Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (3) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Articole din editiile precedente:

Malpraxisul medical in Romania: Ce trebuie sa stie pacientii

In ziua de astazi, in domeniul medical devine din ce in ce mai amenintatoare angajarea rapunderii pentru malpraxis. Numai in anul 2016 au fost intimati 135 medici, dintre care majoritatea pentru specialitatile de chirurgie, obstetrica-ginecologie si cardiologie/ medicina interna.Catalina Bordianu Calangiu, Partner Fondator al Casei de Avocatura Bordianu&Asociatii explica pacientilor ce trebuie sa stie inaintea oricarei proceduri medicale, ce acte medicale trebuie sa semneze, care este situatia malpraxisului in Romania si cum sa isi aleaga un avocat bun care sa ii solutioneze situatia in cel mai profesio ... »

Agenţia Naţională de Transplant are un nou director executiv

Sursa foto: www.antena3.ro
Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a semnat Ordinul de numire a dr. Alexandra Anca Mureşan în funcţia de director executiv al Agenţiei Naţionale de Transplant."Se impune restructurarea Agenţiei Naţionale de Transplant, ... »

Asociația Dăruiește Viață solicită Ministerului Sănătății măsuri rapide pentru prevenirea și monitorizarea crizei medicamentelor oncologice

Curierul Naţional
Dacă Ministerul Sănătății va lua o serie de măsuri în conformitate cu atribuțiile sale legale, atunci pacienții cu cancer din România nu vor mai fi expuși crizelor repetate de medicamente care le pun viața în per ... »

Un pacient diagnosticat cu o formă severă de tumoră cerebrală a fost operat minim - invaziv cu ajutorul unui microscop operator de ultimă generație

Curierul Naţional
 Un pacient în vârstă de 66 de ani a fost operat cu succes pe creier de o echipă neurochirurgicală a Spitalului Clinic Sanador, printr-o intervenție minim-invazivă realizată cu microscopul operator de ultimă generaț ... »

Sorina Pintea, ministrului Sănătății și Cristian Grasu, secretar de stat au participat la deschiderea celui de – al VIII – lea Curs European de Neuroreabilitare

Curierul Naţional
Sorina Pintea, ministrul Sănătății și Cristian Grasu, secretar de stat au participat în această dimineață la deschiderea celui de – al VIII – lea Curs European de Neuroreabilitare care se desfășoară la Eforie No ... »

Durata de valabilitate a cardului naţional de sănătate se prelungeşte la 7 ani

Joi, Guvernul a adoptat o hotărâre prin care se prelungeşte de la 5 la 7 ani termenul de valabilitate a cardurilor naţionale de sănătate emise până la data de 31 iulie 2018 şi reglementează aceeaşi durată de valabilitate pentru ... »

Sorina Pintea: Serviciile publice de ambulanţă trebuie să funcţioneze perfect deoarece sunteţi în prima linie

Sorina Pintea ministrul Sănătăţii a participat la cea de-a doua şedinţă trimestrială a serviciilor publice de ambulanţă şi la Consiliul Naţional al Federaţiei Naţionale Sindicale "Ambulanţa" care se desfăşoară în aceste ... »

CNAS, noi precizari privind biletele de trimitere

Biletele de trimitere pentru investigaţii paraclinice, precum şi biletele de trimitere pentru servicii medicale clinice/biletele de internare utilizate în sistemul asigurărilor sociale de sănătate au fost modificate prin Ordinele mini ... »

Precizări privind biletele de trimitere – noile formulare

Curierul Naţional
Biletele de trimitere pentru investigații paraclinice, precum și biletele de trimitere pentru servicii medicale clinice/biletele de internare utilizate în sistemul asigurărilor sociale de sănătate au fost modificate prin Ordinele ... »

Durata de valabilitate a cardului național de sănătate se prelungește la 7 ani

Curierul Naţional
Astăzi, Guvernul a adoptat o hotărâre prin care se prelungește de la 5 la 7 ani termenul de valabilitate a cardurilor naționale de sănătate emise până la data de 31 iulie 2018 și reglementează aceeași durată de valabi ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

huliganii la parnaie ...
Comisia de Apărare din Camera Deputaților va anunţa dacă o audiază pe Carmen Dan

Crisul Alb nu va inunda ...
Obiective de investiții din domeniul apelor, în valoare totală de 32 mil euro

Crisul Alb nu va inunda ...
Obiective de investiții din domeniul apelor, în valoare totală de 32 mil euro

pt 27% ramasi datornici la taxa si impozite se pr ...
ANAF pune tunurile pe sute de mii de români! E posibil să te numeri printre ei! Incredibil ce se va întâmpla cu toate veniturile

decat ca este egal cu zero! ...
Obiective de investiții din domeniul apelor, în valoare totală de 32 mil euro

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei: