Cumpara acum
Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Are cine să rezolve problemele din sectorul construcțiilor, dacă Guvernul nu se implică?

Da
Nu
Nu știu
Nu mă interesează

Comentarii (0) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Calin Popescu Tariceanu despre desecretizarea protocoalelor incheiate de DNA: Trebuie facuta cat mai rapid

HotNews.ro
Desecretizarea protocoalelor incheiate de DNA trebuie facuta "cat mai rapid", a declarat sambata seara presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, adaugand ca atitudinea pe care au exprimat-o in acest sens premierul si minist ... »

Tăriceanu, despre desecretizarea protocoalelor încheiate de DNA: "Trebuie făcută cât mai rapid. Iohannis va încerca tot timpul să acopere aceste lucruri"

b1.ro
Preşedintele ALDE şi al Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a vorbit sâmbătă-seară despre desecretizarea protocoalelor încheiate de DNA, trimiţând săgeţi, în acestă chestiune, şi spre preşedint ... »

Participarea delegației PNL Iași la Adunarea Regională a Organizațiilor Liberale din Moldova

Curierul Naţional
Sâmbătă, 17 martie, delegația PNL Iași a participat la Bacău, la Adunarea Regională a Organizațiilor Liberale din Moldova, eveniment în cadrul căruia a fost adoptată rezoluția,'Uniți, ridicăm Moldova!', un ma ... »

Partidul Verde filiala judeţeană Suceava consideră că statutul României, ca ţară, după căderea lui Ceauşescu, era unul extraordinar cu o deschidere incredibilă

Partidul Verde filiala judeţeană Suceava consideră că statutul României, ca ţară, după căderea lui Ceauşescu, era unul extraordinar cu o deschidere incredibilă, putându-se realiza o grămadă de lucruri, mai ales dacă ... »

Iuliu Winkler îşi continuă activitatea în fruntea Organizaţiei Judeţene Hunedoara a UDMR

Europarlamentarul Iuliu Winkler a fost reconfirmat pentru un nou mandat de doi ani în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene Hunedoara a UDMR în cadrul Conferinţei de alegeri care s-a desfăşurat, sâmbătă, ... »

Parlamentarul social democrat de Cluj, Cristina Burciu, i-a solicitat ministrului Educaţiei Naţionale, Valentin Popa, încadrarea cu studii superioare a mediatorilor şcolari şi plata acestora în consecinţă

În cadrul unei interpelări parlamentare, deputatul turdean a prezentat conducerii MEN doleanţa mediatorilor şcolari absolvenţi de studii superioare de specialitate, care, în acest moment, sunt plătiţi doar ca persoanele cu ... »

În perioada 5-11 martie 2018 a avut loc, în Senegal şi Madagascar, cea de-a patra reuniune din cadrul Programului Tineri Parlamentari Francofoni al Adunării Parlamentare a Francofoniei

În perioada 5-11 martie 2018 a avut loc, în Senegal şi Madagascar, cea de-a patra reuniune din cadrul Programului Tineri Parlamentari Francofoni al Adunării Parlamentare a Francofoniei (APF)- Regiunea Africa, la care a partici ... »

Discursul lui Călin Popescu-Tăriceanu, președintele Senatului României, la deschiderea Romanian Save and Rescue Forum

,,Salut pe toți cei prezenți în sală, în rândul cărora am văzut numeroase persoane cunoscute și îmi face plăcere să le revăd și să particip la un astfel de eveniment.Am primit cu plăcere și interes invit ... »

DECLARAŢIILE DE PRESĂ ALE PREŞEDINTELUI PNL, LUDOVIC ORBAN, LA FINALUL ÎNTREVEDERII CU DELEGAŢIA ALEŞILOR LOCALI UNIONIŞTI DIN REPUBLICA MOLDOVA- 18 MARTIE 2018

,,Bună ziua!Mi s-a făcut o mare bucurie prin această vizită care nu a fost planificată ci s-a născut oarecum aşa din discuţii spontane. Mi s-a făcut o mare bucurie să putem primi aici pe reprezentanţii autorităţilor locale care ... »

Articole din editiile precedente:

Deputatul Florică Ică Calotă a fost ales preşedintele filialei ALDE Teleorman

Filiala ALDE Teleorman şi-a desemnat vineri, 16 martie, noua conducere în cadrul Conferinţei Judeţene de Alegeri, organizată în municipiul Alexandria. La eveniment au participat peste 200 de delegaţi din cadrul organizaţii ... »

ULTIMA ORA:

16:58 DECLARAŢIILE DE PRESĂ ALE PREŞEDINTELUI PNL, LUDOVIC ORBAN, LA FINALUL ÎNTREVEDERII CU DELEGAŢIA ALEŞILOR LOCALI UNIONIŞTI DIN REPUBLICA MOLDOVA- 18 MARTIE 2018 16:03 Liderii USR s-au întâlnit cu primarii din Republica Moldova 15:46 Infotrafic: In judeţul Ialomiţa, pe DN2 Urziceni -Buzău pe raza comunei Cotorca, traficul este blocat 15:22 Acţiune pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor desfăşurată de poliţişti în Solca, Milişăuţi şi Cajvana 15:05 Ministrul afacerilor externe, Teodor Meleşcanu, va participa luni, 19 martie 2018, la reuniunea lunară a Consiliului Afaceri Externe (CAE), care se va desfăşura la Bruxelles 14:53 Discursul lui Călin Popescu-Tăriceanu, președintele Senatului României, la deschiderea Romanian Save and Rescue Forum 14:22 Sefa Comisiei electorale centrale anunta o tentativa de atac informatic provenit de la computere din 15 tari asupra site-ului institutiei 14:08 Parlamentarul social democrat de Cluj, Cristina Burciu, i-a solicitat ministrului Educaţiei Naţionale, Valentin Popa, încadrarea cu studii superioare a mediatorilor şcolari şi plata acestora în consecinţă 13:50 În perioada 5-11 martie 2018 a avut loc, în Senegal şi Madagascar, cea de-a patra reuniune din cadrul Programului Tineri Parlamentari Francofoni al Adunării Parlamentare a Francofoniei 13:37 Ministerul Afacerilor Interne a început procedura pentru achiziţia de autospeciale pentru structurile sale Alte stiri de ultima ora »

Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

Bravo, Cakaline, nu te lasa ! Si da-i si lupta, pu ...
Calin Popescu Tariceanu despre desecretizarea protocoalelor incheiate de DNA: Trebuie facuta cat mai rapid

dna , sri ,putin transparenti. ...
Calin Popescu Tariceanu despre desecretizarea protocoalelor incheiate de DNA: Trebuie facuta cat mai rapid

decat cu numai ...
Gazeta de Sud, de 23 de ani in inima Olteniei

decat cu numai ...
Întâlnirea ministrului George Ivașcu cu Pierre Buhler, președintele Institutului Francez

ADEVĂRUL ??? SE AFLĂ VIDEO - AUDIO PESTE TOT - L ...
Calin Popescu Tariceanu despre desecretizarea protocoalelor incheiate de DNA: Trebuie facuta cat mai rapid

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei:

Politic

Actualitate