Cumpara acum
Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Care sunt soluţiile pentru eficientizarea sistemului sanitar?

Scăderea birocraţiei
Creşterea transparenţei
Construcţia de spitale noi
Modernizarea spitalelor vechi
Parteneriatul public privat

Comentarii (6) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
[email protected] national.ro

[email protected] national.ro
Adrian Dita, presedintele arbitrului telecom (ANCOM), si-a dat demisia

Sursa foto: YoutubeHotNews.ro
Adrian Dita, numit de Guvernarea PSD-ALDE, la sefia arbitrului telecom (ANCOM), a anuntat vineri, 20 octombrie, ca a decis sa renunte la mandatul de presedinte ... »

Premierul face campanie electorală printre fructe și legume

Sursa foto: Stiri pe surseb1.ro
Premierul face campanie electorală printre fructe și legume.Mihai Tudose s-a aflat vineri în Deva, acolo unde îl susține pe candidatul PSD, Petru Mărginean, la alegerile locale de duminică.”E campanie guvernamentală! ... »

Articole din editiile precedente:

Premierul Tudose a discutat cu reprezentanții BEI despre posibilitățile de asistență tehnică pentru stimularea investițiilor

Prim-ministrul Mihai Tudose a trecut astăzi în revistă, cu reprezentanții Băncii Europene de Investiții (BEI), în cadrul unei întrevederi la Palatul Victoria, domeniile prioritare din perspectiva expertizei și a fina ... »

Legea pensiilor nu se va regăsi în bugetul pe anul 2018

Liviu Dragnea își scuză neputința. După un an de zile în care s-a bătut cu pumnii în piept că va termina legea pensiilor, liderul PSD dă vina acum pe greaua moștenire. Dragnea spune că nu cunoaștea situația din ... »

Tentativa USR de a bloca înființarea companiilor municipale, dejucată de Tribunalul București

 Tribunalul București, Secția a II a, Contencios Administrativ și Fiscal, a respins în ședința publică din data de 17 octombrie, acțiunea formulată de consilierii generali USR împotriva Municipiului București, Cons ... »

Liviu Dragnea, despre bugetul de stat: Nu este foarte mare fericire în ministere. Ani de zile, s-a mers pe ideea de copy-paste

b1.ro
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că bugetul de stat va fi construit pe proiecte, precizând că în anii trecuți, ”s-a mers pe ideea de copy-paste”. ”Am convenit mai demult cu colegii ... »

Toți miniștrii remaniați au aceeași explicație

b1.ro
Noul ministru al Transporturilor, Felix Stroe, și-a preluat portofoliul de la Răzvan Cuc.Cuc a declarat că îi va oferi informații și sprijin actualului ministru. Întrebat ce consideră că a greșit de s-a ajuns î ... »

PNL susține adoptarea în regim de urgență a Codului Patrimoniului Cultural Național

Irina Băncilă
Prim-vicepreședintele Biroului Permanent Județean Iași, consilierul județean Liviu Brătescu, a participat, în calitate de coordonator al Comisiei de Cultură, Culte și Minorități a Partidului Național Liberal, la prima î ... »

Proiectul de lege privind reglementarea activităţii de telemuncă ar putea intra marţi în plen

Plenul Senatului ar putea dezbate marţi proiectul de lege privind reglementarea activităţii de telemuncă sau muncă la distanţă, informează economica.net.Iniţiator al proiectului este Guvernul şi, potrivit notei de fundamentare, ac ... »

Guvernul României a aprobat Programul de iarnă 2017-1018 în domeniul energetic

Guvernul a aprobat ieri, la propunerea Ministerului Energiei, Programul de iarnă în domeniul energetic. Acesta se adresează tuturor producătorilor de energie electrică și termică în cogenerare cu unități dispecerizabile ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

porci, la soci! ...
Summit Putin-Erdogan-Rohani la Soci, pentru a discuta viitorul Siriei

2000 de posturi in firmele primariei din bucale! t ...
Industria, cel mai mare angajator în 2016

doar pentru tineri, pentru oamenii ramasi nu?! ...
Eurodeputatul PSD Răzvan Popa susține creșterea investițiilor în programele menite să creeze locuri de muncă pentru tineri

decat de ziua nationala?! ...
Tudose, Dragnea şi Tăriceanu fug din Bucureşti de Ziua Naţională

anticipate, cu zdrobirea partidelor infiltrate de ...
Criza politică din Germania - încă departe de a fi soluționată. Partidele politice germane sunt incapabile să-și asume responsabilitățile pentru soarta guvernării

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei: