Cumpara acum
Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Retail

Alexandrion Group a primit trei premii pentru realizările de anul acesta și de anul trecut.

Retail - Curierul Naţional
(citeste alte articole de acelasi autor »)


Data adaugarii: 2017-12-31

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:

Seria recunoașterii succeselor Alexandrion Group a început cu premiul I la categoria Industrie oferit de Camera de Comerț și Industrie a României pe 9 noiembrie 2017, în cadrul Galei Topul Național al Firmelor - ediția XXIV. 

Clasamentul este realizat anual de Camera de Comerț și Industrie a României pe baza unei metodologii complexe şi unitare la nivel naţional, prevăzută de lege şi implementată de fiecare Cameră la nivel de judeţ. Acest top analizează indicatori ca cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi eficienţa utilizării capitalului angajat.

Alexandrion Group a fost desemnat câștigător după ce, pentru ediția din acest an, au fost analizate  peste 12.300 de companii din șapte domenii de activitate: industrie, servicii, comerț, turism, cercetare-dezvoltare și high- tech, agricultură, silvicultură și pescuit și construcții. 

Tot pe locul I  s-a clasat Alexandrion Group  și în topul celor mai performante firme din județul Prahova, organizat de Camera de Comerț și Industrie Prahova. Clasamentul este considerat cel mai obiectiv si mai concludent clasament care evidențiază performanța economică a firmelor prahovene pe anul trecut.  Datele care pe care se bazează acest top sunt furnizate de Oficiul Național al Registrului Comerțului și de Ministerul Finanțelor.  

Al treilea premiu câștigat anul acesta de Alexandrion Group a fost oferit în cadrul Galei Premiilor Industriei organizată de Revista Capital.
Grupul Alexandrion, lider național al pieței băuturilor alcoolice, a câștigat locul al treilea la categoria Industrie alimentară și producție de băuturi alcoolice. Asta după ce, anul acesta, compania Alexandrion a dat startul primei producţii de distilat de malţ, care va sta la baza primului single malt produs în România. Mai mult, această disticție vine după ce Alexandrion Group și-a anunţat intrarea pentru prima dată pe piaţa din Statele Unite ale Americii. Investiţia peste Ocean va fi una etapizată şi ar putea ajunge până la 100 milioane de dolari. Viitoarea distilerie ar urma să fie construită în statul New York din SUA, după modelul şi dimensiunile celei existente în România.

Și topul celor mai performante companii realizat de Forbes România are în atenție Alexandrion Group.  Realizările grupului Alexandrion îl poziționează pe locul 73 din cele 500 de companii românești cuprinse în top. 

Președintele Alexandrion Group, Nawaf Salmeh, mulțumește tuturor pentru onoarea acordată și anunță că investițiile companiei vor continua anul viitor conform strategiei bine stabilite deja. 

Despre Alexandrion Group:

Distileriile Alexandrion şi Distileriile SABER 1789, care, împreună, înglobează o istorie de peste 200 de ani în industria locală a băuturilor spirtoase, au creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din România, recunoscute atât pe plan intern, cât şi internaţional pentru calitatea şi rafinamentul lor. Portofoliul de produse proprii cuprinde toate categoriile de băuturi spirtoase cerute pe piaţă, inclusiv băuturi tradiţionale româneşti. Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt Alexandrion 5* şi 7*, faimosul vinars Brâncoveanu XO, VS şi VSOP, Zolmyr, SABER Elyzia şi alte produse care au asigurat companiei poziţia de lider pe piaţa băuturilor spirtoase şi tradiţionale din România.
 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Timpul de 30 zile în care puteaţi face comentarii pe marginea acestui articol a expirat.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  Mai sa fie. Sa fie aceasta miscare a rusilor leg ...
  Alro Slatina vinde din actiuni

  fara nica suntem o tara in care platesti pt orange ...
  800.000 de imobile, înregistrate, până în prezent, prin Programul naţional de cadastru şi carte funciară 2015-2023

  fara nica suntem o tara in care platesti pt orange ...
  800.000 de imobile, înregistrate, până în prezent, prin Programul naţional de cadastru şi carte funciară 2015-2023

  Ce tara suntem daca dupa 28 de ani de la lovitura ...
  800.000 de imobile, înregistrate, până în prezent, prin Programul naţional de cadastru şi carte funciară 2015-2023

  dracNEA SA VA IA DE PiSD-ei BORATI SI BORFASI CE P ...
  Discursul Asistentului Secretarului de Stat al SUA pentru Europa şi Eurasia, Wess Mitchell, la Universitatea din Bucureşti

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei: