Cumpara acum
Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Considerați normal să plătiți vizita la medicul de familie?

Da
Nu
Casa de Sănătate trebuie să intervină

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
[email protected] national.ro

[email protected] national.ro
« Alte articole din categoria Politic

Ambasada Statului Palestina la Bucureşti apreciază declaraţia preşedintelui Klaus Iohannnis privind Ierusalimul

PoliticData adaugarii: 2018-01-06

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:

Ambasada Statului Palestina la Bucureşti salută declaraţia preşedintelui Klaus Iohannnis de a reafirma poziţia statului român în ceea ce priveşte statutul Ierusalimului.

„Prin decizia de a nu considera mutarea ambasadei la Ierusalim o opţiune legitimă, România dovedeşte încă o dată respect faţă de principiile de drept şi faţă de legea internaţională” a spus Excelenţa Sa, domnul Fuad Kokaly, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Statului Palestina la Bucureşti.

„Poziţia preşedintelui Klaus Iohannis rămâne în acord cu rezoluţiile deciziilor Consiliului de Securitate al ONU, a rezoluţiilor Adunării Generale a ONU, a Convenţiei a Patra de la Geneva şi, de asemenea, se aliniază deciziei unanime, îmbrăţişată cu fermitate de toate statele membre ale Uniunii Europene, din care România este parte.

Procesul de pace din Orientul Mijlociu se află acum într-un impas şi, aşa cum se arată şi în comunicatul Administraţiei Prezidenţiale de la Bucureşti, acesta nu poate fi deblocat fără implementarea soluţiei celor două state, astfel încât Statul Palestina cu capitala în Ierusalimul de Est să-şi exercite dreptul la auto-determinare şi să coexiste în pace cu vecinii săi, conform legii internaţionale şi tuturor rezoluţiilor emise de organizaţiile internaţionale citate mai sus.

Decizia unilaterală, singulară în context global, a Statelor Unite de a-şi muta ambasada la Ierusalim nu poate decât să zădărnicească instaurarea păcii şi a unui climat de normalitate în Cetatea Sfântă, simbol spiritual suprem pentru mai mult de jumătate din populaţia lumii.

România şi Palestina au o istorie comună bazată pe relaţii bilaterale oficiale de adâncă prietenie, sprijin şi ataşament reciproc şi, atât comunitatea palestiniană din România cât şi comunitatea română din Palestina stau chezăşie pentru legătura profundă dintre cele două naţiuni şi popoare. Mai mult decât atât, Ambasada Palestinei la Bucureşti a avut întotdeauna un partener preeminent în instituţiile statului român, iar relaţiile diplomatice dintre cele două state n-au fost niciodată mai strânse.

În acest context, ne exprimăm convingerea că România va rămâne în continuare un garant al respectării legilor internaţionale şi, de asemenea, un partener aparte în eforturile pe care Statul Palestina şi misiunea lui diplomatică la Bucureşti le întreprind pentru continuarea procesului de pace din Orientul Mijlociu.”
 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

 1. de Gheorghe:
  Ce se intampla pe plan extern nu intereseaza TV din Romania . Stirile transmise non-stop cu repetiție despre crime ,violuri ,incendii sunt mai importante ,cred patronii din Mass-media . Ar trebui ca noi, privitorii,sa le dam o lecție : mâine 7 Ianuarie de ziua SF.Ioan Botezătorul intre orele 15-18 sa închidem TV sau sa ne uitam la canale de sport sau natura . Doamne ajuta !
  2018-01-06, 14:51:57 (adresa: 5.14.146.*)
Adauga comentariul tau:
* Nume: Email:

* Mesaj:

caractere rămase.

Câmpurile notate cu * sunt obligatorii. Adresa de e-mail nu va fi publicată pe site. Mesajele sunt citite de redactorii Curierul National şi pot fi publicate in ziar.


Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

Imparatu Caligula si-a facut iapa senatir, dracNEA ...
Mihai Tudose si-a anuntat demisia din functia de premier - oficial

CATASTROFA TOTALA pesede ...
O recunoaştere pentru învăţământul dual

daca n-am putut da postei bani direct din buget, d ...
EximBank finanţează Poşta Română cu 30 de milioane de lei

CUM NU VII TU, TEPES DOAMNE, CA PRINZANDU-I PE PiS ...
„Încrederea în trăinicia poporului român”

HOTIA SI TALHARIA NE SALVEAZA ROMANIA ! ...
Organizaţia Municipală Iaşi a PSD susţine Guvernul Tudose

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei: