Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (3) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării a amânat decizia în cazurile Iohannis și al șefei DNA

foto: b1.roAndreea Andrei
Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD)  a amânat luni, 12 martie, decizia privind eticheta de ,,penali’’ folosită ... »

Fostul deputat USL Vlad Cosma este audiat la Parchetul General

foto: b1.roAndreea Andrei
                      Fostul deputat USL Vlad Cosma s-a prezentat luni, 12 martie, la Parchetul General, în legătură cu plângerea penală împotriva celor patru ... »

Claudia Ţapardel, europarlamentar PSD: Lipsa navigabilităţii Dunării nu este doar o problemă românească, ci în primul rând una europeană care afectează piaţa unică

Sursa foto: Wikipedia
În contextul problemelor foarte grave legate de navigabilitatea Dunării pe sectorul dintre România şi Bulgaria, situaţie care persistă de foarte mult timp, precum şi a refuzului repetat al autorităţilor bulgare de a-şi a ... »

PSD Suceava: Noi, parlamentarii social-democraţi dorim să ne exprimăm pe deplin asentimentul faţă de afirmaţia liderilor liberali suceveni referitoare la faptul că una din provocările PNL este raportarea la PSD

Noi, parlamentarii social-democraţi dorim să ne exprimăm pe deplin asentimentul faţă de afirmaţia liderilor liberali suceveni referitoare la faptul că "una din provocările PNL este raportarea la PSD". Au dreptate şi chiar ... »

Deputatul PNL Ion Stefan: Angajaţii din privat nu sunt doar o sursă de taxe şi impozite, ei susţin economia ţării

Interventia deputatului  PNL Ion Stefan, in plenul  Senatului, pe tema  initiativei pentru al 13-lea si 14-lea salariu in sectoriul privatPrezenta propunere legislativă are ca obiect posibilitatea acordării celui de al 13-l ... »

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a avut ieri, 12 martie 2018, o întrevedere cu miniştrii afacerilor externe din Republica Bulgaria, Ekaterina Zaharieva, şi din Republica Elenă, Nikos Kotzias

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a avut ieri, 12 martie 2018, o întrevedere cu miniştrii afacerilor externe din Republica Bulgaria, Ekaterina Zaharieva, şi din Republica Elenă, Nikos Kotzias, în prezenţa şefului diplomaţie ... »

Victor Negrescu: Susţinem menţinerea unei cooperări strânse cu Austria în contextul exercitării succesive a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a efectuat, luni, 12 martie 2018, o vizită de lucru în Austria, care a inclus întrevederi cu ministrul federal pentru Afaceri Europene în cadrul Cancelariei Fede ... »

Autoritatea Electorala: Numărul total de cetăţeni cu drept de vot înscrişi în Registrul electoral la data de 28 februarie 2018 este de 18.897.092

Numărul total de cetăţeni cu drept de vot înscrişi în Registrul electoral la data de 28 februarie 2018 este de 18.897.092, cu 4.336 mai puţini faţă de ultima informare publică realizată de Autoritatea Electorală Perman ... »

Articole din editiile precedente:

Traian Băsescu: PSD a votat pentru susținerea lui Klaus Iohannis la președinția Consiliului European

b1.ro
Traian Băsescu a declarat duminică, în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, că la Congresul de sâmbătă, PSD a votat în unanimitate în favoarea începerii dezbaterilor pentru cinci convenţii ... »

Procurorul Augustin Lazăr atacă ,,maniera primitivă de audiere’’ de la Ploiești

Andreea Andrei
             Procurorul Augustin Lazăr a catalogat înregistrările cu procurorii de la DNA Ploiești drept o ,,manieră primitivă de audiere’’. ,,Dacă va fi adevărat, pot să spu ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

huliganii la parnaie ...
Comisia de Apărare din Camera Deputaților va anunţa dacă o audiază pe Carmen Dan

Crisul Alb nu va inunda ...
Obiective de investiții din domeniul apelor, în valoare totală de 32 mil euro

Crisul Alb nu va inunda ...
Obiective de investiții din domeniul apelor, în valoare totală de 32 mil euro

pt 27% ramasi datornici la taxa si impozite se pr ...
ANAF pune tunurile pe sute de mii de români! E posibil să te numeri printre ei! Incredibil ce se va întâmpla cu toate veniturile

decat ca este egal cu zero! ...
Obiective de investiții din domeniul apelor, în valoare totală de 32 mil euro

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei:

Actualitate