Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Considerați normal să plătiți vizita la medicul de familie?

Da
Nu
Casa de Sănătate trebuie să intervină

Comentarii (9) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Articole din editiile precedente:

Sonae Sierra, profit net de 78 mil. euro în primele nouă luni ale lui 2017

Sursa foto: propertyeu.info
• Rezultatul direct se ridică la 45,2 milioane euro  • EBIT atinge 75,8 milioane euro• Vânzările chiriaşilor şi chiriile prezintă rezultate pozitive • Reuşita punerii în ... »

ANAF a recuperat peste 1 milion de euro prin executare silită

Sursa foto: romaniajournal.ro
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a valorificat, marţi, 7 noiembrie a.c, prin licitaţie, un ansamblu de bunuri imobiliare, preţul de adjudecare fiind de 4.950.000 de lei, fără TVA. Preţul de pornire al celei de-a treia lic ... »

CTP a achiziționat Phoenix Logistics Center, în urma unei tranzacții în valoare de 7 milioane de euro

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, a înregistrat în 2017 cel mai rapid ritm de dezvoltare de la intrarea ... »

Cumparaturi prioritare pentru apartamentul in care esti chirias

Daca ai gasit un apartament foarte bun de inchiriat, intr-o zona potrivita si la un pret excelent, atunci nu mai sta pe ganduri. Ia-l pana nu este prea tarziu si trece cu vederea faptul ca acel spatiu mai are nevoie de cateva cumparaturi, p ... »

Reţeaua de sănătate şi fitness World Class România se extinde cu o nouă locaţie emblematică în centrul oraşului Cluj-Napoca

Cu o investiţie de 2 milioane de euro, World Class România, lider în industria de sănătate şi fitness, va inaugura World Class Record Park în Cluj-Napoca, în cea de-a doua parte a anului 2018. World Class Rom&aci ... »

513.000 de tranzacţii imobiliare, în România

În primele zece luni ale anului 2017 au fost înregistrate, în toată ţara, 512.935 de vânzări. În luna octombrie 2017, numărul imobilelor care au făcut obiectul contractelor de vânzare-cumpărare, la ... »

Sectorul construcţiilor a înregistrat o scădere în anul 2016, atingând 9,6 miliarde euro

Conform studiului realizat de Euler Hermes, sectorul construcţiilor a pierdut în ansamblu aproximativ 2% în anul 2016, atingând pragul de 9,6 miliarde euro, în timp ce numărul angajaţilor a crescut aproximativ cu ... »

West Gate va găzdui Alpha Bank până în 2026

Parcul de birouri West Gate, deținut de compania Genesis Property, prelungește contractul de închiriere cu ALPHA BANK până la sfârșitul anului 2026.  ALPHA BANK și-a început activitatea în West G ... »

Rețeaua de sănătate și fitness World Class România se extinde cu o nouă locație emblematică în centrul orașului Cluj-Napoca

Cu o investiție de 2 milioane de euro, World Class România, brandul devenit lider în industria de sănătate și fitness, va inaugura cel mai nou club, World Class Record Park în Silicon Valley-ul Europei, Cluj-Napoca, &i ... »

Sema Parc şi parcul de afaceri Sema Office au atras 3 noi chiriaşi

River Development, compania care administrează şi dezvoltă proiectele imobiliare din cadrul parcului de afaceri Sema Office şi parcul industrial Sema Parc, a atras 3 noi chiriaşi în cursul anului 2017: Mega Image, Praktiker şi S ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

DISTATURA ISLAMICA TOTALA DACA UN ZIARIST FACE INC ...
Turcia: Un jurnalist a fost eliberat... trei au fost condamnați la închisoare pe viață

RIO de JA.NEIRO. RIO-România, JA-Jar, NEIRO-Ordin ...
Brazilia: Armata va prelua controlul securităţii în Rio de Janeiro

da,dar daca ai scanat din greseala un produs de do ...
Carrefour extinde serviciul "Casa ta - Self Service"

In numele parlamentului romaniei unde am o partici ...
Președintele Comisiei pentru afaceri europene din Bundestag cere Comisiei Europene să activeze Articolului 7 în cazul României dacă vor continua atacurile asupra justiției

Cine din Romania nu doreste pace sociala ,dreptat ...
Presedintele Asociatiei Autism Europa a sesizat Consiliul pentru Combaterea Discriminarii, pentru ca premierul Viorica Dancila a folosit termenul “autist” in mod jignitor

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei:

Actualitate Companii

Politic

Actualitate