Cumpara acum
Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Care sunt soluţiile pentru eficientizarea sistemului sanitar?

Scăderea birocraţiei
Creşterea transparenţei
Construcţia de spitale noi
Modernizarea spitalelor vechi
Parteneriatul public privat

Comentarii (7) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
[email protected] national.ro

[email protected] national.ro
Articole din editiile precedente:

USR a depus un proiect de lege pentru eliminarea pensiilor speciale

b1.ro
Parlamentarii USR au depus un proiect de lege care prevede eliminarea pensiilor speciale pentru șapte categorii profesionale: personalul aeronautic civil navigant, personalul auxiliar al instanțelor și al parchetelo ... »

Adunarea Parlamentară a NATO aduce la București peste 50 de delegații naționale

Adunarea Parlamentară a NATO va reuni la București, de vineri până luni, peste 50 de delegații naționale, secretarul general al Organizației Tratatului Nord-Atlantic, Jens Stoltenberg, urmând să fie prezent la sesiunea pl ... »

Lista de salarii a angajaților de la Camera Deputaților: Un șofer câștigă 3.700 de lei, iar un liftier - 2.300 de lei

Sursa foto: News.rob1.ro
Camera Deputaților a publicat indemnizațiile pentru funcțiile de demnitate publică alese și pe cele ale angajaților care ocupă funcții în serviciile instituției și în birourile parlamentare, în plată la 30 septe ... »

Camera Deputaților a publicat lista indemnizațiilor și salariilor de la 30 septembrie

Anca Dumitraşcu (gds.ro)
Camera Deputaților a publicat listele cu indemnizațiile pentru funcțiile de demnitate publică alese și cu salariile angajaților din serviciile Camerei și din birourile parlamentare, aflate în plată la 30 septembrie, scrie Ager ... »

Pawel Borys, presedintele Fondului de Dezvoltare Polonez, a intrat joia trecuta in colectivul special de consiliere pe politici economice de pe langa guvernul roman

Un pachet de simplificari pentru firme, un fond de investitii, sprijin pentru inovatii - sunt elemente ale Strategiei in favoarea unei Dezvoltari Responsabile, pe care autoritatile de la Bucuresti vor sa le foloseasca, scrie cotidianul Rzec ... »

Eurodeputata Viorica Dăncilă a vorbit în plenul Parlamentului European despre maximizarea șanselor femeilor pe piața muncii

Irina Băncilă
”Este nevoie de creșterea investițiilor în educație și formare, de accent pe formarea în domeniul antreprenoriatului, corelat cu sprijin pentru accesarea unor surse de finanțare, precum și de promovarea egalității ... »

Gigi Dragomir a fost numit în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale

b1.ro
Gigi Dragomir a fost numit în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale, printr-o decizie a premierului Mihai Tudose, care a fost publicată, marţi, 3 octombrie, în Mo ... »

Infrastructura de transport din Romania un dezastru

Azi s-a dezbatut in Parlament motiunea simpla pe transport initiata de grupurile parlamentare PNL-USR. Infrastructura de transport a unei natiuni reprezinta cel mai relevant barometru al gradului de dezvoltare economica.Din pacate infrastru ... »

Reuniunea cvadrilaterală la nivel înalt dintre România, Bulgaria, Serbia și Grecia

Mihai Tudose: „Am să reiau și o parte din ceea ce am discutat și am stabilit și am mai vorbit și cu dvs. după întâlnirea de la prânz, cu domnul prim-ministru Borisov. Nu am făcut altceva decât să extind ... »

România și Bulgaria au semnat o declarație de cooperare privind condițiile de muncă

România și Bulgaria au semnat astăzi, la Varna, o declarație de cooperare privind condițiile de muncă și protecția drepturilor angajaților. Ministrul Muncii și Politicilor Sociale din Bulgaria, Biser Petkov, și ministru ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

Se vorbeste mult de necesitatea de a folosi bicicl ...
5 motive pentru care sa porti casti pentru bicicleta

Nici-o primarie n-a intrat in legatura cu propriet ...
Persoanele fizice şi juridice sunt obligate să îşi asigure împotriva dezastrelor naturale toate construcţiile cu destinaţia de locuinţă

Da asta se întîmpla in Romania ,nu mai sunt bani ...
Persoanele fizice şi juridice sunt obligate să îşi asigure împotriva dezastrelor naturale toate construcţiile cu destinaţia de locuinţă

LEGEA ANTIdracNEA A FOST APROBATA DE UE ! ...
Eurodeputaţii aprobă recomandările detaliate ale comisiei speciale privind infracţiunile fiscale

ALTA TAXA pesede LA BUGET CA ORICUM NU VA DA NICIO ...
Persoanele fizice şi juridice sunt obligate să îşi asigure împotriva dezastrelor naturale toate construcţiile cu destinaţia de locuinţă

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei: