Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Considerați normal să plătiți vizita la medicul de familie?

Da
Nu
Casa de Sănătate trebuie să intervină

Comentarii (9) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Real estate

Doraly a investit 1,5 milioane de euro în achiziţia unui teren pentru extindere

Real estate


Sursa foto: profit.ro

Data adaugarii: 2018-02-06

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:

 
Doraly Expo Market, unul dintre cele mai mari parcuri comerciale specializate în articole pentru casă şi produse alimentare din România, a achiziţionat un teren cu suprafaţa de 15.000 mp, în Afumaţi, în vecinătatea imediată a parcului, cu acces la DN2. 

Achiziţia face parte dintr-un plan de investiţii care vizează extinderea parcului prin construcţia de noi pavilioane şi modernizarea celor existente. Valoarea achiziţiei a depăşit suma de 1,5 milioane de euro şi a fost finanţată din surse proprii. Investiţiile în extindere sunt estimate la aprox. 8 milioane de euro doar în 2018, la finanţarea cărora participă Alpha Bank şi Piraeus Bank, prin suplimentarea cu 5 milioane de euro a liniei de credit existente.
„Strategia Doraly în 2018 include atât extinderea suprafeţei parcului comercial, prin achiziţii de terenuri pentru construcţii noi, cât şi diversificarea canalelor de vânzare, prin dezvoltarea retailului de tip Cash&Carry şi intrarea Doraly în mediul online. Astfel, suntem bucuroşi să oferim chiriaşilor noştri spaţii comerciale moderne, cu facilităţi logistice adaptate cerinţelor actuale, asigurând totodată şi promovarea într-un mediu aflat pe un trend ascendent. Pentru terenul nou achiziţionat avem în plan atât dezvoltarea a două noi pavilioane, P9 şi P10, cu acces direct din DN2, cât şi modernizarea unui pavilion existent, de asemenea cu acces direct din DN2. Doraly rămâne una dintre destinaţiile preferate de aprovizionare pentru comercianţii din Bucureşti şi din ţară, dar şi pentru clienţii persoane fizice, iar dorinţa noastră este să-i întâmpinăm cu o ofertă cât mai bogată de produse, la preţuri foarte avantajoase”, a declarat Alexandru Rusu, CEO Doraly.
Aflat în Afumaţi, pe DN2, în proximitatea liniei de centură, Doraly a început în 2016 un amplu proces de extindere, concretizat până în prezent prin deschiderea a trei pavilioane comerciale, cu o suprafaţă totală de 13.400 mp şi crearea a 200 de locuri de parcare. În cadrul spaţiilor noi, se află şi două magazine cash&carry, construite pe o suprafaţă totală de aproape 10.000 mp. Produsele comercializate în Doraly au preţuri de producător/importator.  
Dezvoltat pe 260.000 mp, parcul comercial Doraly cuprinde 31 de pavilioane moderne, cu o suprafaţă totală închiriabilă de peste 84.000 mp, având peste 850 de spaţii comerciale şi aproximativ 5.000 de locuri de parcare, inclusiv subterane. Acesta găzduieşte 550 de producători, importatori şi distribuitori, care comercializează într-o gamă variată produse alimentare şi non-alimentare (instalaţii electrice, instalaţii şi obiecte sanitare, electronice şi electrocasnice, detergenţi şi cosmetice, articole de menaj, articole pentru casă, îngrijire personală, jucării, birotică şi papetărie), oferind în total peste 550.000 de articole.
 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Adauga comentariul tau:
  * Nume: Email:

  * Mesaj:

  caractere rămase.

  Câmpurile notate cu * sunt obligatorii. Adresa de e-mail nu va fi publicată pe site. Mesajele sunt citite de redactorii Curierul National şi pot fi publicate in ziar.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  poluator la micro ...
  Treci pe centrală termică de apartament? Avantaje și dezavantaje

  la ct nu poti sa tii un geam intredeschis ca ti in ...
  Treci pe centrală termică de apartament? Avantaje și dezavantaje

  la ct nu poti sa tii un geam intredeschis ca ti in ...
  Treci pe centrală termică de apartament? Avantaje și dezavantaje

  expert de carton si a lansat raportul anul, o nuli ...
  Expert Forum şi-a lansat raportul anual: Guvernarea de tip bazar

  sa nu cada reteaua ca dispare pokemonul ...
  3 din 4 români aleg smartphone-ul în locul televizorului

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei:

  IT&C

  Transporturi

  Retail