de detecţie este mai importantă ca niciodată. Platforma Kaspersky Lab Anti Targeted Attack a detectat 100% dintre ameninţări la ultimele teste de verificare, realizate de ICSA Labs, ceea ce indică nivelul avansat de detecţie a ameninţărilor pe care îl oferă companiilor, inclusiv celor cu cerinţe stricte de securitate cibernetică. 

Testele ICSA Labs Advanced Threat Defence (ATD) includ soluţiile furnizorilor menite să detecteze noile ameninţări. Fiecare serie de teste ATD supune produsul în cauză la sute de runde de testare, care includ ameninţări noi, ameninţări puţin cunoscute şi aplicaţii şi activităţi inofensive. Acestea sunt livrate şi lansate una după alta, în mod continuu.  
După 37 de zile de testare şi 1.104 runde de teste, platforma Kaspersky Lab Anti Targeted Attack a detectat toate cele 585 de probe malware şi nu a raportat nicio falsă detecţie, demonstrând o detecţie impecabilă a ameninţărilor împotriva a aproape 600 de ameninţări noi şi foarte puţin cunoscute.
Acesta este al treilea trimestru consecutiv în care soluţia Kaspersky Lab a fost supusă criteriilor testelor ICSA Labs ATD, iar acum a avut cele mai bune rezultate. 
Bazată pe informaţii de securitate de top şi tehnologii avansate de învăţare automatizată (machine learning), platforma Kaspersky Lab Anti Targeted Attack îmbină monitorizarea reţelei şi a endpoint-urilor, tehnologia avansată sandbox şi analiza informaţiilor despre ameninţări, pentru a corela diferite evenimente şi a prioritiza incidentele, astfel încât să depisteze atacurile cu ţintă precisă.  
În cele mai recente teste, platforma Kaspersky Lab Anti Targeted Attack a fost 100% eficientă în respingerea fiecărui scenariu de atac prezentat de testele ICSA Labs. Aceste scenarii sunt unice pentru fiecare test şi sunt create astfel încât să redea modul în care acţionează infractorii cibernetici, rezultatele obţinute de platforma Kaspersky Lab Anti Targeted Attack fiind cu atât mai impresionante în acest context. Niciunul dintre competitorii Kaspersky Lab nu a obţinut un scor similar în ceea ce priveşte falsele detecţii.   
„Laboratoarele ICSA sunt printre liderii instituţiilor de testări independente, de aceea este atât de important pentru noi să participăm la acest test”, spune Oleg Glebov, Kaspersky Anti Targeted Attacks Solution Business Lead la Kaspersky Lab.  „Faptul că am depăşit rata de succes de 99,44% de data trecută şi am avut un scor de 100% în acest trimestru şi nivel zero de alarme false, este un rezultat excelent. El arată că tehnologiile generaţiei viitoare precum analiza comportamentală şi protecţia sistemelor bazate pe algoritmi de învăţare automatizată permit platformei Kaspersky Lab Anti Targeted Attack să apere utilizatorii de o multitudine de ameninţări de fiecare dată, indiferent de forma atacului”. 
Laboratoarele ICSA (International Computer Security Association) sunt o filială independentă a Verizon şi se ocupă cu testarea şi evaluarea soluţiilor de securitate cibernetică din 1989. 
 
 • Currently 1.00/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

Nota curentă: 1.0 din 1 vot

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Timpul de 30 zile în care puteaţi face comentarii pe marginea acestui articol a expirat.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  sa fie rfi, antisemit? ...
  Israel: Vizită controversată a lui Viktor Orban

  Amrani rabinul sef al Belgiei, presedintele confe ...
  Israel: Vizită controversată a lui Viktor Orban

  Chiar a indraznit sa-i zica asa lu cIORDACHE ? ...
  Judecătorul care l-a făcut "slugă" și "ipochimen" pe Florin Iordache scapă de sancțiunea disciplinară

  Google = The Best !!! ...
  Google, amendat de Comisia Europeană cu suma record de 5 miliarde de dolari

  pe infractorul dragnea nu are voie nimeni sa-l cer ...
  Procuroarea care instrumentează dosarul lui Dragnea, cercetată

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei: