Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Considerați normal să plătiți vizita la medicul de familie?

Da
Nu
Casa de Sănătate trebuie să intervină

Comentarii (9) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
DNA a pus sechestru pe un teren, un apartament, două autoturisme şi conturi deţinute de Liviu Dragnea

Sursa foto: Știrile ProTV
Procurorii DNA au pus sechestru asigurător pe un teren, un apartament, două autoturisme şi conturi deţinute de Liviu Dragnea, pentru recuperarea prejudiciu ... »

Europarlamentar Iuliu Winkler: Politica comercială, în slujba oamenilor

Sursa foto:Accent Media
 Parlamentul European, conform Tratatului de la Lisabona, are competențe sporite privind comerțul internațional pe care ar trebui să le folosească într-un mod mai eficient în monitorizarea implementării acordurilor co ... »

Șoseaua de centura a municipiului Suceava este din nou prilej de exprimare demagogică a parlamentarilor liberali suceveni.

Aceștia acuză guvernul actual de rea-voință în cazul finalizării lucrărilor la acest obiectiv. Evident aceștia uită câteva aspecte precum faptul că această șosea a fost aprobată spre finanțare de un guvern PSD.Ei ui ... »

Premierul Tudose se delimiteaza in premiera de "statul paralel" invocat de Liviu Dragnea: "Nu inteleg conceptul, sincer. Eu imi vad de Guvern"

HotNews.ro
Prim-ministrul Mihai Tudose a declarat joi, la finalul dezbaterilor asupra motiunii de cenzura, ca nu intelege conceptul de stat paralel si ca el isi vede de Guvern si de statul de care trebuie sa se ocupe, scrie news.ro. E prima delimitare ... »

Tudose, Dragnea şi Tăriceanu fug din Bucureşti de Ziua Naţională

Paradă militară spectaculoasă la Alba Iulia, de 1 Decembrie.Deşi iniţial anunţaseră o paradă modestă, organizatorii s-au răzgândit pe loc, când Dragnea, Tăriceanu şi Tudose şi-au manifestat intenţia de a participa ... »

Fonduri suplimentare pentru bugetele locale, în vederea susținerii sistemului de protecție a copilului și a persoanelor cu dizabilități

 Aproximativ 240 de milioane de lei vor fi alocate suplimentar bugetelor locale din 36 de județe în vederea susținerii sistemului de protecție a copilului, a centrelor pentru persoane cu handicap grav și pentru plata asisten ... »

Ajutoare de urgență pentru 70 de familii afectate de calamități naturale ori probleme grave de sănătate

Guvernul va acorda ajutoare de urgență în sumă totală de 250.800 de lei pentru sprijinirea a 70 de familii şi persoane singure afectate de incendii, fenomene hidrometeorologice periculoase ori probleme grave de sănătate ce pot ... »

Remus Borza: Eu am votat pentru stabilitate politică și socială și pentru responsabilitate în actul de guvernare

 Dintr-o perspectivă personală și egoistă trebuia să votez împotriva unui partid care în iunie, urmare a votului meu la precedenta moțiune, m-a exclus. Dar mai presus de orgolii și frustrări trebuie să prevaleze in ... »

Articole din editiile precedente:

Deputat Ioan Dîrzu: Niciun salariu net nu va scădea ca urmare a transferului contribuțiilor.

Trebuie făcută distincția clară între efectele transferului contribuțiilor și cele ale Legii salarizării. Salariile nu scad, în nicio situație, din cauza transferului contribuțiilor de la angajator la angajat. Vor scăd ... »

Parlamentarii de la putere se grăbesc să aprobe înființarea Fondului Suveran de Investiții, cu un capital social de 9 miliarde de lei

Parlamentarii PSD-ALDE se grăbesc să aprobe o inițiativă legislativă privind înființarea Fondului Suveran de Dezvoltare și Investiții (FSDI). Astfel, inițiativa, semnată de 185 de aleși din coaliția de la guvernare, a fost ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

31312 locuri de munca vacante ajungpt un judet ca ...
31.312 locuri de muncă vacante la nivel național

Bulgaria are de 4 ori mai lung litoral de plaje, s ...
Bulgaria a primit anul trecut aproape 9 milioane de turisti, numarul lor creste de la an la an

1 euro/litru benzina, ca inainte de guvernarea dra ...
Intre un sfert si o treime dintre cei mai titrati analisti financiari din Romania vad un curs euro de 5 lei spre finalul anului (sondaj)

si dupa montaj, le casam? vin cele noi, turk buss ...
RATB va dota cu aer conditionat 100 de troleibuze

Recomandare lucru pe net exclusiv: cautam persoane ...
Avenir Telecom a lansat telefoanele Energizer pe piaţa din România

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei:

Economie mondiala

Actualitate