Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Retail

Mars îşi consolidează echipa de Corporate Affairs pentru Europa Centrală

Retail - Irina Băncilă
(citeste alte articole de acelasi autor »)www.ppic.pl

Data adaugarii: 2018-02-14

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:

Mars, companie de familie înființată acum mai bine de 100 de ani în SUA, este astăzi unul dintre liderii globali în industria FMCG, oferindu-le consumatorilor săi de pretutindeni momente plăcute prin unele dintre cele mai îndrăgite branduri din lume precum Snickers, M&M’s sau Orbit.
 
Pentru a-și consolida poziția în Europa Centrală, cluster care include: Cehia, Slovacia, Ungaria și România, Mars își întregește echipele de management de la nivel de regiune, una dintre acestea fiind și echipa de Corporate Affairs căreia i s-au alăturat recent doi membri: Zuzana Lošáková în funcția de Director Corporate Affairs pentru Europa Centrală și Alexandra Ilinca, Manager Corporate Affairs Mars Europa Centrală. Numirea celor două se înscrie în strategia Mars de intensificare a comunicării pentru a crește notorietatea companiei la nivel regional și local.

Dacă până acum comunicarea Mars în Europa Centrală s-a concentrat pe promovarea brandurilor sale globale, începutul acestui an marchează și angajamentul de a comunica mai mult despre Mars ca organizație. Având în vedere acest obiectiv, Zuzana Lošáková a fost numită în echipa de management pentru Europa Centrală pe poziția de Director Corporate Affairs.

„În viziunea mea, consumatorii trebuie să ajungă să cunoască organizația din spatele brandurilor pe care le îndrăgesc, să afle cum lucrăm, care ne sunt valorile, cum gândim și cum acționăm pentru a deveni sustenabili pentru viitorul nostru și al generațiilor care ne urmează”, a spus Zuzana Lošáková.
Zuzana va fi responsabilă pentru gestionarea comunicării externe și interne, a zonei de public affairs și a relației cu stakeholderii externi (asociații de profil, ONG-uri, entități guvernamentale) ai Mars din Europa Centrală.

„Mars conduce an de an topuri prestigioase  la categoria „Cel mai bun angajator” din lume, cum ar fi, de exemplu, Great Place to Work®. Rolul meu este, printre altele, să comunic despre afacerea de familie Mars, care are atât de multe de oferit oamenilor talentați care doresc să își dezvolte cariera, să comunic despre compania care are grijă de toți „Asociații” săi, așa cum sunt numiți aici angajații. Sunt multe experiențe care susțin oferta Mars în calitate de angajator și am întâlnit deja o mulțime de oameni aici pe care Mars i-a ajutat să crească, să își dezvolte pasiunile și să aibă cariere de succes.”, a mai spus Zuzana. 

Zuzana are 15 ani de experiență în Corporate Affairs și PR. Și-a început cariera într-o agenție de PR, deținând apoi pozițiile de Manager Comunicare Corporate și PR într-o cunoscută companie din FMCG.
Cel mai recent, Zuzana a condus Comunicarea pentru un mare lanț comercial din Slovacia, fiind responsabilă de operațiunile de comunicare internă, externă, public affairs și CSR. Ea are experiență în a reprezenta interesele companiilor și industriilor în camere de comerț și asociații patronale. Zuzana este din Slovacia și va avea biroul la sediul  Mars din Praga.

Alexandra Ilinca s-a alăturat la rândul ei recent echipei Corporate Affairs care lucrează pentru Mars Europa Centrală, fiind subordonată direct Zuzanei Lošáková. Din poziția de manager Corporate Affairs pentru Europa Centrală, Alexandra va lucra de la București și va oferi suport în definirea și implementarea strategiei de comunicare pentru Mars în Cehia, Slovacia, Ungaria și România.

„Mars este o afacere de familie cu o istorie de peste un secol care își asumă rolul de a aduce în atenția publicului teme notabile.  Mai mult decât atât, anul trecut, compania și-a pus numeroasele activități de responsabilitate socială corporativă sub umbrela ambițiosului plan „Sustainable in a generation”, prin care sunt prevăzute investiții de aproape un miliard de dolari pentru a aborda provocări precum schimbările climatice sau pentru a rezolva problema sărăciei de-a lungul lanțului de aprovizionare.”, a spus Alexandra Ilinca.

Alexandra lucrează în comunicare și relații publice din 2008 când s-a alăturat subsidiarei din România a unui grup francez din domeniul energiei. Din această poziția ea construit și a implementat strategia de comunicarea internă pentru cei peste 3500 de angajați ai grupului, a dezvoltat diverse campanii de rebranding  sau brand awareness având drept scop creșterea notorietății mărcii pe piața locală. A gestionat, de asemenea, proiecte privind diversitatea de gen și a dezvoltat programe de CSR.

Despre Mars
 
Mars a intrat pe piața din România în 2008. Din 2016, filiala din România este organizată sub umbrela Mars Multisales Central Europe, care include și piețele din Ungaria, Cehia, Slovacia. Cu 540 de angajați (denumiți Asociați), organizația din Europa Centrală operează în prezent în trei categorii: dulciuri (ciocolată, gumă & bomboane), food (orez și sosuri) și hrană pentru animale.
 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Timpul de 30 zile în care puteaţi face comentarii pe marginea acestui articol a expirat.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  Dacă Sistemul Juridic e defect în 0glindă : Dem ...
  Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

  decat 2900 de milioane de euro am scos, din romani ...
  Ți-ai făcut ITP-ul?Acum poți rămâne fara masina!

  carmen dan spune un banc, dancila rade, dar nu int ...
  Cine gestionează şi răspunde pentru pesta porcină

  daca nu scoti 2900 lei si suspendarea inmatricular ...
  Ți-ai făcut ITP-ul?Acum poți rămâne fara masina!

  3 pupa l n dorsala pe bufonul din latul habspurcic ...
  Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei: