Cumpara acum
Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (3) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Articole din editiile precedente:

Dan Nica (PSD): Românii riscă să plătească 2 miliarde Euro din cauza blocajului PNL şi USR pe Directiva prezumţiei de nevinovăţie

Sursa foto: ZiuaNews.ro
Dan Nica, liderul europarlamentarilor PSD, atrage atenţia că România riscă să piardă 2 miliarde euro după ce Comisia Europeană a anunţat că declanşează procedura de infringement pentru că ţara noa ... »

Consilierul Prezidential Bogdan Aurescu a avut vineri, o întrevedere cu Miroslav Lajčák, preşedintele Adunării Generale a ONU

Sursa foto: Adevarul
Consilierul prezidenţial pentru politică externă Bogdan Aurescu a avut vineri, 25 mai 2018, la sediul ONU de la New York, o întrevedere cu Miroslav Lajčák, preşedintele Adunării Generale a ONU, la întâlnire pa ... »

Dan Nica (PSD): România este sustenabilă fiscal, conform Raportului de Ţară al Comisiei Europene

Sursa foto: Stiri pe surse
Dan Nica, liderul europarlamentarilor PSD, atrage atenţia că Raportul semestrial de ţară al Comisiei Europene confirmă că România nu se confruntă cu riscuri de sustenabilitate fiscală pe termen scurt."Raportul de ţară a ... »

Proiectele de acte normative adoptate sau de care Guvernul a luat act în şedinţa de astazi

I. PROIECTE DE LEGI1. PROIECT DE LEGE pentru ratificarea Convenţiei între România şi Regatul Spaniei pentru eliminarea dublei impuneri cu privire la impozitele pe venit şi prevenirea evaziunii fiscale şi a evitării plăţii ... »

Ministrul afacerilor externe, Teodor Meleşcanu, l-a primit ieri, 21 mai, pe ambasadorul Republicii Slovace la Bucureşti, Karol Mistrik

Ministrul afacerilor externe, Teodor Meleşcanu, l-a primit ieri, 21 mai 2018, pe ambasadorul agreat al Republicii Slovace la Bucureşti, Karol Mistrik, cu ocazia prezentării copiilor scrisorilor de acreditare.Întâlnirea a cons ... »

Europarlamentarul Gabriela Zoană atrage atentia asupra abuzurilor care se comit asupra româncelor aflate la muncă în Italia

Europarlamentarul Gabriela Zoană apără drepturile femeilor românce care au ales să muncească în străinătate, atrăgându-le în mod expres atenţia poliţiştilor italieni în legătură cu abuzurile la car ... »

Premierul Viorica Dăncilă ofera un dineu în onoarea prim-ministrului Republicii Croaţia, Andrej Plenkovic

În seara aceasta, la Bucureşti, începe vizita oficială a prim-ministrului croat, domnul Andrej Plenkovic.Aceasta debutează cu un dineu de lucru oferit de prim-ministrul Viorica Dăncilă în cinstea înaltului ofici ... »

Partidul Ecologist Român sarbatoreste Ziua Eroilor

17.05.2018 Ziua Eroilor. Nu ne vom uita în veci eroii. Nu îi vom uita pe cei ce şi-au dat viaţa pentru ca noi să o trăim pe a noastră în pace. Istoria României de azi este scrisă de românii de ieri. Posad ... »

Subsecretarul de stat Victor Ionescu a participat la dezbaterile comisiei parlamentare speciale pentru pregătirea Președinției Consiliului Uniunii Europene

Curierul Naţional
Subsecretarul de stat din cadrul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, Victor Ionescu, a luat parte miercuri, 16 mai, la reuniunea Comisiei comune speciale pentru coordonarea activităților parlamentare necesare pregătirii Pr ... »

Consilierul prezidenţial pentru politică externă Bogdan Aurescu a efectuat miercuri, 16 mai, o vizită de lucru la Washington DC

Consilierul prezidenţial pentru politică externă Bogdan Aurescu a efectuat miercuri, 16 mai 2018, o vizită de lucru la Washington DC. Programul a cuprins o întrevedere cu Wess Mitchell, asistent al secretarului de stat al SUA pent ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

i a inlocuit cu lentile .. ....... ...
După opt ani de coșmar, Grecia iese de sub tutela creditorilor. Criza însă rămâne

numai dna sa nu va acuze de coruptie ...
MHS Truck & Bus și Roman SA vor să producă un camion românesc la standarde nemțești

trei la birou si al patrulea munceste ...
Munca in echipa, apreciata de noii antreprenori si manageri

energie ,,verde" platita de consumator ...
Energie verde pentru spitalele din Bucureşti

prost platite ...
26.814 locuri de muncă vacante la nivel naţional

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei: