Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Retail

CTP administrează cinci dintre cele mai importante 10 clădiri industriale care au certificare BREEAM in-Use*

Retail - Irina Băncilă
(citeste alte articole de acelasi autor »)CTPark Plzen

Data adaugarii: 2018-03-06

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:


 
 Dezvoltatorul de parcuri industriale și logistice premium CTP își continuă, la nivel internațional, eforturile de a sprijini dezvoltarea permanentă și durabilă prin construirea de spații logistice de cea mai bună calitate, care primesc distincții remarcabile. În prezent, CTP deține și administrează, în Europa, cinci dintre cele mai importante 10 clădiri industriale care folosesc certificarea BREEAM in-Use. Patru dintre acestea au primit calificativul BREEAM “Very good”. 

Certificarea BREEAM, care evaluează clădirile în funcție de impactul lor asupra mediului, consumul de apă și energie, materialele utilizate, calitatea mediului interior și calitatea de ansamblu necesară pentru o muncă eficientă, este una dintre cele mai importante atestări ale industriei în care activează CTP. Clădirile de calitate superioară, construite și administrate de CTP, se află de mult timp în clasamentul construcțiilor cel mai bine cotate de pe piață. Din topul primelor 10 clădiri dezvoltate la cele mai înalte standarde, CTP deține cinci: una situată în CTPark Bor, trei în parcul din Plzeň și una în CTPark Mladá Boleslav. Acest clasament a fost alcătuit luând în considerare calificativele BREEAM primite. 

“Suntem mândri pentru această realizare, care confirmă calitatea clădirilor noastre. Contăm pe obținerea certificării BREEAM pentru toate clădirile pe care le avem în acest moment în construcție.
În calitate de lider de piață, căruia îi pasă de protejarea mediului și de bunăstarea oamenilor care lucrează în parcurile CTP, confirmăm angajamentul nostru ferm de a avea o activitate sustenabilă. Credem că acest lucru dovedește că CTP este un membru responsabil al comunităților locale unde își desfășoară activitatea”, explică Stefan de Goeij, Șeful Departamentului de Management al Proprietății al CTP.

O clădire din CTPark Bor, una din CTPark Prestice (proprietate situată la circa 20 km de Plzeň), precum și două clădiri situate în CTPark Plzeň au primit certificarea BREEAM, calificativul “Very Good”, ceea ce confirmă standardele înalte de calitate și sustenabilitate ale construcțiilor. Clădirea din CTPark Bor este în primele cinci cel mai bine construite clădiri industriale din Europa. În afara construcțiilor sale indusriale, CTP a avut numeroase realizări și în alte segmente ale afacerii. În ultimii ani, turnul Spielberk Office Centre, situat în Brno, a primit certificarea BREEAM pentru clădiri de birouri, cu cel mai înalt calificativ posibil: “Outstanding”. La acel moment, în 2012, în afara clădirilor de birouri din Marea Britanie nicio altă clădire din Europa nu mai primise acest calificativ. 

Astfel CTP continuă să se concentreze asupra strategiei de reducere a impactului asupra mediului. În prezent, în toate parcurile CTP s-a redus consumul de energie prin utilizarea tehnologiei de iluminare cu LED, atât la interior, cât și la exterior. Diferite inovații în ceea ce privește sistemul de management al clădirilor, măsurarea inteligentă a utilităților și Internetul Lucrurilor (Internet of Things – IoT) contribuie la scăderea consumului și la creșterea eficienței energetice. 

 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Timpul de 30 zile în care puteaţi face comentarii pe marginea acestui articol a expirat.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  Bai nr. 1 , da spune ma si tu ceva odata. Ai acei ...
  Primele reacții din PSD, după condamnarea lui Dragnea ​

  Cea mai pertinenta in a comenta condamnarea lui D ...
  PRESA INTERNAȚIONALĂ, despre condamnarea lui Liviu Dragnea la închisoare

  Citesc si nu imi vine sa cred: SUA se retrage di ...
  Angela Merkel - preocupată de «tendințele agresive» ale Iranului

  Liviu va face puscarie sau arest la domiciliu pe I ...
  Liviu Dragnea, condamnat cu executare!

  BRAZILIA 8 DUMNEZEU 8; Brazilia 8/15 Dumnezeu 8/15 ...
  Brazilia revine în scenă

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei: