Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Retail

Starbucks va deschide o nouă cafenea ȋn clădirea Campus 6.1

Retail - Irina Băncilă
(citeste alte articole de acelasi autor »)Campus 6 Skanska

Data adaugarii: 2018-05-11

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:La şase luni după intermedierea tranzacţiei cu Starbucks pentru locaţia din strada Lipscani, cea mai veche arteră comercială a Bucureştiului, firma de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox anunţă deschiderea unei noi locaţii a celui mai mare lanț de cafenele de pe piața locală ȋn clădirea de birouri Campus 6.1, din zona Politehnicii.
 
Starbucks va opera ȋn Campus 6.1 un spațiu cu o suprafață de aproape 250 de metri pătrați, cu o terasă generoasă, care va avea legatura directă cu piaţeta proiectului, o zonă verde care va oferi Wi-Fi gratuit. Clădirea dezvoltată de grupul suedez Skanska şi noua cafenea Starbucks urmează să fie inaugurate ȋn cursul anului 2018. 
 
Noua unitate Starbucks oferă o expunere deosebită, fiind situată la intersecţia dintre bulevardele Iuliu Maniu şi Vasile Milea, ȋn imediata vecinătate a staţiei de metrou Politehnica. 
 
Bogdan Gubandru, Business Development Manager, Cushman & Wakefield Echinox: 
 
„Parteneriatul dintre Skanska şi Starbucks, doi lideri la nivel mondial pe segmentele lor, ȋntăreşte identitatea proiectului Campus 6, care va deveni un nou reper pe harta de business a Bucureştiului. Colaborarea cu Starbucks vizează crearea unui stil de viaţă modern şi o experienţă premium atȃt pentru chiriaşii clădirii Campus 6,1, cȃt şi pentru locuitorii zonei respective. Într-o piaţă tot mai concurenţială, dezvoltatorii clădirilor de birouri ȋşi propun să ofere avantaje inedite, care să vină ȋn completarea spaţiilor de lucru eficiente, cu specificaţii tehnice moderne.”
Proiectul Campus 6, care va mai cuprinde alte trei clădiri, va reprezenta un nou hub de birouri menit să atragă companii de IT sau tehnice.
Totodată, zona este un nou pol de interes pentru studenţii Universităţii Politehnice din Bucureşti şi pentru tinerii şi angajaţii din zonă.
 
Aurelia Luca, Managing Director, Skanska Property Romania: „Campus 6 a fost conceput de la bun început ca un hub social care dincolo de a fi o alternativă inovatoare la spațiile de birouri tradiționale, oferă celor care își desfășoară activitatea în clădirile noastre facilități care le dau posibilitatea de a se bucura de un stil de viață activ. În zonele de interacţiune dedicate atȃt companiilor din campus, dar şi comunităţii se vor putea organiza întâlniri, lucra, dar şi relaxa. Starbucks vine în perfectă completare a acestui peisaj, cu un concept dedicat proiectului. Campus 6.1 dispune de o parte din caracteristicile certificării WELL, standard care pune accent pe confortul utilizatorilor și încurajează crearea de spații de lucru creative si prietenoase.”
 
În prezent, Starbucks deține 20 unități în București, în timp ce rețeaua națională cuprinde 38 cafenele, fiind într-un amplu proces de expansiune. 
 
Mateusz Sielecki, Regional Director Starbucks România și Bulgaria: “Starbucks nu este doar un loc care vinde cafea, ci o experiență în sine, o cafenea care aduce oamenii împreună și creează legături, aproape ca un limbaj de programare pe care doar inițiații îl cunosc și îl înțeleg. Deschiderea din clădirea Campus 6.1 în zona Politehnicii este modul nostru de a veni mai aproape de tinerii dinamici care schimbă lumea prin munca lor și care au pus România pe harta internațională în lumea IT, de a-i ajuta să se cunoască și de a facilita schimbul de idei și proiecte la o cafea bună. Starbucks va deveni rapid un reper în zonă, un punct de întâlnire pentru studenți și antreprenori, un hub de idei și proiecte, dar și un loc de relaxare după o zi lungă și productivă.”

 
 • Currently 1.00/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

Nota curentă: 1.0 din 1 vot

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Timpul de 30 zile în care puteaţi face comentarii pe marginea acestui articol a expirat.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  Dacă Sistemul Juridic e defect în 0glindă : Dem ...
  Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

  decat 2900 de milioane de euro am scos, din romani ...
  Ți-ai făcut ITP-ul?Acum poți rămâne fara masina!

  carmen dan spune un banc, dancila rade, dar nu int ...
  Cine gestionează şi răspunde pentru pesta porcină

  daca nu scoti 2900 lei si suspendarea inmatricular ...
  Ți-ai făcut ITP-ul?Acum poți rămâne fara masina!

  3 pupa l n dorsala pe bufonul din latul habspurcic ...
  Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei: