Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (3) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Real estate

NTT Data închiriază 4.000 de metri pătraţi în proiectul de birouri Unirii View

Real estate


Sursa grafică: skyscrappercity.com

Data adaugarii: 2017-08-08

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:


Unirii View este proiectul de birouri cu cel mai central amplasament din Bucureşti, la doar cinci minute de Piaţa Unirii. Proiectul, a cărui dată de livrare este estimată pentru vara anului 2018, va avea 18 etaje şi o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 18.000 de metri pătraţi
Unirii View este primul proiect imobiliar din România care a aplicat pentru certificarea energetică BREEAM conform standardelor lansate în 2016
Furnizorul de servicii şi soluţii software NTT Data este parte a concernului japonez omonim, cu afaceri anuale de peste 13 miliarde de euro şi peste 76.000 de angajaţi la nivel mondial
Încheierea tranzacţiei a fost coordonată de către compania de consultanţă imobiliară Griffes

Furnizorul de servicii şi soluţii software NTT Data România a închiriat o suprafaţă de 4.000 de metri pătraţi în proiectul Unirii View, turnul de birouri cu 18 etaje aflat în dezvoltare la o distanţă de cinci minute de Piaţa Unirii din Bucureşti.

Unirii View, proiect dezvoltat de către investitorul belgian Yves Weerts în urma unei investiţii de aproximativ 33 de milioane de euro, va avea o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 18.000 de metri pătraţi, livrarea fiind estimată pentru vara anului 2018. Clădirea este amplasată pe bulevardul Corneliu Coposu şi va avea 18 etaje: parterul, 17 etaje pentru birouri şi ultimul etaj tehnic, plus o parcare subterană generoasă împărţită pe 3 niveluri. Cu o înălţime care va atinge 73 de metri, Unirii View va reprezenta şi cea mai vizibilă clădire din centrul Capitalei.
”Atingem deja un grad de preînchiriere de aproape 25%, cu peste un an înainte de finalizarea proiectului, fapt care atestă interesul pentru Unirii View şi dorinţa companiilor de a îşi desfăşura activitatea într-o clădire de birouri modernă, în care chiriaşii îşi pot dezvolta atât afacerile cât şi echipele, amplasamentul ultracentral de care beneficiază proiectul urmând să asigure un echilibru perfect între viaţa profesională şi cea personală a celor care vor lucra aici”, declară Yves Weerts, investitorul care dezvoltă Unirii View. 
Proiectul este primul din România care a aplicat pentru obţinerea certificării energetice BREEAM după noile standarde lansate în 2016, mai stricte comparativ cu cele anterioare, vizând obţinerea calificativului Excellent, procesul de certificare fiind gestionat de către BuildGreen, liderul pieţei de consultanţă în domeniul proiectării, dezvoltării şi certificării clădirilor sustenabile din România.
„Alegerea realizată de către NTT Data confirmă încă o dată tendinţa pe care o anticipam pentru anii 2018 - 2020: angajatorii puternici din domeniul serviciilor trebuie să fie în centru.
Clădirile de birouri cu specificaţii foarte bune, facilităţi multiple şi amplasament central sunt proiectele sustenabile pe termen lung - clădiri la care logourile chiriaşilor de pe faţadă nu se schimbă nici după 10 ani”, a declarat Andreea Păun, managing partner al companiei de consultanţă Griffes, companie care a coordonat tranzacţia.
Furnizorul de soluţii şi servicii software NTT Data România îşi va muta din 2018 sediul central din Bucureşti în zona Unirii, aceasta fiind prima companie de mari dimensiuni din domeniul IT&C care alege să închirieze birouri într-o zonă centrală din Bucureşti, suprafaţa preluată fiind de asemenea de patru ori mai mare faţă de cea actuală.
„În următorii ani ne dorim o prezenţă sporită pe piaţa locală şi, în consecinţă, am considerat că este foarte important să închiriem o locaţie reprezentativă, la nivelul pretenţiilor pe care le avem faţă de evoluţia activităţilor noastre din România. Suntem bucuroşi că am ajuns la o soluţie în acest sens cu proprietarii clădirii Unirii View. Pentru anul financiar în curs planificăm atingerea unei cifre de afaceri de 55 de milioane de euro şi mărirea echipei NTT Data România la 1.600 de membri, de la 1.450 de persoane în prezent”, a declarat Daniel Metz, CEO NTT Data România, companie parte a concernului japonez cu acelaşi nume, un gigant cu afaceri anuale de peste 13 miliarde de euro şi cu peste 76.000 de angajaţi la nivel mondial.
Prima fază a dezvoltării Unirii View se va încheia în această săptămână, odată cu finalizarea lucrărilor subternare, proiectul „ieşind” astfel la suprafaţă. Antreprenorul general desemnat pentru Unirii View este Bog’Art, una dintre cele mai vechi şi mai renumite companii de construcţii din Bucureşti.
Unirii View este una dintre clădirile din Bucureşti cu cel mai eficient etaj, având o lăţime de 12 metri între faţadă şi nucleul clădirii, fără stâlpi sau alte elemente de structură. Înălţimea netă va fi de 2,9 metri pe nivel, clădirea va dispune de un generator electric alocat în funcţie de nevoile chiriaşilor, ferestre care se vor putea deschide şi un sistem de ventilaţie performant, elemente care vor putea permite o densitate de o persoană la opt metri pătraţi.
Investitorul din spatele Unirii View este Yves Weerts, un antreprenor de naţionalitate belgiană care a derulat mai multe investiţii pe piaţa imobiliară din România, precum dezvoltarea şi vânzarea Deva Logistics Park către fondul de investiţii CTP. 
Echipa din spatele Unirii View este completată de Westfourth Architecture, care în cooperare cu DMA Architecture & Interior Design aduc viziunea arhitecturală şi gestionează partea de design, Speedwell Real Estate Development, prin Didier Balcaen, care coordonează intregul proces de dezvoltare, precum şi project managementul cladirii, în timp ce compania de consultanţă imobiliară Griffes, reprezentată de către Andreea Păun, se ocupă de strategia de leasing şi de managementul comercial.
 
 • Currently 1.00/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

Nota curentă: 1.0 din 1 vot

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Timpul de 30 zile în care puteaţi face comentarii pe marginea acestui articol a expirat.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  In al WW II toti militarii au purtat la bandulier ...
  Rusia: Un tir cu patru rachete intercontinentale Bulava a reuşit în Marea Albă

  chiria au platit-o? ...
  Sediul central al Partidului România Mare (PRM) a fost spart

  multi elevi din romania nu stiu citi nimic. ...
  Copiii din scolile elementare nu stiu sa citeasca ceasul. Care este cauza?

  pt. 5,6 psdprostac balbait: USR a votat impotriva ...
  Lovitură pentru Ungaria: Statutul de democraţie sigură, pus la îndoială de Canada, după ce o activistă a primit azil politic

  Si la Sebastian Guita din Srbia ! ...
  Unde sunt fondurile C.A.S.

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei:

  Economie mondiala

  Actualitate

  Turism

  IT&C

  Transporturi

  Auto

  Real estate

  Extern