Cumpara acum
Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Considerați normal să plătiți vizita la medicul de familie?

Da
Nu
Casa de Sănătate trebuie să intervină

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
CERT-RO: Ameninţările Meltdwon şi Spectre ţintesc procesoarele moderne şi sistemele de operare

Gazeta de Sud
Procesoare moderne şi sisteme de operare au fost afectate, recent, de două noi atacuri botezate Meltdown şi Spectre, al căror specific reprezintă extragerea informaţiilor sensibile din sistemele informatice analizând semnalele f ... »

Articole din editiile precedente:

Google: miliarde de calculatoare şi smartphone-uri sunt vulnerabile

Sursa foto: cnbc.com
 Cele mai mari companii producătoare de cipuri şi software, inclusiv Intel şi Microsoft, se confruntă cu o problemă care face ca un număr enorm de computere şi smartphone-uri să fie vulnerabile la hacking şi reduceri ale perfo ... »

Cumpărături online în UE

Sursa foto: blog.gemalto.com
Popularitatea cumpărăturilor din mediul online creşte într-un ritm alert. Din ce în ce mai multe magazine fizice aleg să îşi plaseze marfa online, iar consumatorii din diferite părţi ale lumii sunt, astfel, la un cl ... »

Google a descoperit ca miliarde de calculatoare si smartphone-uri sunt afectate de o vulnerabilitate.

HotNews.ro
Cele mai mari companii producatoare de cipuri si software, inclusiv Intel si Microsoft, se confrunta cu o vulnerabilitate care face ca un numar enorm de computere si smartphone-uri sa fie vulnerabile la hacking si reduceri ale performantei, ... »

Parlamentul European lansează noul său portal multimedia

Curierul Naţional
Parlamentul European a lansat un nou portal multimedia, o platformă unică de materiale audio-video. Portalul multimedia va înlocui pagina de internet cu resurse AV.Noua platformă, disponibilă la adresa https://multimedia.euro ... »

Criterii de selecţie pentru Centre de Excelenţă în Tehnologia Informaţiei

Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN) a aprobat criteriile de selecţie a liceelor care pot deveni Centre de Excelenţă în Tehnologia Informaţiei (CETI) în cadrul proiectului „Promovarea şi susţinerea excelenţei &ici ... »

Începând cu 15 februarie 2018, Google va bloca reclamele în browser-ul Chrome

b1.ro
Începând cu data de 15 februarie 2015 va intra oficial în funcțiune funcția prin care Google vrea să blocheze anumite reclame web în browser-ul Chrome.Funcția, anunțată în luna iunie și testată din iuli ... »

Cat au Crescut Vanzarile Globale de Smartphone-uri in T3 2017

Irina Băncilă
T3 2017 a fost un trimestru fiscal foarte bun pentru producatorii de smartphone-uri, vanzarile globale pentru aceste produse crescand fara discriminare, insa nu la fel de mult pentru fiecare. 383 de milioane de smartphone-uri au fost vandut ... »

Trei aplicații românești pe care merită să le folosești de mâine

Antreprenorii autohtoni din domeniul tehnologiei sunt din ce în ce mai inventivi, iar afacerile pe care le fondează ajung cunoscute în toată lumea. Descoperă, în continuare, trei aplicații românești de succes, p ... »

Cele mai bune 3 platforme de e-commerce din 2017

Pentru ca anul se apropie de final, iar cu totii ne aflam in aceasta perioada prinsi in febra cumparaturilor de Craciun, o trecere in revista a celor mai performante platforme de e-commerce din 2017 este binevenita. Motivul este unul cat se ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

UTOPIE : DUPÃ ,AŞA lege VOM IMPORTA parlamantar ...
Andreea Paul: Cerem fiecărui demnitar român: Raportul anual de activitate însoțit de Raportul cheltuielilor publice cu mandatul său și o lege pentru sancționarea celor care nu o fac!

O JUSTIŢIE CU LEGI ,,PERFECTE" REZOLVÃ tot !!! ...
Ce facem în faţa cocktail-ului exploziv de incompetenţă?

mai ales la parcarile pe trotuare. ...
Actiuni ale Politiei Romane pentru siguranta comunitatii

i-a autorizatia ,a boc . ...
Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca vor asigura măsurile de ordine publică la manifestarea de protest, organizată sub denumirea Vă Vedem, de la Cluj până la Bucureşti! Toţi pentru Justiţie

dacat ,strada! ...
Ce facem în faţa cocktail-ului exploziv de incompetenţă?

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei: