Cumpara acum
Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Are cine să rezolve problemele din sectorul construcțiilor, dacă Guvernul nu se implică?

Da
Nu
Nu știu
Nu mă interesează

Comentarii (1) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Articole din editiile precedente:

Echipa de conducere a Ministerului Sănătăţii s-a întâlnit cu cele 5 mari companii producătoare de imunoglobulină umana

Sursa foto: Economica.net
Echipa de conducere a Ministerului Sănătăţii s-a întâlnit astăzi cu cele 5 mari companii producătoare de imunoglobulină umană reunite &icir ... »

Ministrul Sanatatii: Statele Unite au transmis ca au o solutie privind imunoglobulina.

HotNews.ro
Ministerul Sanatatii urmeaza sa centralizeze propunerile privind aprovizionarea cu imunoglobulina primite dupa activarea de catre Romania a Mecanismului european de protectie civila, dar si a celui NATO, a declarat, miercuri, ministrul Sori ... »

Vom primi imunoglobulină din Austria, în regim de urgență

Sursa foto: baby.unica.roGazeta de Sud
Austria este prima ţară care răspunde apelului României în ceea ce priveşte imunoglobulina, în urma declanşării Mecanismului de Protecţie Civilă european, informează Mediafax.“Aseară am luat decizia de a de ... »

O echipă de chirurgie ortoplastică a realizat, pentru prima dată în România, o intervenție de înlocuire a unui os necrozat al mâinii cu o proteză de ultimă generație din pyrocarbon

Curierul Naţional
Echipa multidisciplinară ortoplastică a Clinicii Zetta – Centru de Excelență în Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă, a efectuat intervenția de implant de proteză din pyrocarbon unui pacient în v&ac ... »

Ministerul Sănătății atenționează pacienții despre comercializarea online a unor medicamente neautorizate

Ministerul Sănătății atrage atenția populației asupra riscurilor la care se expun cei care cumpară medicamente de pe internet.Comercializarea unor medicamente neautorizate pe internet reprezintă un fenomen periculos și greu de cont ... »

Ministerul Sănătății atenționează pacienții despre comercializarea online a unor medicamente neautorizate, care pot dăuna sănătății

Curierul Naţional
Ministerul Sănătății atrage atenția populației asupra riscurilor la care se expun cei care cumpară medicamente de pe internet.Comercializarea unor medicamente neautorizate pe internet reprezintă un fenomen periculos și greu de cont ... »

Ministerul Sănătății solicita implementarea unor măsuri suplimentare în rândul populaţiei din zonele aflate sub avertizări meteorologice

Astfel, Direcțiile de Sănătate Publică au obligația de a participa la evaluarea la nivel de județ a numărul bolnavilor care necesită transport în vederea efectuarii dializei.Prin medicii de familie și cu participarea asisten ... »

Spitalul Judetean din Tulcea nu a decontat anul trecut niciun medicament cumparat de pacienti

HotNews.ro
Spitalul Judetean de Urgenta din Tulcea a primit anul trecut doar doua cereri pentru decontarea medicamentelor cumparate de pacienti, dar niciuna dintre ele nu a fost onorata, a declarat pentru Agerpres managerul unitatii medicale, Tudor Na ... »

Federaţia Asociaţiilor Studenţilor în Medicină din România (FASMR) îşi manifestă îngrijorarea şi condamnă Proiectul de Lege pentru Inocenţa Copilăriei

Federaţia Asociaţiilor Studenţilor în Medicină din România (FASMR) îşi manifestă îngrijorarea şi condamnă Proiectul de Lege pentru 'Inocenţa Copilăriei', iniţiativă legislativă care solicită ped ... »

Măsuri de prevenire și tratament al gripei

Curierul Naţional
Pentru prevenirea îmbolnăvirilor de gripă, Ministerul Sănătății a solicitat direcțiilor de sănătate publică să se asigure că unitățile sanitare din subordine instituie toate măsurile necesare pentru protecția personalu ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

Te nasti rob in Romania sau sklav in UE ...
1.305 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

decat fac rotatia slugilor! ...
Tariceanu, despre o posibila remaniere guvernamentala: "Este o stire falsa"

decat ca altfel nu pun pe functii! ...
Aurelian Popa, recent numit la conducerea Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti, este urmarit penal de DNA pentru abuz in serviciu

decat ca e fraier, eu sunt infractor si guvernez! ...
Nicolas Sarkozy a fost pus sub acuzare și plasat sub control judiciar

decat ca copiii nostri la colegiile elvetiene sau ...
Studentii cer universitatilor sa nu creasca taxele de scolarizare pentru a acoperi majorarea salariilor profesorilor: Cresterile nu au fost corelate cu indicatori de performanta

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei: