Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Care sunt soluţiile pentru eficientizarea sistemului sanitar?

Scăderea birocraţiei
Creşterea transparenţei
Construcţia de spitale noi
Modernizarea spitalelor vechi
Parteneriatul public privat

Comentarii (7) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
[email protected] national.ro

[email protected] national.ro
Tudose a explicat de ce l-a dat afară pe Teodorovici

Premierul Mihai Tudose a declarat că l-a dat afară pe Eugen Teodorovici din funcția de consilier deoarece și-a depășit atribuțiile și nu a comunicat cu ... »

Dragnea: I-am cerut premierului sa analizeze foarte atent activitatea ANAF

sursă foto: Aktual24
Presedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat luni ca i-a cerut premierului “sa analizeze foarte atent activitatea ANAF-ului”, precizand apoi ca acest lucru nu inseamna ca nu este nemultumit de activitatea Fiscului, ci ca nu este & ... »

Articole din editiile precedente:

Întâlnire crucială în alianța guvernamentală: Dragnea și Tăriceanu se văd pentru a discuta pozițiile divergente pe măsurile fiscale

sursa foto: octavpelin.wordpress.com
Luni va avea loc o nouă ședință a coaliției guvernamentale PSD-ALDE. Principala temă de discuție în cadrul întrevederii va fi dacă guvernul va merge mai departe cu măsurile fiscale anunțate odată cu instalarea ca prem ... »

Ce a spus Klaus Iohannis după exercițiul militar de la Cincu, din cadrul Saber Guardian - 2017

Președintele Klaus Iohannis, a susținut sâmbătă la Cincu, județul Brașov, o declarație de presă în urma participării la exercițiul militar multinațional Saber Guardian — 2017.Vă prezentăm în continuare t ... »

Dragnea nici nu vrea să audă de impozitarea Bisericii

Liviu Dragnea a declarat că nu susține impozitarea Bisericii Ortodoxe Române și că nici nu vrea să discute despre acest subiect. Reacția tranșantă vine după ce Eugen Teodorovici, consilierul premierului Mihai Tudose, a declar ... »

Gabriela Firea: București - portalul prin care Noul Drum al Mătăsii poate intra în UE

Primarul General, Gabriela Firea, a participat astăzi, la Palatul Parlamentului, la Forumul 'Dialogul Partidelor Politice din formatul Cooperării 16+1, dintre China și statele din Europa Centrală și de Est'.În discursul s ... »

Capcanele noului Cod Administrativ. Miniștrii și funcționarii publici, scăpați de justiție cu ajutorul lui Sevil Shhaideh

Proiectul de lege a Codului Administrativ a declanșat un scandal-monstru, după ce a fost pus în dezbatere publică și toată lumea a constatat că una dintre prevederi permite persoanelor condamnate să devină membri ai Guvernului ... »

Meleșcanu: Ne dorim relansarea relațiilor cu statele din Africa sub-sahariană

Ministrul afacerilor externe, Teodor Meleșcanu, a avut astăzi, 14 iulie 2017, o întrevedere cu ministrul de stat al afacerilor externe din Republica Federală Nigeria, Kadija Bukar Abba Ibrahim, în contextul vizitei demnitarul ... »

Parteneriatul strategic dintre România şi SUA, 20 de ani de cooperare

Acum 20 de ani, la 11 iulie 1997, era semnat Parteneriatul Strategic dintre România şi Statele Unite ale Americii, cadru extins de colaborare vizând consolidarea relaţiilor bilaterale, susţinerea procesului de reformă şi a ... »

DNA extinde cercetările în dosarul Tel Drum: Sunt investigate noi infracţiuni de corupţie

Procurorii anticorupţie au extins cercetările în dosarul Tel Drum, informează B1 TV. În acest moment este vorba despre un dosar in rem, adică se cercetează fapte de corupţie, nu persoane.Procurorii investighează noi ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

Se vorbeste mult de necesitatea de a folosi bicicl ...
5 motive pentru care sa porti casti pentru bicicleta

Nici-o primarie n-a intrat in legatura cu propriet ...
Persoanele fizice şi juridice sunt obligate să îşi asigure împotriva dezastrelor naturale toate construcţiile cu destinaţia de locuinţă

Da asta se întîmpla in Romania ,nu mai sunt bani ...
Persoanele fizice şi juridice sunt obligate să îşi asigure împotriva dezastrelor naturale toate construcţiile cu destinaţia de locuinţă

LEGEA ANTIdracNEA A FOST APROBATA DE UE ! ...
Eurodeputaţii aprobă recomandările detaliate ale comisiei speciale privind infracţiunile fiscale

ALTA TAXA pesede LA BUGET CA ORICUM NU VA DA NICIO ...
Persoanele fizice şi juridice sunt obligate să îşi asigure împotriva dezastrelor naturale toate construcţiile cu destinaţia de locuinţă

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei: