Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria IT&C

Certificarea Common Criteria subliniază eficiența și integritatea soluției Kaspersky Endpoint Security for Business

IT&C - Curierul Naţional
(citeste alte articole de acelasi autor »)


Data adaugarii: 2018-05-15

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:Aplicația Kaspersky Endpoint Security for Windows – o parte esențială a Kaspersky Endpoint Security for Business – a primit certificarea oficială Common Criteria (CC), pentru evaluarea securității IT, un standard internațional pentru certificări ale securității pe computer. Recunoscut în 32 de țări, certificatul ilustrează calitatea produsului, integritatea codului și experiența Kaspersky Lab în domeniul protejării clienților.
 
Având în vedere că peste 57% dintre companii presupun că securitatea lor IT va fi compromisă la un moment dat, domeniul securității cibernetice rămâne foarte important pentru organizațiile publice și private. Prin urmare, este vital pentru companii să primească asigurări în legătură cu cele mai bune produse, care le pot proteja datele și sistemele importante. Certificatul CC este recunoscut la nivel global de către entități guvernamentale, organizații statale și ministere responsabile cu securitatea aflându-se printre semnatare, ceea ce oferă un indiciu valoros privind calitatea.
 
Produsul Kaspersky Lab este certificat acum la nivelul EAL 2+, recunoscut de toate cele 32 de țări semnatare din toată lumea. Certificarea a fost realizată de un laborator independent de evaluare din Spania și aprobată de organismul spaniol de certificare. Raportul emis confirmă capacitatea Kaspersky Endpoint Security for Windows de a oferi o criptare eficientă a datelor de pe dispozitiv (ale utilizatorului și de operare), alături de funcții antimalware și de control al accesului.
 
Criptarea datelor este relevantă pentru companii mai ales în contextul noului regulament GDPR, al cărui termen de aplicare se apropie, și care le solicită principii transparente de procesare și o protecție solidă a datelor. Criptarea totală Kaspersky Lab a disk-ului se bazează pe tehnologiile certificate 140-2 și le permite companiilor să activeze criptarea automată a datelor sensibile, fără a depinde de utilizatorii finali pentru a lua deciziile privind datele anume care ar trebui criptate. Toate fișierele de pe hard drive sunt criptate automat și protejate cu o parolă – inclusiv fișierele temporare, care de multe ori conțin date sensibile.
 
 
„În ultimii 20 de ani, ne-am dezvoltat produsele la cel mai înalt nivel posibil de calitate, iar această certificare demonstrează eficiența soluției noastre endpoint”, spune Nikita Shvetsov, Chief Technology Officer la Kaspersky Lab. „CC este una dintre cele mai cunoscut modalități de a valida faptul că un produs de securitate este eficient. Suntem mândri să putem demonstra acest lucru pentru produsul nostru emblematic de securitate cibernetică.”
 
Evaluarea CC este un proces complex și include definirea funcției de securitate a produsului, o examinare a dezvoltării produsului și a documentației sale, testări independente riguroase și analiza vulnerabilității, din partea laboratorului de teste acreditat. Rezultatele sunt apoi examinate de unul dintre organismele de certificare, apoi este emis certificatul.
Standardul Common Criteria este susținut de numeroase entități guvernamentale din lume, printre care National Cyber Security Centre (Marea Britanie), Centro Criptológico Nacional (Spania), Agence Nationale de la Sécurité des Systèmes d'Information (Franța), Bundesamt für Sicherheit in der Informationstechnik (Germania), The National Security Agency and the National Institute of Standards and Technology (SUA). Numeroase guverne fac din această certificare o cerință pentru achiziția produselor de securitate.
 
Lista curentă cu toate națiunile semnatare și mai multe informații despre recunoașterea reciprocă sunt disponibile pe portalul SOGIS: https://www.sogisportal.eu și aici: http://www.commoncriteriaportal.org.
 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Timpul de 30 zile în care puteaţi face comentarii pe marginea acestui articol a expirat.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  florin citu incita huliganii la violenta ...
  Lovitură pentru guvernul DĂNCILĂ! Dezvaluiri incendiare despre planurile instaurării dictaturii în România! Măcelul aplicat de jandarmi confirmă totul

  nu cumpara gadget uri americane ...
  Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

  nu cumpara gadget uri americane ...
  Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

  incepe distractia dincolo de Vama Veche ...
  Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

  sorina matei tu esti nu-i asa ? Orice turnator ord ...
  Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei:

  Eveniment

  Economie

  Fonduri Europene

  Actualitate Companii

  Politic

  Business Style

  Actualitate