Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Real estate

Apartamente cu finisaje moderne si incalzire in pardoseala isi asteapta proprietarii - Cine sunt cumparatorii?

Real estateData adaugarii: 2017-12-19

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:

Etapa a doua a proiectului Nusco Citta Residential Park a fost vândută în proporție de 40%.
 
Apartamentele din prima fază a proiectului rezidențial dezvoltat de Nusco Imobiliara în cartierul Pantelimon din capitală au fost finalizate, iar livrarea a început din luna august, urmând a fi încheiate până la sfârșitul anului. 
 
Prima etapă a proiectului a însemnat ridicarea a două blocuri cu apartamente de două și trei camere, în total fiind finalizate 186 de apartamente. Localizate în apropriere de Piața Delfinului, de Mega Mall și Arena Națională, locuințele au fost realizate cu atenție deosebită pentru detalii, atât în ceea ce privește calitatea finisajelor, cât și a costurilor de întreținere. 
 
Pereții exteriori ai blocurilor sunt alcătuiți din blocuri de zidărie termoizolantă peste care este montat un termosistem cu grosime de 10 cm din polistiren, iar tâmplăria exterioară este Tri-Pan de la Pinum, fereastră triplă, cu cinci camere de izolație. O premieră în cadrul blocurilor de locuințe din București este încălzirea prin pardoseală, care duce la o economie de energie de circa 30%. 
 
De asemenea, centrala termică cu care sunt echipate apartamentele este de 24kw în condensație, cu randament ridicat, tiraj forțat Viessmann și panou de control electronic. În living room este prevăzută și preechiparea completă a alimentării echipamentelor de aer condiționat. 
 
Etapa a doua a proiectului va cuprinde același tip de apartamente, cu finisaje identice, de aceeași calitate. Cele două blocuri, care vor avea în total 188 de apartamente de două și trei camere, au deja ridicată structura de rezistență și se estimează că vor fi gata la jumătatea anului viitor.
 
 
Compania a început vânzarea apartamentelor și peste 40% dintre acestea au fost deja contractate, fiind încheiate pre-contracte cu angajament de cumpărare și avans. Clienții, ca și în prima etapă a proiectului, sunt în principal tineri, angajați în corporații și multinaționale, care doresc să locuiască în interiorul orașului pentru a fi aproape de centru și de locul de muncă. 
 
Principala modalitate de achiziție este creditul ipotecar, o bună parte a acestora (circa 35% din total) apeleaza la programul Prima Casă. Un procent de 40% sunt clienți care au apelcat la credit ipotecar clasic, iar restul au achiziționat cu resurse proprii. Prețul mediu pentru un apartament este de 1.000 euro/mp, cu suprafețe care pornesc de la 64 metri pătrați pentru un apartament 2 camere și de la 89 de metri pătrați pentru unul cu trei camere. 
 
Nusco Imobiliara este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din România. Înființată în 1997, compania a dezvoltat numeroase proiecte importante: ansambluri rezidențiale, clădiri de birouri și parcuri comerciale. Printre ele se numără: Aleea Alexandru Office, Caramfil Office, Parcul Pipera 48, Nusco Tower. Toate aceste proiecte i-au permis să câștige rolul de jucător de referință în dezvoltarea imobiliară a orașului București. 

 
 • Currently 1.71/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

Nota curentă: 1.7 din 7 voturi

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Timpul de 30 zile în care puteaţi face comentarii pe marginea acestui articol a expirat.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  Shantajul Greciei impotriva Republicii Macedonia ( ...
  Acord după 27 de ani de negocieri: Grecia și Macedonia au semnat o înțelegere pentru schimbarea numelui fostei republici iugoslave

  Dragnea, presedinte PSD ,presedintele camerei depu ...
  Concluziile şedinţei de urgenţă PSD de după condamnarea lui Dragnea

  Mai voi sunteti in toate mintile .Dupa ce Fierea ...
  Concluziile şedinţei de urgenţă PSD de după condamnarea lui Dragnea

  Mai voi sunteti in toate mintile .Dupa ce Fierea ...
  Concluziile şedinţei de urgenţă PSD de după condamnarea lui Dragnea

  sunt ferm hotarat ,sa NU te votez. ...
  Iohannis: Sunt ferm hotărât să candidez pentru încă un mandat de președinte

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei:

  Business Style

  Actualitate

  Turism

  IT&C