Cumpara acum
Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Politic

Partidul Verde filiala judeţeană Suceava: mărirea salariilor la partea medicală din România este un lucru foarte bun

Politic


Sursa foto:fr.wikipedia.org562 × 522

Data adaugarii: 2018-02-11

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:

Partidul Verde filiala judeţeană Suceava consideră că mărirea salariilor la partea medicală din România este un lucru foarte bun. Este şi timpul european ca cei care se ocupă de sănătatea noastră să câştige bine, dar nu trebuie uitat faptul că într-un spital nu lucrează numai medici, asistente şi infirmiere.

Pentru buna funcţionare a unui spital mai ai nevoie de personalul auxiliar şi de personalul TESA. Dacă nu intervine la timp un instalator, un tâmplar sau un electrician, actul medical este blocat. Dacă cei de la administrativ sau de la licitaţii lipsesc de la muncă vreo două săptămâni s-a sistat activitatea într-un spital, iar atunci importanţa unui inginer sau economist este la fel de vitală ca şi a unui medic.
La fel şi a unui muncitor de la întreţinere, fără el spitalul rămâne neconectat la cele uzuale. Este trist ca un inginer, economist, personal cu studii superioare, să aibă o leafă, din martie 2018, sub cea a unei infirmiere, iar un muncitor să ridice ceva mai mult de 1.000 de lei. Trebuie de găsit o soluţie care să echilibreze nivelul de salarizare la tot personalul din cadrul unui spital.

Din punctul nostru de vedere, al verzilor suceveni, discrepanţa uriaşă a lefurilor din sănătate, ne duce cu gândul către o discriminare premeditată venită din partea Ministerului Sănătăţii, ca să nu mai spunem că cei mai mulţi votanţi, pe care îi are PSD-ul, provin din rândul muncitorilor, iar aceştia se pare că sunt cei mai umiliţi.

De asemenea, Partidul Verde filiala judeţeană Suceava aminteşte faptul că ştejarul din localitatea Cajvana, judeţul Suceava, este unul din cei 13 finalişti ai Arborelui European al anului 2018. Orice sucevean, orice român, trebuie să promoveze şi să voteze acest falnic şi mândru ştejar, care a văzut 8 secole de istorie a Românie, pentru a câştiga competiţia din 2018, a declarat Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde.

 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Timpul de 30 zile în care puteaţi face comentarii pe marginea acestui articol a expirat.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  Dacă Sistemul Juridic e defect în 0glindă : Dem ...
  Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

  decat 2900 de milioane de euro am scos, din romani ...
  Ți-ai făcut ITP-ul?Acum poți rămâne fara masina!

  carmen dan spune un banc, dancila rade, dar nu int ...
  Cine gestionează şi răspunde pentru pesta porcină

  daca nu scoti 2900 lei si suspendarea inmatricular ...
  Ți-ai făcut ITP-ul?Acum poți rămâne fara masina!

  3 pupa l n dorsala pe bufonul din latul habspurcic ...
  Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei: